Witam, jakie kierunki polecacie do golasa? Zastanawiam się czy przód zostawić a na tył kupić lampę z diodowymi wbudowanymi kierunkami. Jeżeli macie jakieś godne polecenia kierunki to wolałbym zwykle żarówki 4sztuki. Najlepiej chyba białe klosze nie dymionie i nie pomarańczowe.
Ja nie polecam informatyki beznadzieja i u mnie problemy z pracą, uderzał bym w mechanikę, mechatronikę, w szczecinie jest oceanotechnika podobno fajny; Pozdrawiam. Mam nadzieję że pomogłem
_________________ Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#.... sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r
Ja nie polecam informatyki beznadzieja i u mnie problemy z pracą, uderzał bym w mechanikę, mechatronikę, w szczecinie jest oceanotechnika podobno fajny; Pozdrawiam. Mam nadzieję że pomogłem
Hehe tak samo pomyślałem o kierunkach ale nic chciałem być złośliwy
11 sty 2011, o 22:16
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Re: jakie kierunki?
A ja bym proponował poszukać w dziale Akcesoria/Tuning, w tematach o kierunkowskazach i o tylnej lampie
Hehe tak samo pomyślałem o kierunkach ale nic chciałem być złośliwy
Ale ja nie byłem złośliwy...
_________________ Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#.... sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r
11 sty 2011, o 22:23
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
A na AGHu mają otwierać nowy kierunek 'górnictwo morskie'... może to po jakimś czasie da też dobrą pracę, co myślicie? Zasoby się kończą na lądzie to trza szukać tera pod wodą
A na AGHu mają otwierać nowy kierunek 'górnictwo morskie'... może to po jakimś czasie da też dobrą pracę, co myślicie? Zasoby się kończą na lądzie to trza szukać tera pod wodą
Jak to się kończą na lądzie!? A przecież mamy łupki! Właśnie w lutym mam iść na wiertnie pod Wejherowem i co nieco wywąchać
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
Czyli mechanika? Kumpel jest po logistyce połączonej z tech mechanicznym i nieźle kasę trzepie. A co do kierunków to "Na wschód tam musi być jakaś cywilizacja"
Chrzanić łupki, jest woda. Jest pełno materiałów w necie jak przerobić pojazd z silnikiem benzynowym by był zasilany zwykłą parą wodną.
Sorry za OT.
W tym temacie nie ma OT, bo kierunki jego są różne Raaazzzor! Domu tym nie ogrzejesz! Wiem, zaraz wymyślisz mi alternatywne..., ale daj mi popracować do emerytury
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
Raaazzzor! Domu tym nie ogrzejesz! Wiem, zaraz wymyślisz mi alternatywne..., ale daj mi popracować do emerytury
Fakt, nie pomyślałem o domu
_________________ SVNERWUS
12 sty 2011, o 17:22
mr0zd
SV Rider
markervip napisał(a):
Dokładnie, woda to przyszłość, dlatego mam nadzieję, że nudzić się nie będę