Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Kawały, dowcipy na luzie :)
Autor |
Wiadomość |
skowroon
motocyklista
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 15:03 Posty: 123 Lokalizacja: Poznań - Grunwald, Rataje
Moto: SV650N 1999
|
Re: Kawały, dowcipy na luzie :)
bajka o klopsie - klop się zapchał
30 cze 2011, o 11:58 |
|
|
Zygzaker
SV Rider
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
|
Bajka o warkoczach - jedzie traktor i warkocze; Bajka o naleśniku - na leśnika spadło drzewo; Bajka o dresie - ide po lesie i dre sie
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
|
1 lip 2011, o 11:50 |
|
|
Jansun
rowerzysta
Dołączył(a): 31 maja 2010, o 13:28 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
Bajka o naleśniku - Leży leśnik na leśniku. Bajka o apostołach - Jedzcie pijcie a po stołach nie rzygajcie. Bajka o napięciu - Na pięciu napadło dziesięciu.
_________________ Pozdrawiam Jansun ------------------------ SV650 '99 z grzmiącym Leo
|
1 lip 2011, o 12:13 |
|
|
Domel
motocyklista
Dołączył(a): 14 maja 2010, o 21:16 Posty: 297 Lokalizacja: Poznań/Nowy Tomyśl
|
W trasie Stacja benzynowa przy trasie. Toaleta. Gość siedzi na sedesie, pali papieroska, wyluzowany. Nagle otwierają się drzwi wejściowe, słyszy do kabiny obok ktoś wchodzi. Wtem słyszy: - Cześć! - Cześć – odpowiada zdziwiony. - Co robisz? - Hm, no grubsza sprawa - odpowiada jeszcze bardziej zdziwiony. - A dokąd jedziesz? - Do Gdańska – pada odpowiedź. - A ja za godzinę będę w Warszawie, ale wiesz co poczekaj oddzwonię za chwilę, bo akurat jestem w toalecie i ktoś w kabinie obok chyba próbuje nawiązać ze mną rozmowę.
_________________ Komar->WSK125->MZ ETZ 251->Yamaha XJ 600S Diversion->Suzuki GSXF750->Suzuki SV1000S
|
2 lip 2011, o 16:21 |
|
|
groneek
SV Rider
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 08:02 Posty: 355 Lokalizacja: Łańcut / Rzeszów
|
_________________ Suzuki Sv 650s K3 Devil ;]
|
2 lip 2011, o 19:01 |
|
|
matejator
SV Rider
Moto: SV 650S 2004
|
W szpitalu leży kobita w śpiączce. Pielęgniarka zauważyła, że gdy myje jej miejsca intymne wykres fal mózgowych się zmienia. Poinformowała o tym męża z propozycją że mógłby zastosować stymulację polegającą na seksie oralnym. Mąż początkowo miał opory, ale w końcu się zgodził. Wszedł do pokoju żony, a pielęgniarka obserwowała monitory. Nagle wykres stał się zupełnie płaski. Pielęgniarka wpada do pokoju, a mąż zapinając spodnie: - Chyba się udławiła...
_________________ SV650S K4
|
4 lip 2011, o 23:51 |
|
|
MarTusia
SV Rider
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 13:55 Posty: 668 Lokalizacja: Mokotów/Służew
Moto: GS500E 2000
|
Ojciec woła syna: - Synu, wyjaśnij mi co to jest?? - To jest rachunek za seks przez telefon - A to zuch z ciebie, całość trwała zaledwie 10 sekund... Moja krew !!!
_________________ motocyklistka jest szczęśliwa wtedy, gdy znajdzie coś, na czym nogami dosięga ziemi, a skrzydłami nieba
|
6 lip 2011, o 16:10 |
|
|
Kamyk
SV Rider
Dołączył(a): 28 lut 2011, o 23:30 Posty: 320 Lokalizacja: Berlin/Szczecin/Bydgoszcz
Moto: SV 650N K3
|
O FAK!!! Strasznie gruby kawal!
