_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
29 mar 2013, o 13:52
Zygzaker
SV Rider
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
Re: Filmy o motocyklach
kisiel_krzychu napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=60PnZds7vWI
Łoooo matko ... ale nuuuuuuuuuuuuuudneeeeeeeeee...
Jedzie dwóch kolesi na motocyklach (też dwóch) i .... i wrócili. W "te" i w "efte".
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
Jedzie dwóch kolesi na motocyklach (też dwóch) i .... i wrócili. W "te" i w "efte".
Przez Ciebie prawie tego nie obejrzałem!!! A przecież to takie świetne podaj dalej
I pojechali w stronę zachodzącego słońca, jak Renegat
No kolego! Ty masz Kobietę motocyklistkę, to możesz się śmiać z moich marzeń
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
29 mar 2013, o 23:13
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
a ja się nie śmieję ja wierzę
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
29 mar 2013, o 23:16
Zygzaker
SV Rider
Są gusta i guściory Ja nie umiem się zachwycić jazdą po prostej sportowym motocyklem - ale widzę, że takie coś ma swoich fanów
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
30 mar 2013, o 00:19
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Są ludzie którzy zwracają uwagę na motocykle czy motto a są też tacy co patrzą na podkład muzyczny, efekty wizualne czy montaż
Ja, zamiast promowania sentymentalnej jazdy dwóch facetów ku Słońcu brudnymi sportowymi motocyklami po prostej w "jakości HD" wolę cuś takiego ...
Przez Ciebie prawie tego nie obejrzałem!!! A przecież to takie świetne podaj dalej
I pojechali w stronę zachodzącego słońca, jak Renegat
No kolego! Ty masz Kobietę motocyklistkę, to możesz się śmiać z moich marzeń
dla tych wszystkich którzy piją do mnie i z takim zaangażowaniem komentowali dziękuje że wreszcie zostałem zauważony na forum;P:) mnie też nie podnieca jeżdżenia tam i i z powrotem , na prostych. skoro jest to dział o filmach o motocyklach to czemu tego nie zamieścić? uważam że film jest fajnie zrobiony( zmontowany), aczkolwiek przesłanie ( jeżeli jakiekolwiek jest) i sens jest znikomy. jeżeli ktoś nie chce niech nie ogląda
dla tych wszystkich którzy piją do mnie i z takim zaangażowaniem komentowali dziękuje że wreszcie zostałem zauważony na forum;P:) mnie też nie podnieca jeżdżenia tam i i z powrotem , na prostych. skoro jest to dział o filmach o motocyklach to czemu tego nie zamieścić? uważam że film jest fajnie zrobiony( zmontowany), aczkolwiek przesłanie ( jeżeli jakiekolwiek jest) i sens jest znikomy. jeżeli ktoś nie chce niech nie ogląda
Ponieważ wypowiedziałeś się akurat pod moim postem, więc chciałbym zaznaczyć, że mi się ten film podoba i nawet wiem lub myślę, że wiem o co twórcy chodziło A filmików, w których na kole śmigają jest tysiące
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
Dołączył(a): 12 sty 2013, o 12:42 Posty: 488 Lokalizacja: Wola k Pszczyny
Moto: r1 RN09 02r
http://www.youtube.com/watch?v=xzB6KSlD6ec
było ;D
30 mar 2013, o 23:10
Zygzaker
SV Rider
Wiesz... komentowanie zamieszczonych filmów chyba nie jest niczym złym i nie jest to "picie do ciebie" Nie wszystkim podoba się to samo .... Ja wolę dobrą jazdę na 1 kole ...
Jak już jest o Błażusiaku... W tym roku Tadeusz Błażusiak dołącza do Orlen Teamu i ma wystartować w najbliższym Dakarze. Jak do tej pory jednym z faworytów tego rajdu (i wielokrotnym zwycięzcą) był Cyril Despres. A poniżej krótki filmik pokazujący jak obaj panowie radzą sobie w "technicznej" jeździe
OOOOO - lasooch - i tam są właśnie ujęcia i montaż i ekscytacja... tylko zbyt dużo jazdy na kole i zbyt mało zachodzącego słońca... i, cholera, prostego asfaltu nie ma ...
Zygzaker napisał(a):
Są gusta i guściory Ja nie umiem się zachwycić jazdą po prostej sportowym motocyklem - ale widzę, że takie coś ma swoich fanów
Factory napisał(a):
no przykro mi zygzaker ale ja nie ja wole jechać gdzieś dalej niż jeździć na 1 na kole
No co ty... Tadka nie lubisz?
A tak poważniej: dlaczego ma być ci przykro? Każdy ma inne gusta
Ja pojechałem sobie ze znajomymi trasę na SVce Polska - Ukraina - Rumunia - Ukraina - Polska. Najlepszy moment był wtedy, gdy na jakimś biwaku zwaliłem moje klamoty na glebę i pojechałem zwiedzać zakręty w rumuńskich Karpatach - 60km w jedną i 60 z powrotem . I to był mój "fun" - reszta ... została mi w pamięci głównie jako droga do i droga z zakrętów. No może poza Kamieńcem Podolskim, Chocimiem i ukraińską policją
Od tego czasu wiem, że wolę pojeździć w kółko po kartingowisku albo "poszaleć" na marketowym parkingu niż nawijać km na licznik A moim znajomi z w/w wyjazdu jeżdżą ciągle dalej i dalej, tyle, że z asfaltu już zjeżdżają - bo to nuuuudne ...: