Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 26 gru 2024, o 20:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Jak oduczyć kota wskakiwania na motocykl bez zabijania go ? 
Autor Wiadomość
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
Post Re: Jak oduczyć kota wskakiwania na motocykl bez zabijania go ?
wasior napisał(a):
Masz zajebiście fajnego kota :) też kocha motocykle.

Ja swojego uczyłem manier środkiem do zniechęcania kotków. Działanie ma delikatne, ale widząc, że kotka to trochę denerwuje. Prawie bezwonny w atomiserze do kupienia za ok 10 zł. Należy używać regularnie w celu wyrobienia u kotka nawyku :)

Albo kupić walerianę i spryskać miejsce, gdzie powinien leżeć (jakąś jego kozetkę/legowisko). To go przyciągnie tam.
Ewentualnie zakręcić się za kocimiętką - sierściuch za nią szaleją http://pl.wikipedia.org/wiki/Kocimi%C4%99tka :czytaj:

18 maja 2011, o 23:51
Błękitnookie ADHD

Moto: Monster 696
Kurde podziel się z kotem a nie wszystko moje moje, on się z tobą podzielił kobietą a ty mu nawet na moto nie pozwalasz siedzieć....Bóg kazal się dzielić... nie bądź samolubem :P to chyba nie tak dużo pracy przetrzeć sobie siedzenie codziennie :P Jak by miał hajs to by pewnie sobie swoje kupił i Twojego nie ruszał... ale wiemy jaka sytuacja na rynku pracy....

Razor to nie jest dobry pomysł dawanie wyboru kot albo ja....

Adnotacja_01: jestem cholerykiem.
Adnotacja_02: B RH-
http://www.svforum.pl

19 maja 2011, o 19:27
SV Rider

Znajomy parę lat temu późno w nocy zaparkował po blokiem starą beką 300D, ale rano koło 5 musiał startować. Wchodzi do auta, zagrzał świece i kluczyk, a tu... ,DOOP, DOOP, YEP pod maską, aż się maska podnosiła. No myśli teraz mój diesel dokonał żywota, wyszedł, pokornie otwiera maskę, aby obejrzeć ten złom :hmm: , a tu kocisko niby szare jakieś osmolone, jak z procy wyskoczyło :bojesie: .
Kocisko w nocy znalazło cieplutkie miejsce, ale nie spodziewał się rozruchu przed 5tą, chyba go jakiś pasek chwycił :D .
Wynik właściciel beczki szczęśliwy, prawie 400kkm i dalej chodzi bez remontu, kocisko pożyło pewnie parę lat dłużej :jupi:

19 maja 2011, o 20:14
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
vikus napisał(a):
Razor to nie jest dobry pomysł dawanie wyboru kot albo ja....

Kot jest jej, to niech ona go oduczy by nie siadał na motocykl. To jej zwierze, i ona za nie odpowiada... jak olewa i nie może kobieta załapać (nie wiem, nie dociera lub dociera ale nie chce jej się słuchać), to czasami trzeba postawić sprawę jasno i nastraszyć, że inaczej sierściuch dostanie kopa ;)
Jak nadal kobieta (właścicielka kota) ma w dupie, to kota w karton i do kolegi/koleżanki/rodziny po cichu na tydzień, a dziewczynie powiedzieć: mówiłem Ci przecież wiele razy, zrobiłem jak powiedziałem, nie obchodzą mnie Twoje płacze i krzyki bo nie jesteś ze mną fair B) Pod koniec tygodnia się uspokoi, wtedy zwrócić kota i powiedzieć, że to była kara za lenistwo, a teraz do roboty szkolić sierściucha! :D

raptor napisał(a):
Wynik właściciel beczki szczęśliwy, prawie 400kkm i dalej chodzi bez remontu, kocisko pożyło pewnie parę lat dłużej :jupi:

To on się dopiero dotarł - beczki spokojnie do 2 mln dojeżdżają. Moja cytryna 1.4 gaz ma 400 tys i też nie miał nigdy remontu, a oleju nie bierze :)

20 maja 2011, o 00:12
SV Rider

Moto: 636 '03
Mojej dziewczyny kot stracił tylną łapę, wa jakimś koceniu czy bóg wie czym. Od tamtej pory jest mniej ruchliwy, i co ciekawe drapie się czasem wirtualną łapą.

20 maja 2011, o 07:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2