Nie zrozumiałem żartu ??!!przyznam się bez bicia mój pierwszy raz i przyznałem się publicznie do tego
Też nie wiem o co chodzi, jedzie BMW i kamerka spada ? WTF ?
spoko, nie przejmujsie się. - ja też nie rozumiem...
Oświecę Was: auto jedzie przekoszone, jakby miało skrętne tylne koła, widać dobrze jak jedzie w lewo, wrażenie jakby jego dupa chciała go wyprzedzić z lewej strony
Nie zrozumiałem żartu ??!!przyznam się bez bicia mój pierwszy raz i przyznałem się publicznie do tego
Też nie wiem o co chodzi, jedzie BMW i kamerka spada ? WTF ?
spoko, nie przejmujsie się. - ja też nie rozumiem...
Oświecę Was: auto jedzie przekoszone, jakby miało skrętne tylne koła, widać dobrze jak jedzie w lewo, wrażenie jakby jego dupa chciała go wyprzedzić z lewej strony
Dokładnie... spójrzcie jak skręca w prawo - przednie koło jest przy białym pasie na jezdni, a tylnemu jeszcze spooooro brakuje.
_________________ One love, one passion - only motorcycles!
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Eh, spece od aut, niekoniecznie musi być przekoszony. Wystarczy że gość z tyłu zawias robił np. wahacz pogięty na dziurze i jeszcze geometrii nie ustawił. Efekt będzie jak na filmiku.
30 paź 2011, o 08:57
misiuto
SV Rider
Dołączył(a): 15 sie 2011, o 20:33 Posty: 338 Lokalizacja: Krk NH
Moto: SV650S 1999
Poza tym BeeMWe ma (w opcji) tylną oś skrętną (jak Ikarus) Może elektronika padła?
Już wiem czemu na to uwagi nie zwróciłem , bo kur.wa połowa samochodów w kraju takich jeździ i mnie to już nie podnieca heheheh ogólnie to patrzyłem na całokształt filmiku , a nie na taki szczegół
A co sugeruje dopisek że polski handlarzyna go kupi? Nic a nic nie miałeś na myśli że jest walony?
Bardziej, że coś jest uszkodzone, bo na pierwszy rzut oka nadwozie całe A nawet jak myślałem, że bity to tylko podświadomie;P Przyjrzałem się dokładnie - na filmie widać jak tylne koła skręcają (korygują kurs?), ostatni raz widziałem coś takiego w maluchu
30 paź 2011, o 23:05
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Słoniu napisał(a):
skwaro napisał(a):
A co sugeruje dopisek że polski handlarzyna go kupi? Nic a nic nie miałeś na myśli że jest walony?
Bardziej, że coś jest uszkodzone, bo na pierwszy rzut oka nadwozie całe A nawet jak myślałem, że bity to tylko podświadomie;P Przyjrzałem się dokładnie - na filmie widać jak tylne koła skręcają (korygują kurs?), ostatni raz widziałem coś takiego w maluchu
Poczytaj o systemie 4WS, zastosowanym po raz pierwszy w seryjnym aucie w 1988.
A tu reklama z epoki: