Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
zajebiste
Ja dla odmiany zapuszczam sobie Achmeda Wprawdzie to laska ale swietnie jej idzie zgrywanie się. Tyle że to dla tych co chociaz trochę po niemiecku czają
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
3 lis 2014, o 23:21
Maygo
motorowerzysta
Dołączył(a): 12 paź 2013, o 20:23 Posty: 92 Lokalizacja: Szczecin
Moto: narazie brak
Prowadząc Priusa pokazujesz kobiecie, że jesteś odpowiedzialny, świadomy ekologicznie… i że nie dasz jej orgazmu.
6 lis 2014, o 22:45
Bremic
motorowerzysta
Moto: szejset pisiont eS
Mistrzowska przeróbka zeznań "świadka" TVNu w sprawie Wiplera POLECAM
7 lis 2014, o 23:22
Maygo
motorowerzysta
Dołączył(a): 12 paź 2013, o 20:23 Posty: 92 Lokalizacja: Szczecin
Moto: narazie brak
Dowódca pyta szeregowego: - Co mamy napisać na twoim nieśmiertelniku, żołnierzu? Protestant, Katolik czy Żyd? - Nic. Jestem niewierzący. - A gdybyś został ranny, kogo powinniśmy wezwać: Pastora, księdza czy rabina? - Wezwijcie lekarza.
Lamborghini Forum: - Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum: - Jjakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum: - Zużycie paliwa poniżej 40L/100km - czyżby coś z motorem się działo?
Smart Forum: - Wbudowałem motor od kosiarki: wreszcie więcej koni pod maska!
Mustang Forum: - Jakiś palant w Civicu próbował mnie dziś wyprzedzić!
Civic Forum: - Jakiś palant próbował mnie dziś Mustangiem wyprzedzić.
Mazda MX-5 Forum: - Czy właściwie nie jest głupio jeździc babskim autem ?
Viper-Forum: - Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum: - He he dzisiaj dogoniłem ciężarówkę!
Honda-Forum: - Moja Integra przestaje na 9000 obrotów, czyżby coś z motorem ?
Bentley Forum - Użyłem dziś popielniczki,gdzie dostane nowa?
Cadillac forum - Wczoraj bylem na bingo i nie moglem tyłem zaparkować.
Honda Accord forum - Mama dała mi właśnie to auto. Gdzie dostanę tanie 18 calowe aluśki ?
Porsche forum - Złapałem właśnie kapcia, czy lepiej oddać auto w rozliczeniu, czy sprzedawać na własną rękę ?
Ford 2.3 forum - Pomocy! Wymieniłem już wszystko i dalej nie startuje!
Jaguar Forum - Gdzie wbudować dodatkowy zbiornik oleju, aby wyrównać braki z powodu wycieków ?
Twingo-Forum - Brewki z prawdziwego końskiego włosia (Zdjecia)
Fiat-Forum - Czy poza warsztatem jest jeszcze jakiś inny świat ?
Lexus-Forum - Gdzie dostane tylne światła w stylu VW?
Renault-Forum: - Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem
Honda CRX Forum: - Pomocy, jak się otwiera pasy bezpieczeństwa? Kończy mi sie prąd w notebooku....
TDI Forum - Pomocy, sportowy wydech nie daje odpowiedniego dźwieku!
Bora Forum - Kto ma numery części od Passata, co pasuje?
Golf Forum - Pasuje W8 Motor do 1,6?
Polo Forum - Wreszcie skróciłem sprężyny zawieszenia, ale mikrofon w McDrive teraz za wysoko!
Audi A6 TDI-Forum - Gdzie jest wlew paliwa?
VW-Forum - Jak zrobić mojego Polo 1.0 żeby był glośniejszy?
Audi A8 Forum - Gdzie naprawiają Rolexy?
Opel Forum: - Moja corsa nie rdzewieje (NAPRAWDĘ) (Temat zablokowany przez admina).
Opel Forum: - Hamerite, czy pomoże?
Omega Forum - Odleciał mi wentylator, gdzie szukać???
Manta Forum - Pomuszcie ,polycjnty muwiom ze musze do djagnozdy, co to jezd??
Calibra Forum - Który spojler wybrać? (Link)
MB 190D Forum - Sprzedałem auto na allegro, kupujący zagraniczniak, zna ktoś Kiswahilli?
Mercedes C-Klasse Forum: - W niedziele padało i w drodze do kościoła auto zrobiło sie mokre, co robić?
BMW M3 Forum: - Gdzie do ciężkiej cholery dostane lusterka od Golfa3 ?
BMW 3er E36-Forum: - Gdzie stoją najlepsze laski?
BMW M5 - Pomocy, coś wprowadziłem do programu i nie mogę teraz wyjść do menu!!!
Wartburg forum - Wasze najdłuższe przejazdy na wolnobiegu
8 lis 2014, o 22:34
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
Passat to jest perła, ideał dizajnu różni się niewiele - ciutkę - od kombajnu. Kultowa już buda, przed liftem i po B5 się rozumie - prestiż to jest to! Czy to w tedeiku, czy też jest w benzynie zaszpanuje każdej, wiejskiej blond dziewczynie. Sołtysowi z wólki morda już się cieszy bo handlarz mu ciągnie passacika z Rzeszy. Będzie w tedeiku, po dziadku lekarzu sołtys chodzi dumny, zamiata w garażu. Dziewięć dziewięć rocznik (model dwa tysiące) jeżdżony był tylko w słoneczne miesiące. Pali trzy literki, cztery jak jest zima jedyny mankament - do nabicia klima. Rozrząd wymieniony, filtry, płyny, paski, z zazdrości z burmistrzem wynikły niesnaski. Szyby w oryginale, w elektryce cały "czeki" jeszcze nigdy się w nim nie zapalały. Sto trzydzieści "koła" budzik pokazuje, przebieg oryginalny - z tym nie dyskutuję. Czemu tak wytarty mieszek i fajera? Poradzimy sobie - lśniąca czerń markera. Bryka znakomicie opał toleruje, chociaż ropy na wsi nigdy nie brakuje. Przyspieszenie takie, że aż w fotel wgniata objadę każdego w japońcu frustrata. To było największe marzenie życiowe, by nabyć passtucha, trzeba sprzedać krowę. Już passtuch w garażu, można go oblewać, z odpustu pokrowce szybko przyodziewać, by gnojem z gumowców środka nie pobrudzić. Za fajerą passka nie można się nudzić. Forsę na passtucha wydać było warto bo passtuch to passtuch! Volkswagen DAS AUTO
9 lis 2014, o 23:35
Kaban159
Piguła
Dołączył(a): 19 mar 2013, o 11:40 Posty: 1861 Lokalizacja: Chodzież (WLKP)
Moto: KAWASAKI ZX-10 R