Dołączył(a): 14 maja 2010, o 21:16 Posty: 297 Lokalizacja: Poznań/Nowy Tomyśl
Re: Muuuuuuuuuzyyyyka !!!!
To ja dorzucę coś od siebie. Wszystkie stare ale jakoś ciężko mi znaleźć coś fajnego w nowych utworach. 1.Utwór kojarzący mi się z Woodstockiem mimo że chyba nigdy go na nim nie słyszałem ale zawsze leciał w tle relacji w czasach jak jeszcze na niego nie jeździłem
Ehhh słoneczniki w Żarach...to były czasy ;-) 2. Ostatnio to chodzi mi po głowie mimo że utworek stary
3. Ostrzejszą muzę rzadko już słucham ale tą bardzo lubią(i Xepera) zwłaszcza perkusję.
4. Nie może zabraknąć Pidżamy
5. I na koniec.... nowotomyska kapela(część teledysku kręcona na nieskończonym basenie w parku...kiedyś regularne miejsce chodzenia na piwko czy wino ;-) )
Jeśli chodzi o efektOwne solówki to mi się podoba ta:
A jeżeli chodzi o Kat'a to wszedłeś na głęboką wodę Kocham Kat'a, dla mnie to jeden z kilku najlepszych polskich zespołów. Nie będę wrzucał tutaj tych cięższych kawałków dlatego pokażę kilka ballad, które po prostu zamiatają wszystko
No i najbardziej kontrowersyjny kawałek Kat'a (ze względu na tekst oczywiście )
Jeśli chodzi o efektOwne solówki to mi się podoba ta:
No niezłe niezłe. Jak chodzi o perkusję to jeszcze fajne jest: W innych utworkach Fear Factory też jest taka szybka perkusja.
Wiem o co Ci chodzi Oczywiście o podwójną stopę Ja do mojej starej perki jeszcze się takowej nie dorobiłem, ale może kiedyś... Zobacz sobie to:
Lombardo i Portnoy to moi ulubieni perkusiści
30 sie 2010, o 22:55
Domel
motocyklista
paras104 napisał(a):
Oczywiście o podwójną stopę Ja do mojej starej perki jeszcze się takowej nie dorobiłem, ale może kiedyś...
No zawsze lubiłem podwójną stopę zwłaszcza jak jest odpowiednio podgłośniona (ale to raczej słychać na koncertach) + wyraźna gitara basowa jak np.w Enter Sandman Metallici (czy jak się to odmienia bo dziwnie wygląda w tej formie ).
Oczywiście o podwójną stopę Ja do mojej starej perki jeszcze się takowej nie dorobiłem, ale może kiedyś...
No zawsze lubiłem podwójną stopę zwłaszcza jak jest odpowiednio podgłośniona (ale to raczej słychać na koncertach) + wyraźna gitara basowa jak np.w Enter Sandman Metallici (czy jak się to odmienia bo dziwnie wygląda w tej formie ).
W polskim będzie Metalliki Ja za to lubię bardzo proste death metalowe partie perkusyjne czyli: podwójna + ride Banalne, a jakie przyjemne dla ucha No i oczywiście kocham przejścia, albo całe rytmy Dave'a Lombardo na tomach
Kurcze Widzę, że tu więcej bębniarzy jest heheh witam kolegów perkusistów A gracie jeszcze ? Bo ja już niestety nie Pozbyłem się swoich garów. Podwójna stopka też była ........
Ja nie gram i nie grałem (choć byłem bliski nauki gry na gitarze) Kiedyś często jeździłem na koncerty więc też trochę bardziej zwracam uwagę na szczegóły niż bym tylko słuchał z mp3.
Jedi: ja gram, ale raczej amatorsko i koślawo, na starej perce, która ma już koło 15 lat Taki składak Jeszcze mam werbel Szpaderskiego Dono: Ja gram w q2 od 4 lat i nie mam zamiaru przestać A soundtrack, wiadomo... Zajebisty