Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj lub przejrzyj dział FAQ, może już padła odpowiedz na Twoje pytanie.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów, temat ma jasno określać z czym masz problem i w jakim modelu SV.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Cięgno / Pręt Zmiany Biegów SV 650 S 2004 Luzy
Autor |
Wiadomość |
Bugaj
rowerzysta
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 12:53 Posty: 43 Lokalizacja: Sosnowiec
Moto: Suzuki SV 650 S
|
Cięgno / Pręt Zmiany Biegów SV 650 S 2004 Luzy
Witam
Pytanie czy można coś z tym zrobić jak w temacie, szukałem po aukcjach wszędzie dźwignie zmiany biegów a tego samego pręcika brak. Chce to doprowadzić do porządku bo mam nowe serce w SV z VStrom w poprzednim właśnie skrzynia padła - w sumie się zablokowała, ale na sprzęgle motor odpalał. Bo debatach i naradach prościej było kupić używany silnik ( rozłożenie złożenie silnia i nie wiadomo co do końca w środku) jak bym sam składał to bym robił ale to za gruba robota.
Wracając do tematu mam luzy na tych przegubach kulkowych i chciałbym to po prostu wymienić. Dzięki za jakieś propozycje pomysły albo namiar na część nową.
|
3 maja 2017, o 08:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|