Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Re: celestynów wypadek
Też mnie ciekawość zżera, a znając Fibata to ta buźka na końcu zdania może oznaczać, że wszystko to co pisza w gazetach to prawda, że to była egzekucja
|
17 sie 2011, o 20:55 |
|
|
fibat
SV Rider
Dołączył(a): 14 maja 2010, o 17:03 Posty: 496 Lokalizacja: warszawa/otwock
Moto: SV650N K6 sprzedany
|
To co napiszę, będzie wersją wielu świadków i pewnej osoby, której zawodu i personaliów nie mogę podać na forum publicznym. Pierwsza sprawa to po obejrzeniu zdjęć motocykla, można stwierdzić, że w momencie uderzenia w policjanta, motocykl na 99% jechał na dwóch kołach (wszelkie uszkodzenia na to wskazują). Świadków było bardzo wielu, ponieważ sytuacja miała miejsce blisko skweru, gdzie wieczorami sporo ludzi wychodzi. Chłopak jechał faktycznie grubo za szybko a jeden z policjantów stwierdził, że go w takim razie zatrzyma (podobno jeden do drugiego krzyknął-dawaj go, co tu będzie kozaczył) i wyszedł mu zwyczajnie pod koła. Według świadków nie było zawracania ani jechania bez świateł, nie było nic zrobione umyślnie. Najzwyczajniej w świecie koledzy policjanta, chcą odwrócić kota ogonem a konkretnie uwagę od mocno nietrzeźwego interweniującego. Świadkowie generalnie boją się zeznawać, nie chcą robić sobie kłopotów z policją, ale się pewnie jakiś odważny znajdzie. Jedyna wina chłopaka, to zbyt szybka jazda, ale 12 lat pozbawienia wolności to w tym przypadku jakieś nieporozumienie. Siedzę teraz od trzech tygodni w otwocku i pewnie jeszcze posiedzę, więc jak się czegoś dowiem, to opiszę bezzwłocznie.
_________________ Przekaż 1% podatku na zakup mojego nowego sprzęta
"nie puszczone bąki unoszą się do głowy, stąd biorą się posrane pomysły"
|
17 sie 2011, o 22:23 |
|
|
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
|
Czyli wygląda na to że miałem rację, że mocno śmierdzi ten felieton...
17 sie 2011, o 22:27 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
''Kierujący motorem zawrócił, zgasił światła i ruszył na jednym kole na mężczyzn'' - jakiś ghost night killer rider chyba... boli mnie głowa od takich bzdur.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
18 sie 2011, o 14:35 |
|
|
exo
SV Rider
Moto: SV650S 2003
|
A mnie nerwy wzięły po obejrzeniu tego nagrania z TVN24.
_________________ Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić swoim biustem.
|
18 sie 2011, o 15:10 |
|
|
silver
SV Rider
Dołączył(a): 22 lip 2010, o 22:42 Posty: 908 Lokalizacja: Września/Poznań -> PWR/PO
Moto: SV 1000S
|
Szukanie sensacji przez dziennikarskie szuje i tyle. Z tym przejechaniem kolesia na jednym kole to w ogóle komedia.
_________________ SV 650S Y --> SV 1000S K4
|
18 sie 2011, o 18:32 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Ja na miejscu motocyklisty wytoczyłbym sprawę temu reporterowi TVN-u za nazwanie bandytą i mordercą. TVNowskie cymbały nie szanują zasady domniemania niewinności.
|
18 sie 2011, o 20:27 |
|
|