Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Kawały, dowcipy na luzie :)
Autor |
Wiadomość |
pmka
motocyklista
Dołączył(a): 11 maja 2010, o 21:40 Posty: 266 Lokalizacja: Kraków
|
Re: Kawały, dowcipy na luzie :)
Pozycja "na żabę"?? On leży, jemu leży, a ona rechocze
_________________ Motocykl jak narkotyk, wyniszcza powoli lub zabija natychmiast . . . SUZUKI SV 650 S K7 - zniszczona
|
17 sie 2010, o 13:13 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
Lub też: On stoi, jemu stoi, a ona nie kuma
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
17 sie 2010, o 14:35 |
|
|
cyrulik
SV Rider
Moto: SV650S K6
|
W dżungli amazońskiej odkryto nowego kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki. ....................................................................
Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pana synka - słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał: - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły,bo się w końcu na lekcję spóźnię! .........................................................................
- Cześć tato, wróciłem! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato... ......................................
Widząc pijaka siedzącego nad butelką wódki ktoś zapytał: - Czy to jest pańska jedyna pociecha życiowa? - Nie. W szafie mam jeszcze cztery butelki. ....................................................................
Przychodzi murzyn do lekarza i mówi: - Chciałbym być kwiatem. Lekarz ostrzega go o ryzyku. Ten jednak nalega. Lekarz wziął do ręki nóż, obciął mu jaja i mówi: - Teraz jesteś czarny bez. ................................................
- Tato! Tato! – wołają dzieci – Możemy sprzedać trochę twoich butelek i kupić chleb? - Jasne... Ech... - pomruczał sobie ojciec. - Co wy byście, dzieci, jadły gdyby nie ja... ..........................................................
Lekcja religii w szkole. Ksiądz mówi o małżeństwie. -Czy wiecie, że Arabowie mogą mieć kilka żon? To się nazywa poligamia. Natomiast chrześcijanie mają tylko jedną żonę. A to się nazywa... Może ktoś z was wie? W klasie cisza, nikt nie podnosi ręki. -To się nazywa - podpowiada ksiądz - mono... mono... Jaś podnosi w górę rączkę: -Monotonia!! .......................................................
Dozorca na cmentarzu przychodzi do biura kierownika i gwałtownie domaga się podwyżki. -Ale za co?Dlaczego? - pyta przełożony. -Bo to cholery można dostać! Gdziekolwiek pójdę - "Tu śpi..." "Tu leży....","Tu odpoczywa..." - a ty człowieku,haruj! ........................................................
Adwokat odwiedza w areszcie swojego klienta. - Mam dwie wiadomości - mówi.- Dobrą i złą.Od której zacząć? - Od złej - decyduje się więzień. - No więc badania wykazały,że ślady DNA na miejscu zbrodni są identyczne z pańskimi. - A ta dobra? - Cukier i cholesterol ma pan w normie.
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
|
12 wrz 2010, o 22:36 |
|
|
Jaco*l
SV Rider
Dołączył(a): 16 lip 2010, o 23:04 Posty: 514 Lokalizacja: okolice Krakowa
Moto: Daytona 675
|
Instruktor do kursanta podczas kursu jazdy: - Patrz na ten rysunek: skrzyżowanie, tu masz samochód, tu masz tramwaj – co przejedzie pierwsze? - motocyklista – odpowiada kursant. - jaki motocyklista? Tu masz tramwaj, tu samochód? Skąd do cholery wytrzasnąłeś motocyklistę? - nigdy nie wiadomo skąd oni się biorą.
