Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 05:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alarm do motocykla 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: X11
Post Re: Alarm do motocykla
Może inaczej. Pytanie do czego potrzebujesz tych tras? Jeśli chcesz sobie pooglądać tylko ogólny przebieg trasy to tak, będzie to prawdopodobnie działać. Jeśli chcesz analizować na tej podstawie przebieg trasy w sensie dokładna rejestracja dla siebie trasy którą przejechałeś to nie. To jest urządzenie do namierzenia skradzionego pojazdu więc trasę będzie rejestrować prawdopodobnie z dość dużym interwałem np co 10 sekund. Do rejestracji tras są rejestratory GPS ale to nie ma nic wspólnego z zabezpieczeniem przed kradzieżą. Jeśli interesuję Cię to drugie to w wolnej chwili odświeżę mój temat o tym i podzielę się nowościami.
Jeśli urządzenie ma pełnić tylko funkcje zabezpieczenia przed kradzieżą i odzyskania pojazdu to raczej właśnie coś takiego jak na aukcji, możliwe że są lepsze ale tego już nie wiem, trzeba by sprawdzić. W każdym razie jest masa takich rzeczy, które stosują np właściciele firm do lokalizacji swoich ciężarówek i tego gdzie kierowcy jeżdżą. Pytanie w jakiej cenie ;)

10 mar 2014, o 10:10
SV Rider

Moto: CBR 1000 RR
jest możliwe i zapisuje się statystyka trasy i droge jaką przebyto i gdzie kto jest
( jak jedno auto zakładowe miało wypadek to sprawdzali na gps i było sporo ponad dopuszczalną ;P )
nawet nawet kilka tyg Ci to potrzyma na akumulatorze i bedzie ok

jest specjalny program widoczny tam na SS monitorujący to
teraz już 90% aut służbowych ma to

10 mar 2014, o 13:00
SV Rider

Moto: CBR 1000 RR
a propos zabezpieczeń to dziś dostałem ot taki miły prezent
Obrazek
obydwie to xeny z alarmem - żółta zostaje u mnie
wyglądają bardzo solidnie a kluczyki są podobne do tych z drzwi antywłamaniowych :)

12 mar 2014, o 18:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6