|
6 lip 2011, o 17:22 |
|
|
Radek SV
motocyklista
Moto: SV650s 2001 street
|
Żona wpadła na świetny pomysł i namówiła męża ,że ta osoba która obudzi się wcześniej obudzi partnera seksem oralnym.. Następnego dnia pierwszy zbudził się mąż i zgodnie z planem wsadził penisa w usta żony
|
8 lip 2011, o 11:27 |
|
|
MarTusia
SV Rider
|
Leżę sobie spokojnie po tygodniu pracy. Żonę wzięło na wyjście na zakupy. Ociągam się z ruszeniem tyłka z wygodnej kanapy, więc w pewnym momencie żona zaczyna smyrać mnie po miejscu intymnym. - W jaki sposób to ma sprawić, że pójdę z Tobą na zakupy? - pytam. Na to ona z szelmowskim uśmiechem: - To proste. On pójdzie za mną a ty za nim. a w post-imprezowym nastroju... - Idź do sklepu i kup kilka piwek. - "Kilka" to jest ile? - No jak to? "Kilka" to jest dziesięć, więcej byłoby "kilkanaście"... za joemonster.org
_________________ motocyklistka jest szczęśliwa wtedy, gdy znajdzie coś, na czym nogami dosięga ziemi, a skrzydłami nieba
|
11 lip 2011, o 14:01 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
ne podoba mnie sie to. smutny kawał. ................................................................... zmarła głowa kościoła katolickiego i jest w niebie u św Piotra... -dobrze się tam na ziemi sprawowałeś i nas reprezentowałeś, móżemy spęłnic jakieś twoje marzenie, - zawsze chcialm mieć super szybkie auto i własną autostradę... mógłbym sobe tak jeździć ile fabryka dała, - ok.. nagle: siedzi już wsamochodzie, leci sobie po prywatnej aautostradzie, póki co delikatnnie, bez pośpiechu, a tu nagle zostaje wypredzony prez gościa na czoperze; długa broda, skóra z frendzlami... no to z reklamacją do piotra: - miała to być moja autostrada, a tam jakiś rokers na czoperze lata! - sory, nic się nie da zrobić. To syn szefa.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
12 lip 2011, o 02:17 |
|
|
Zygzaker
SV Rider
|
Babciu widziałaś moje tabletki? Byly oznaczone LSD. - Pierdolić tabletki, widziałeś ku..wa smoka w kuchni?
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
|
19 lip 2011, o 22:02 |
|
|
Bartosz
SV Rider
|
_________________ Sv 650N K7 Phantom Gray
|
19 lip 2011, o 22:29 |
|
|
MarTusia
SV Rider
|
Podjeżdża beemka pod blok, wysiada dres i wrzeszczy: - Kryyyyśkaaa! Na balkon na piątym piętrze wypada plastikowa blondzia: - Co?! - Zrób se grę wstępną. Zaraz przyjdę.
|
20 lip 2011, o 16:43 |
|
|
flanel81
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 22:58 Posty: 1492 Lokalizacja: Łódzkie
|
James Bond, agent 007 wchodzi do knajpy, siada przy barze i zamawia wódkę Martini, wstrząśniętą, nie mieszaną. Rozgląda się uważnie po lokalu i spostrzega nieprzeciętnej urody kobietę siedzącą przy stoliku w drugim końcu baru przy ścianie. Nie podchodzi jednak do niej, tylko wyminiają spojrzenia. Nieznajoma nie wytrzymała jednak długo, podeszła do Bonda i przedstawiła się. James skinął głową i powiedział: - Jestem Bond, James Bond... Widząc, że dalsza rozmowa się nie klei, kobieta mówi do Bonda: - Ale masz extra zegarek. - Ten zegarek pokazuje mi to, czego ludzkie oko nie widzi. Kobieta ze zdziwieniem: - Jak to jest możliwe?! - Pokażę pani... O, na przykład widzę, że pani nie ma na sobie majtek... Kobieta patrzy z lekkim uśmiechem i mówi: - Ten zegarek jest chyba zepsuty, bo ja akurat mam na sobie majtki. Bond lekko zmieszany, podwija rękaw, puka w szybkę zegarka, przystawia go sobie do ucha, po czym mówi: - O cholera! Znowu spieszy o godzinę!
Pewien misjonarz został wysłany z misją do buszu. W buszu byli sami Murzyni. Przez rok misjonarz nauczał ich, opowiadał im o Bogu i nawracał. Murzyni ufali mu i traktowali jak swojego. Jednak pewnego razu wydarzyło się coś niesamowitego. Jedna z tamtejszych kobiet urodziła dziecko. Dziecko było białe jak śnieg. Cóż, śliska sprawa... Starosta murzyński został oddelegowany aby porozmawiać z misjonarzem. Poszedł więc do niego i mówi: - Słuchaj, jesteś jak jeden z nas, traktujemy cię jak brata, ale spójrz, my wszyscy jesteśmy czarni, a tutaj w wiosce urodziło się białe niemowlę. Tylko ty mogłeś to zrobić. A przecież uczyłeś nas że zdrada to grzech śmiertelny! - Ależ ja nie mam z tym nic wspólnego! W przyrodzie zdarzają się takie wybryki. To genetyczny wybryk natury, że czarne+czarne=białe. Spójrz na przykład na tamte owce. Widzisz? Wszystkie są białe z wyjątkiem jednej, która jest czarna. Ta czarna owca, podobnie jak wasze białe dziecko jest wybrykiem natury i tyle. Starosta spojrzał na tę czarną owcę, coś sobie jakby przypominając. Zaczerwienił się i wypalił: - Dobra stary, zawrzyjmy umowę: ja zapomnę o sprawie z białym dzieckiem, ty nie powiesz nikomu o owcy...
