Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Kawały, dowcipy na luzie :)
Autor |
Wiadomość |
dzwonek
wywrotowiec
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 01:46 Posty: 1346 Lokalizacja: Warszawka
Moto: BIDA
|
Re: Kawały, dowcipy na luzie :)
W Kole Fortuny uczestnicy przedstawiają się: - K jak Krzysztof - Proszę pana, dopiero później wybieramy literki, najpierw proszę się przedstawić... - K jak Krzysztof - Proszę pana... - Dobrze... Krzysztof Kajak.
13 cze 2011, o 09:16 |
|
|
flanel81
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 22:58 Posty: 1492 Lokalizacja: Łódzkie
|
Młode małżeństwo z dzieckiem wyjeżdża na wakacje nad może. Wszystko już spakowane, wychodzą z domu... nagle dzwoni komórka męża. Pilna sprawa w pracy... co robić, szybka decyzja. Żona jedzie z dzieckiem a mąż dojedzie dzień później. Jak postanowili tak zrobili. Facet dojeżdża następnego dnia wieczorem i od razu rzuca się spragniony na żonę, ale w pokoju obok jest dziecko. Kobiecie zaświeciły się oczy - idziemy na plażę! Wybiegli na piasek i ogień, pożądanie, namiętny seks. Naszedł na to stróż prawa: - yhyy! przepraszam, ale będzie mandacik. - ach, wie pan trochę się zapomnieliśmy no ale chyba nie ukarze pan kolegi po fachu, ja również pracuję w policji... - dobra kolego Tobie daruję, ale tą kur,wę już trzeci raz dziś tu przyłapałem
_________________ Były posiadacz SV1000N Obecnie MOTOMORINICorsaro1200 / VFR1200
Ostatnio edytowano 21 cze 2011, o 23:47 przez flanel81, łącznie edytowano 1 raz
|
17 cze 2011, o 00:35 |
|
|
Gosikx
SV Rider
Dołączył(a): 19 cze 2010, o 09:17 Posty: 872 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: ???
|
Idą cztery zakonnice do nieba i stają przed świętym Piotrem. Św. Piotr stawia przed nimi miskę z wodą świeconą i pyta pierwszej zakonnicy: - Czy siostra dotykała kiedyś męskiego członka? - Tak, dotykałam go palcem. - To niech siostra zanurzy tu ten palec a będzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba. Zanurza i odchodzi. Św. Piotr pyta następnej: - Czy siostra dotykała kiedyś męskiego członka? - Tak, miałam go w dłoni. - To niech siostra zanurzy tu tę dłoń, a będzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba. Zanurza i po chwili odchodzi. Już ma iść trzecia, ale w tym momencie wyrywa się czwarta: - No nie! Jak ona tam d*** zanurzy, to ja już tego nie wypiję!
|
20 cze 2011, o 21:22 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co?! Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysiecy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu, to może pojechałby przynajmniej na ryby...
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
20 cze 2011, o 22:25 |
|
|
zvierzak
przewrotowiec
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 07:43 Posty: 832 Lokalizacja: Świdnik
Moto: 1100xx
|
hahaha dobre
21 cze 2011, o 19:20 |
|
|
Dread
SV Rider
Moto: 2x 650s K9 ..... 675
|
Opowiem Wam parę bajeczek: 1. Bajka o naleśniku - leży leśnik na leśniku 2. bajka o naleśniku i dżemie- leży leśnik na leśniku i drzemie 3. bajka o drągu - odrą gówno płynie 4. bajka o ananasie - tatuś puszcza bąki, a na nas smród leci 5. bajka o jabłonce - miałam Ci ja błonkę 6. bajka o romantyku - roman ty kutasie 7. bajka o napoleonie - ona po Leonie ma trójkę dzieci 8. bajka o bonaparte - napal Leonie bo na parterze zimno
_________________ 675
|
21 cze 2011, o 19:55 |
|
|
paras104
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 10:23 Posty: 717 Lokalizacja: Radomsko/Katowice
Moto: SV650N 2007
|
bajka o Jacusiu - ja cuś tu wódki nie widzę bajka o podróżnych - pod różnymi się leżało
|
21 cze 2011, o 20:24 |
|
|
maćko
Mister Menel
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:58 Posty: 1762 Lokalizacja: Opolskie
Moto: Gix 750 k6
|
O romantyźmie - Roman tyś mnie dziecko zrobił
_________________ Chla ktoś coś ?
SV 650 S K5 ----> Gsx-R 750 K6
|
21 cze 2011, o 20:31 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
bajka o senatorze - leżę se na torze bajka o napięciu - na pięciu napadło dziesięciu bajka o selerze - żona pierze, ja se leżę!
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
21 cze 2011, o 20:32 |
|
|
Dread
SV Rider
Moto: 2x 650s K9 ..... 675
|
Hehe widzę, że wielu lubi bajki opowiadać ;p znałem jeszcze kilka, bo kiedyś z kumplami mieliśmy zajawkę na wymyślanie po pijaku, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć...
_________________ 675
|
21 cze 2011, o 20:53 |
|
|
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
|
Bajka o komendzie - oko mendzie wydłubali Bajka o Magdzie - ma gdzie a nie ma z kim
21 cze 2011, o 21:02 |
|
|
malyzck
SV Rider
Dołączył(a): 5 gru 2010, o 23:33 Posty: 623 Lokalizacja: Kobyłka WWL
Moto: 1000 S K5
|
Późny, jesienny, romantyczny wieczór, siedzimy z ukochanym i oglądamy telewizję. Ja siedzę na kanapie, on leży z głową na moich kolanach. Przerwa w serialu, naszym oczom ukazuje się reklama futer. Pytam go: - Kochanie, kupisz mi futro? A on na to z błogim wyrazem twarzy: - Se zapuść...
---------------------------------------------
Jaki jest odgłos spadającego włosa łonowego? Tfu, tfu --------------------------------------------- - Kochanie, mam wspaniały pomysł na dzisiejszy seks. Wsadzę Ci go do ucha! - Zwariowałeś? Mogę od tego ogłuchnąć! - Niemożliwe, od 20 lat wsadzam Ci go do ust i nie możesz się zamknąć! ------------------------------------------------------
Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi: - Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów. - A po co? - Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.
--------------------------------------------------- Idą dwa penisy przez drogę. - Ale mi gorąco - mówi jeden - No to podwiń se golfik - odpowiada drugi
_________________ Tak łatwo pomylić głupotę z odwagą, a rozsądek z tchórzostwem.
|
21 cze 2011, o 21:32 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Bajka o Tymitumnie -ty mi tu mnie nie pierd.ol
|
21 cze 2011, o 22:24 |
|
|
mroowkojad
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:28 Posty: 727 Lokalizacja: Ursynów pod Warszawą
Moto: SV650n 2001
|
bajka o Dziewannie - dzie wanna, będę rzygać
_________________ Żółty Giant Yukon k4 -> Żółta SV650 N k1
|
22 cze 2011, o 12:08 |
|
|
maćko
Mister Menel
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:58 Posty: 1762 Lokalizacja: Opolskie
Moto: Gix 750 k6
|
Do stojącego policjanta podchodzi lekko podchmielony student i pyta: - Czy można powiedzieć na policjanta osioł? - Nie można. Zapłaci pan wówczas mandat za obrazę władzy. - A w takim razie czy można do osła powiedzieć policjant? - To panu wolno. - Dziękuję, panie policjancie...
Casting do jakiegoś filmu. Na planie stoi grupka ludzi, podchodzi reżyser i mówi: - Ty, ty i ty .... - Jeszcze ja! Jeszcze ja! Wyrywa się jakiś koleś z tłumu. - Dobra, ty też. WYPIERDALAĆ!
_________________ Chla ktoś coś ?
SV 650 S K5 ----> Gsx-R 750 K6
|
22 cze 2011, o 13:03 |
|
|
DaN
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:44 Posty: 236 Lokalizacja: Sztabin/Białystok
|
Bajka o chacie - cha Cie popier... Bajka o wężu - ssssssspierdylaj Bajka o krowie - muuuuuuuszę? Bajka o kulce - turlaj się! Niezastąpiony pakiet na ciętą ripostę
_________________ SV650N 2000r
|
22 cze 2011, o 18:35 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Jaś do Małgosi : - Ty w tych długich warkoczach lepiej wyglądałaś. - O matko, a wiesz, kiedy to było? - Jak dziewicą byłaś! "Kobiety są piękne i wk.urwiające. Piękna nie jestem, więc wk.urwiam podwójnie."
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
25 cze 2011, o 12:28 |
|
|
paras104
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 10:23 Posty: 717 Lokalizacja: Radomsko/Katowice
Moto: SV650N 2007
|
-Puk, puk -Kto tam? -Panewka
|
26 cze 2011, o 02:03 |
|
|
MatPla
motocyklista
|
Bajka o pałacyku i latarence- Pała cyk i lata ręka
_________________ Dwie miłości- Oleńka i SV
|
26 cze 2011, o 17:56 |
|
|
apo
rowerzysta
Moto: nie ma jeszcze
|
Bajka o lilaróż: Lila, rusz dupą! Bajka o ananasie: a na nas dupę wystawił Bajka o apostołach: a po stołach wódka się lała
a propos dowcipów, parę obowiązkowych sucharów!
Jak się nazywa człowiek-nóż? Janusz!
Jak się nazywa żona po siódmej? Usmażona!
_________________ Pozdrawiam, Mariusz.
|
26 cze 2011, o 20:43 |
|
|