Dołączył(a): 24 gru 2010, o 17:13 Posty: 19 Lokalizacja: Jarocin
Moto: w planach
Mamy tu speca od tv? potrzebna porada
Jako, że padł mi kolejny tv crt w końcu muszę coś kupić nowego, byłem w kilku sklepach ale w każdym zachwalają co innego. Co do znajomości tematu przez większość sprzedawców nie będę się wypowiadał bo w większości to tragedia. Szukam telewizora lcd na diodach led, full hd, 100Hz min(ale prawdziwych a nie tych super ekstra nabijanych przez producenta a potem wychodzi, że jednak jest 50Hz) 32'' lub 37'', cena do 2000zł...................... Może ktoś jest aktualnie w temacie albo sprzedaje takie sprzęty i poleci konkretne modele..............Byłbym bardzo wdzięczny.
Ja Ci mogę podpowiedzieć abyś szukał w ofercie Samsunga. W tej granicy cenowej i z twoimi wymaganiami odpowiedni będzie: UE-32D5000 lub UE-32D5500 ten sam model wychodzi też w 37'' i jest droższy o około 200zł
Dołączył(a): 24 gru 2010, o 17:13 Posty: 19 Lokalizacja: Jarocin
Moto: w planach
Re: Mamy tu speca od tv? potrzebna porada
Tolman napisał(a):
Ja Ci mogę podpowiedzieć abyś szukał w ofercie Samsunga. W tej granicy cenowej i z twoimi wymaganiami odpowiedni będzie: UE-32D5000 lub UE-32D5500 ten sam model wychodzi też w 37'' i jest droższy o około 200zł
Właśnie tylko, że oba mają częstotliwość 50Hz jak podaje producent a 100Hz to technologia CMR.