Sąsiedzi mnie podpierdolą i będę we Wronkach łyżeczką tunel kopał, żeby uciec.
Palisz codziennie gumę pod domem po 22:00? Jak nie to pie***l to
_________________ SVNERWUS
25 wrz 2010, o 01:13
kapel22
SV Rider
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 01:17 Posty: 381 Lokalizacja: Elżbietów
Moto: Ruda SV1000S K3
Re: Wydech Dominator ???
Ja też jednego wydmuchałem z Remusa, nie było podkładki sprężynowej i od drgań poszło... Ale na szczęście kolega ma zakład ślusarski więc dałem mu drugi i wyszponci
Mi osobiście się jakoś nie podoba... może to kwestia zdjęcia/oświetlenia? Wolę już żeby na tłumiku nie było żadnego loga, niźli miało by to być "Dominator"
Mi osobiście się jakoś nie podoba... może to kwestia zdjęcia/oświetlenia? Wolę już żeby na tłumiku nie było żadnego loga, niźli miało by to być "Dominator"
+1.
_________________ Pozdrawiam!
26 wrz 2010, o 07:16
romek
platynowy down
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 14:53 Posty: 453 Lokalizacja: Warszawa -LLB
C-bool napisał(a):
Wolę już żeby na tłumiku nie było żadnego loga, niźli miało by to być "Dominator"
No ja sobie zamówiłem bez loga nie ma z tym żadnego problemu, a oprócz tego jeszcze jeden mały upgrade + tydzień do terminu realizacji jak dojdzie to się pochwalę tuningiem
O właśnie ciekawi mnie czy da się ją zamontować odwrotnie tj. napisem "do wewnątrz", bo z tego co się przyglądałem to napis jest wycięty chyba tylko z jednej strony?
_________________ Najlepsza muzyka to ryk silnika!
27 wrz 2010, o 10:34
jago
motorowerzysta
ukaszd napisał(a):
monteki napisał(a):
Tylko ta opaska z napisem dominator
O właśnie ciekawi mnie czy da się ją zamontować odwrotnie tj. napisem "do wewnątrz", bo z tego co się przyglądałem to napis jest wycięty chyba tylko z jednej strony?
Da się, ale wbrew pozorom napis nie jest taki tragiczny, gorzej z tą gumka pod nim (wygląda jak wycięta z dętki ) ale najważniejsze to te 110 dB
Jak nie widzi wam się logo ,,dominator" to w tej cenie możecie też zakupić tłumik Rm-motors cenowo wygląda to podobnie, no i brzmienie z takiego tłumika też jest niezłe Sam posiadam taki tłumik:
Możecie zamówić sobie dowolną długość puszki, wybrać z podwójnym lub pojedynczym otworem wylotowym, owalny lub okrągły itp.