Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Czekaj niech Pani Admin Cię wyłapie za tą blondynkę
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
7 mar 2010, o 12:50
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta,
aby kupić mu nowa parę butów. Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie coś szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda się on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami. Moj dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał się do dziadka: - Co :cenzura: stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego? Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy, który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział: - Tak....raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i właśnie się
zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Od razu można zrobić ogłoszenie o sprzedaży Absolutnie bezwypadkowy, stan igła, przyjechał na kołach, nic nie puka nic nie stuka, oryginalny przebieg, od starszego pana rocznik 1942r., marynarza (więcej był na morzu niż w domu,? stąd taki niski przebieg).
_________________ była sv1000s k6 fałtegje masters kompsport tjuning BikePics jest erłan 161ZT664 gg.1060988