Re: Wyswietlacz biegów za 55 zł
Cytuj:
Ja bym dodał po kablu, że na dwójce świeci jeden i dwa na trójce jeden dwa i trzy i tak dalej.
Pewnie da się to rozwiązać przez diody prostownicze i sensowne poukładanie tego Ale czy taki sposób wyświetlania jest OK? Nie lepiej wyświetlacz z cyferką a nie liczyć diody ?
19 kwi 2010, o 22:20
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Ten jest łatwiejszy tańszy i w sumie nie trza będzie liczyć to widać.
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
Ja bym dodał po kablu, że na dwójce świeci jeden i dwa na trójce jeden dwa i trzy i tak dalej.
Pewnie da się to rozwiązać przez diody prostownicze i sensowne poukładanie tego Ale czy taki sposób wyświetlania jest OK? Nie lepiej wyświetlacz z cyferką a nie liczyć diody ?
Już wcześniej pisałem o liczeniu diod, dlatego u mnie jest cyfrowy wyświetlacz, ale jak kto woli
_________________ GG:6047566 SV650K2----> CBR 929 Y
19 kwi 2010, o 22:30
vinca
SV Rider
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:51 Posty: 738 Lokalizacja: Kraków / Krzeszowice
To jest właśnie produkt Chestera, działa z wtryskowymi SVkami, początkowo był jakiś problem z modelami K7 wzwyż, ale z tego co pamiętam, to poprawił tą niedoróbkę. Widziałem na żywo jak to działa, wszystko jest jak należy
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Miałem ten wyświetlacz działa wzorowo, wkładasz stroisz i cieszysz się nim. Na starym forum braliśmy wtedy hurtem od niego ten wyświetlacz i cena była lepsza .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
Ale taki układzik z diodami to raczej żaden kłopot...
Potwierdzam. Sam taki złożyłem z ojcem i wszystko działa.. Dzisiaj będę się bawił żeby to jakoś wpasować w moto. Fajne jest to, że całość mieści się na płytce 3x5 cm.