_________________ SV 650 -> Z750 -> DAYTONA 675
|
29 wrz 2010, o 21:50 |
|
|
c002c
rowerzysta
|
Na egzaminie kategorii "B" egzaminator zadaje zdającemu pytanie: - jest skrzyżowanie na którym stoi karetka, policja i straż pożarna. Kto jedzie pierwszy ? Pyta. Na to zdający mówi ... motor ... - Egzaminator tak patrzy na niego i w końcu mówi: A skąd ci się wziął ten motor, pyta egzaminator...? Na to zdawający: - a chuj wie skąd oni się biorą
|
4 paź 2010, o 20:24 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Jeden post wyżej jest ten sam żart, troche inna wersja
|
4 paź 2010, o 20:53 |
|
|
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
|
I to jest to co mnie dzisiaj rozbawiło
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
|
5 paź 2010, o 10:35 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
Pewnego razu pastuch przepędzał swoje owce z jednego pastwiska na drugie. Nagle, w kłębach kurzu i z rykiem silnika zatrzymało się przy nim nowiutkie BMW. Kierowcą był młody człowiek w garniturze Prady, butach Gucciego, okularach Diora itd. Typowy yuppie. Koleś wystawił się przez opuszczanaszybkę i pyta: - Czy jeżeli powiem Ci ile dokładnie masz owiec w stadzie, dasz mi jedną z nich? Owczarz popatrzył na facia, na swoje stado i odpowiedział: - Jasne, czemu nie? Yuppie zaparkował samochód. Wyciągnął notebook DELL podłączony do komórki AT&T. Połączył się z Internetem, wszedł na stronę NASA i za pomocą GPS dokładnie określił swoja pozycje. Podał ją do innego satelity NASA, który zrobił zdjęcie obszaru w wysokiej rozdzielczości. Młody człowiek otworzył zdjęcie używając programu Adobe Photoshop, przekonwertował plik i wysłał godo centrum obróbki zdjęć cyfrowych w Hamburgu. Po kilku sekundach na>palmtopa przyszedł mail informujący go, ze zdjęcie zostało obrobione i podano adres, pod którym zostały zmagazynowane dane. Koleś wszedł wiec do bazy danych SQL i ściągnął dane, a następnie nakarmił nimi arkusz Excel wypchany setkami skomplikowanych formułek. Po otrzymaniu wyniku wydrukował na swojej mini drukarce HP LaserJet pełny 150-stronicowy raport. Podał go pastuchowi i powiedział: - Masz w stadzie 1586 owiec. - To prawda - powiedział owczarz. - Jak przypuszczam, chcesz teraz wybrać sobie jedna z nich? Stał spokojnie, obserwując młodego człowieka rozglądającego się wśród stada, wybierającego zwierzaka, a następnie ładującego go do bagażnika nowiutkiego BMW. Po czym odezwał się znowu: - Hej, a jak Ci powiem jaki jest Twój zawód, to oddasz mi zwierzaka? Yuppie pomyślał przez chwilkę, a następnie odparł: - Jasne, czemu nie? - Jesteś konsultantem - powiedział pastuch. - O rany, niesamowite! Jak zgadłeś? - Nie musiałem zgadywać - rzekł owczarz. - Zjawiłeś się tutaj nie wzywany, żądając zapłaty za odpowiedź, którą znałem, na pytanie, którego nigdy nie zadawałem. A w dodatku gówno wiesz o mojej robocie... Oddawaj psa!
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
6 paź 2010, o 13:49 |
|
|
Jamez
SV Rider
Dołączył(a): 16 maja 2010, o 16:37 Posty: 1240 Lokalizacja: Poznań
Moto: Z800
|
hehe, o konsultantach jest jeszcze kilka tego typu Dziękujemy
_________________ GS500 -> SV650S K3 -> Z800 Batmobile
|
6 paź 2010, o 18:02 |
|
|
DANEK
SV Rider
Moto: MT01
|
Jak się nazywają ząbki murzynka?? Kiełki bambusa
6 paź 2010, o 22:51 |
|
|
JURI
motocyklista
Dołączył(a): 23 sie 2010, o 10:11 Posty: 189 Lokalizacja: Rzeszów
|
Dlaczego błona dziewicza nie odrasta??????? Bo niema na to czasu
_________________ GSXR-3/4 K9 http://www.bikepics.com/members/juri1986/
|
7 paź 2010, o 20:16 |
|
|
eustachy
motorowerzysta
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 11:51 Posty: 68 Lokalizacja: Międzylesie (Warszawa)
|
Pytanie: Co w piątki zjada na obiad ludożerca wierny kościelnej tradycji? Odp: Rybaków... ----- Pytanie: A jakie danie wybiera w swoim menu ludożerca wegetariani? Odp: "Ludzi warzywa"...
_________________ SV650N 1999r.
|
29 paź 2010, o 12:27 |
|
|
fredric
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:57 Posty: 337 Lokalizacja: kozienice/oslo
Moto: erłan
|
Akcja na dysce, podchodzi dres do dj-a i mówi: -zapuść wolniejszą muzę, bo mi się świnia poci!
Ten sam dres podchodzi do baru i mówi: -dla mnie browar a dla mojej świni modżajto (mojito)!
_________________ była sv1000s k6 fałtegje masters kompsport tjuning BikePics jest erłan 161ZT664 gg.1060988
|
1 lis 2010, o 14:18 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
7 rano, wszyscy idą do pracy. Ulica przy której znajduje się pośredniak - idzie pani z okienka do pracy w ów urzędzie a z naprzeciwka idzie menel z 2 torbami. Pani zatrzymała się na schodach, zastanowiła się i podeszła do menela mówiąc: - Dzień dobry proszę Pana, niech mi Pan powie, tyle lat siedzę w tym urzędzie, przyjmuję tyle osób a Pana nigdy nie widziałam, dlaczego Pan się do mnie nie zgłosi? Dlaczego Pan nie chce poprawić swojego statusu społecznego, mieć pieniądze i dobry zawód? - Ponieważ w tym kraju nie ma tego zawodu, w którym zostałem wyszkolony proszę Pani! -Tak? A kim pan jest z zawodu? -Torreadorem!
_________________ SVNERWUS
|
2 lis 2010, o 00:40 |
|
|
wasior
SV Rider
|
Czym różni się piła łańcuchowa od stringów?
