Dołączył(a): 20 mar 2012, o 12:58 Posty: 362 Lokalizacja: WOS :)
Moto: Tymczasowo brak
Re: kamera do motoru
No i względem tego filmiku to by wybrał Hero2. 3 jest widocznie ciemniejsza za dnia. Jedynie co przemawia za 3 to przykład lepszej widoczności w niedoświetlonym środowisku.
Chyba black byla w filmiku. W dzien najbardziej podoba mi sie jedynka. W nocy faktycznie najepiej kolory oddaje 3 ale mimo wszystko wzialbym 2 jezeli opieralbym sie na tym filmiku
Na pewno była black, macie w tytule Mogę wam polecić wszystkie 3 kamery. Wszystko oczywiście zależy też od tego, do czego ma być ta kamera, czy tylko do nagrywania jazdy na moto, czy do innych sportów też. Przykładowo dwójka kompletnie nie nadaje się pod wodę, obraz jest tragiczny, nic nie widać, nawet w słońcu, ale w dzień spełnia swoją rolę. Natomiast trójka black edition ma już nową soczewkę i pod wodą obraz jest ostry. HERO3 BE jest dobra do nagrywania sportów ekstremalnych, wszystkie kontury są podkreślone itd. znacznie bardziej niż w poprzednikach. Do dwójki możesz dodać wifi, tylko wtedy nie ma miejsca na LCD, natomiast w 3 wifi jest wbudowane. Jeżeli chcesz kamerę tylko na motor, to wybrał bym HERO1, jak jesteś zainteresowany, pisz na pw, bo posiadam taką na sprzedaż
Kurde, a ja ciągle się męczę z wyborem.... Nie potrzebna mi jakaś hiper maga wypasiona. Na razie faworytem jest Kodak ZX5. Do 300zł znalazłem jeszcze REDLEAF RD32.
Ale z Was twardziele - to białe gówno mnie przeraża. Ciepło było ?
Było około 10st. + sloneczko. Jechalem wymienic olej + zrobic przeglad i przy okazji mala rundka. Podczas wymiany oleju dodatkowo kupilem kołnierz z windstoperem bo jednak troszke podwiewało ale generalnie smialo mozna bylo jezdzic.
spazz napisał(a):
a jak to do kasku przyczepiles?
W zestawie są te przylepce + pare przedluzek, mocowan. Dokladnie jak na filmiku - 2min 50s
11 mar 2013, o 18:18
piecus88
SV Rider
Dołączył(a): 25 mar 2012, o 18:38 Posty: 595 Lokalizacja: Choszczno / Szczecin
Moto: SV 650s `03
Re: kamera do motoru
rollei bullet pro, ciekawa kamera full hd, za ciut mniejsza kase (jakies 700 zł)