Dołączył(a): 14 sie 2010, o 04:06 Posty: 428 Lokalizacja: Rzeszów City
Moto: wdowiec
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
"lou kingi"
0:40 - takie właśnie pomysły (a potem ich wykonanie ) poprawiają człowiekowi humor gdy ten wraca po 12h zapier..nia w pracy szkoda że nie spróbował najpierw uderzenia głowa..
_________________ "Too weird to live but much too rare to die.."
17 sty 2011, o 01:41
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Co tam jeszcze ludzie mają w tym Białymstoku?? Bardzo wesołe miasto to jest Patrz na pogodynkę kilka postów wyżej
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
To co uwielbiam w pracy budowlańca . Szkoda, że na praktykach nie kręciłem filmów bo było co wstawiać na yt
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Mercedes jak mercedes, ale wejdzie w zdjęcia, jest fotka dowodu rejestracyjnego... i sprawdźcie sprzedającego
Tylko, że w dowodzie inne blachy figurują niż na Mercu
dobre, oszustwo
Nie koniecznie... W sumie to na zdjęciu widać nie dowód rejestracyjny, a kartę pojazdu. Więc po mojemu to Radio Maryja było pierwszym właścicielem, sprzedało merca komuś tam i ten ktoś teraz sprzedaje go na otomoto. Stąd różne nr rejestracyjne
No ok, ale gość pisze: "EGZEMPLARZ UNIKATOWY!!! Z BARDZO DOBRYCH RĄK!!! WSZYSTKIM BARDZO DOBRZE ZNANYCH!!!! CO POTWIERDZA ZDJĘCIE KARTY POJAZDU"
Gość kupił, zarejestrował na siebie, pojeździł dwa lata(albo dłużej bo samochód ma już 9 latek),a teraz zachęca do kupna zdjęciem karty pojazdu, uświadamiając kto był pierwszym właścicielem? To jak działanie wszystkich typowych handlarzy, którzy piszą, że poprzednim właścicielem był starszy człowiek lub kobieta Bardzo dobre ręce wszystkim znane-ręce handlarza(niekoniecznie to musi być typowy handlarz), naprawdę dobry chwyt Wg mnie jest to celowe wprowadzenie kupującego w błąd.