Niczym. W obydwu przypadkach mała pomyłka i palec w pizdu.
_________________ SV605s 2002
|
2 lis 2010, o 14:46 |
|
|
flanel81
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 22:58 Posty: 1492 Lokalizacja: Łódzkie
|
Spotyka się dwóch żydów, nim zdążyli się przywitać pierwszy mówi: - Słuchaj... taka sprawa jest dość pilna. Pożycz mi 10 zł. Drugi pomyślał chwile i zaczyna się kręcić, coś szuka po kieszeniach i mówi: - Taaak, pożyczył bym Ci gdybym miał, ale nie mam. Mam tylko pięć złotych. Na to pierwszy: - Niech i tak będzie, pożycz mi te pięć a, pozostałe pięć będziesz mi winien
_________________ Były posiadacz SV1000N Obecnie MOTOMORINICorsaro1200 / VFR1200
|
9 lis 2010, o 21:49 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Facet pyta blondynkę: - wiesz czym się różni sperma od majonezu? - nie - to spróbuj kiedyś majonezu
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
10 lis 2010, o 12:57 |
|
|
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
|
Chyba przej*ane być blondynką
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
|
10 lis 2010, o 13:01 |
|
|
schwester
motocyklista
Moto: SV650S 2003
|
Kolacja przy świecach. Dobre winko. Facet chce jej dolać, a ona: - Nie... nie dolewaj... coś się dzieje z moimi nogami... - Co, chwieja się? - Niee.... rozchylają...
_________________ SV 650S K3 - Candy Grand Blue
|
11 lis 2010, o 23:23 |
|
|
schwester
motocyklista
Moto: SV650S 2003
|
Był sobie facet, który miał motor. A ponieważ, bardzo lubił swój motor, to smarował go wazelina, żeby mu nie zardzewiał podczas deszczu. I pewnego razu spotkał dziewczynę Marzen, on ja pokochał, ona jego jak to w bajkach bywa. I pewnego dnia ona zaprosiła go do siebie na obiad. Przed wejściem do jadalni uprzedziła go:
- U nas w domu jest taka tradycja, ze kto się pierwszy odezwie po obiedzie, zmywa naczynia, ta tradycja obowiązuje również gości. Tak wiec pamiętaj. No wiec zaczęli jeść, zjedli i siedzą i patrzą po sobie. Chłopak sobie myśli:
- Mmmm, pycha obiad, trzeba by było podziękować, no ale nie będę przecież zmywać.
Dziewczyna sobie myśli:
- Zabrałabym go już do pokoju, ale nie mogę nic powiedzieć, bo będę musiała zmywać.
Matka myśli:
- Trzeba by już wstać, ale napracowałam się dzisiaj i nie chce mi się zmywać.
Ojciec myśli:
- Nic nie robiłem przez cały dzień to i zmywał nie będę.
Mija pól godziny. Chłopakowi się znudziło, wziął dziewczynę, posądził na stole, podniósł jej spódnice, spuścił spodnie i użył sobie. Siada i myśli:
- UUUh, leżało mi to już od dwóch dni, trzeba by jej coś powiedzieć, bo to jakoś głupio, ale przecież zmywać nie będę.
Dziewczyna myśli:
- Było extra, trzeba by mu podziękować, ale to zmywanie....
Matka myśli:
- Nie miałam tego od 6 lat, trza by cos staremu powiedzieć, ale nie teraz, bo zmywać nie będę.
Ojciec myśli:
- A to gnój, moja córkę przeruchał, a ja przez to zmywanie nic nie mogę powiedzieć.
Mija następne pól godziny. Chłopak wziął mamusie na stół i powtórzył numer. Siada i myśli:
- Ale się spodliłem. Tu taka lacha, a ja jej matkę. Musiałbym się wytłumaczyć, ale...
Dziewczyna myśli:
- świnia, najpierw ja, potem moja matka. Musiałabym mu cos powiedzieć, ale...
Matka myśli:
- Ehhhh! Jak dobrze, jak mu podziękować, jak nic nie można powiedzieć?
Ojciec z piana w ustach myśli:
- Moja córka, moja żona na moim stole, a ja nic nie mogę temu draniowi powiedzieć.
Nagle zerwał się deszcz. Chłopak wstaje od stołu, podchodzi do okna i patrzy jak jego motor moknie.
- He, he, dobrze, ze go wysmarowałem wazelina - myśli. - Jak przestanie padać to muszę go znowu posmarować.
I zaczyna szukać po kieszeniach puszki, i stwierdza, ze zapomniał jej z domu.
- No trudno, zmyje te naczynia - myśli i pyta:
- Czy ktoś ma wazelinę?
Na co ojciec zrywa się i biegnie do kuchni:
- TO JA JUŻ POZMYWAM!
_________________ SV 650S K3 - Candy Grand Blue
|
17 lis 2010, o 19:14 |
|
|