_________________ Były posiadacz SV1000N Obecnie MOTOMORINICorsaro1200 / VFR1200
|
20 lip 2011, o 20:38 |
|
|
zvierzak
przewrotowiec
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 07:43 Posty: 832 Lokalizacja: Świdnik
Moto: 1100xx
|
Podczas strajku kolejarzy do dwóch siedzących przy piwku maszynistów podchodzi trzeci i pyta co nowego słychać: - A wiesz stary - jedziemy jak zwykle z Heńkiem na trasie do Szczecina, nagle patrzymy - a przy torach leży rozebrana laska ... mówię ci - tak ze dwadzieścia latek, pięknie opalona ... ... no to ja po hamulcach, zatrzymaliśmy cały skład - i wzięliśmy ją do lokomotywy ... - i co ? - no jak to co ? całą drogę do Szczecina i z powrotem - najpierw ja, potem Heniek. znowu ja, potem on dwa razy, no a potem obaj ... jakie ciałko ... stary ! ale była jazda .... - no tego chłopaki .... a .... do buzi brała ? - e no co ty stary ! głowy to myśmy nie znaleźli ...
21 lip 2011, o 19:23 |
|
|
flanel81
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 22:58 Posty: 1492 Lokalizacja: Łódzkie
|
_________________ Były posiadacz SV1000N Obecnie MOTOMORINICorsaro1200 / VFR1200
|
24 lip 2011, o 15:58 |
|
|
Zygzaker
SV Rider
|
Lotnicze: - Która laska jest najbardziej aerodynamiczna? - Ta, która stawia najmniejszy opór ... ------------------------------------------- Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w dupie... --------------------------------------------- Mąż przyłapał żonę z kochankiem. - Niewierna – krzyczy mąż i bierze z szuflady pistolet. - Nie!!! - krzyczy żona - chyba nie zabijesz ojca własnych dzieci! --------------------------------------------- Tatuś z kilkuletnim brzdącem na spacerze w parku. -Tatusiu, tatusiu, a co to jest? - Pająk, syneczku. - A co ten pająk robi? - Je biedronkę. - Tatusiu, a co to jest dronka? ---------------------------------- Marynistycznie Panie kapitanie a bosman jest pedałem! -- Marynarzu skąd wy wiecie takie rzeczy? -- Bo panie kapitanie jak ja mu robiłem laskę to mu kupą śmierdziała. ------- Statek odbija od kei, marynarze stoją na burcie i machając do dziewczyn krzyczą: - Dolaros falsyfikatos!!! Na to odpowiadają dziewczyny: - Syfilos orginalos!!! ------- --- Kapitan pyta się Chifa - Gdzie pan w tym roku wysłał swoją żonę na wczasy? - Ja wysłałem moją babę do Grecji. - Eeee tam, moja papuga siedzi teraz w Hiszpanii. Widząc zdegustowanego marynarza przy sterze kapitan pyta się go. - A wasza żona marynarzu, gdzie pojedzie? - Nigdzie Panie Kapitanie ja swoją żonę będę sam pie***lił.
|
27 lip 2011, o 14:36 |
|
|
groneek
SV Rider
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 08:02 Posty: 355 Lokalizacja: Łańcut / Rzeszów
|
Jeżyk wybrał się z krecikiem na włam. Wleźli do domku myśliwego no i po ciemku macają co warto skroić. Krecik ma większego czuja i znajduje sporo fantów, ale Jeżyk też daje radę. W pewnym momencie krecik wymacał lufę od fuzji i włożył do środka głowę. Traf chciał, że w tym samym czasie Jeżyk wymacał kolbę. Nie trzeba długo tłumaczyć, ze Jeżyk nacisnął spust, huk, wystrzał.... Krecik leży bez głowy na podłodze i trzęsie sie w konwulsjach. Podsuwa sie Jeżyk wymacał trzęsące sie ciało krecika i mówi : :cenzura:.... chuju, nie śmiej się, bo ja chyba ogłuchłem...
_________________ Suzuki Sv 650s K3 Devil ;]
|
27 lip 2011, o 17:09 |
|
|
Shifty
motorowerzysta
Moto: SV650S 2000
|
|
28 lip 2011, o 00:17 |