Re: Układy wydechowe, tłumiki, przeloty i inne cuda...
Kupiłem svke z takim tłumikiem. Na filmie nie słychać to - jakaś bassówka. Wjadę na osiedle to wszystkich budzę. Ile za to dostane na allegro? chce zakupić coś innego:
28 sty 2011, o 00:29
damian1510
motocyklista
Nie sprzedawaj tylko ciesz się pięknym brzmieniem pewnie zaraz dostaniesz zaproszenie do powitalni
_________________ Suzuki SV 650N K5
28 sty 2011, o 00:44
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
rm motors niekoniecznie, bo dają inną obejmę i inaczej na końcach jest wykończona, bo sate przynitowane końcówki. Nie wymieniaj, dorób db killera i po sprawie chyba, że wolisz jakiś markowy wydech to już co innego. A swoją drogą to zapaszmy do powitalni. Taki u nas zwyczaj.
Db killer to zwykle kawałek rurki z takim "kołnierzykiem"- wsuwasz w tłumik i masz ciszej. Głośny basowy wydech w sv to obowiązek nie kicz pogadaj z edziem z forum, to pewnie dorobi ci db killera, a ja masz wypierdziany wkład z tłumika to ci zrobi wszystko jak potrzeba.
Możesz też podjechać do mnie 30km na północ od Warszawy z kominem z chęcią oblukam produkt konkurenta a przy okazji dorobię Db-killera Zrobię Ci to poniżej 100pln.
_________________ "EdHaust -Bo nie liczy się ilość a jakość decybeli".506436737,baloszek@wp.pl
edzio napisał(a):
Możesz też podjechać do mnie 30km na północ od Warszawy z kominem z chęcią oblukam produkt konkurenta a przy okazii dorobię Db-killera .Zrobię Ci to poniżej 100pln.
Na miejscu wszystko by się odbyło? Wyślij mi na pm kontakt do Ciebie, a zjawię się jak pogoda pozwoli.
Podam Ci namiary telefonicznie jak tylko pogoda wyskoczy bo ja nie codziennie dłubię, czasami chodzę na doby do pracy do Wa-wy bo z samych kominów nie idzie wyżyć a głównie od sierpnia do grudnia. A taki Db-Killer to ze 2h roboty więc jak będziesz czasowy to mogę zrobić na poczekaniu.
_________________ "EdHaust -Bo nie liczy się ilość a jakość decybeli".506436737,baloszek@wp.pl
a co powiecie panowie na ten kominek ? cena wmiare dobra i na youtubie nagranie jest jak koles w gaznikowej S-ce ma to gra zaje... :):) myśle nad kupnem takiego i chcialbym opini waszej http://allegro.pl/sportowy-wydech-domin ... 66066.html
Tak na szybko podpowiem że można kupić za niecałego 1000ka plnów tłumik LeoVince do 650tki, a za 1300 do LYTRA http://www.auspufflager.de/
Uważam że przy takich cenach nie warto dorabiać, bo gość w Konstancine chciał ode mnie chyba ze 800plnów za dwa tłumiki, a nie ma co porównywać z Leosiami