Trochę nudy, kilka tygodni cierpliwości i oto efekt :D
Autor
Wiadomość
Samoth1980
motorowerzysta
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:17 Posty: 73 Lokalizacja: Białystok
Re: Trochę nudy, kilka tygodni cierpliwości i oto efekt :D
ja tam na nudy winko wypije lub pogram w jakis FPP i dłonie juz nie te do klejenia
_________________ SV 650S 99' GG: 1322863 -------------------------------------------------------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka...
Niezłe te modele, tylko amor skrętu by się przydał
26 mar 2010, o 10:23
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Kurde szukałem już po kilku sklepach z modelami do sterowania i nie ma takich cud jeszcze we Wrocławiu co najwyżej na prąd albo już spalinowy ale to skala 1:5 .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
Moto: SV650s k3
A ja też się pochwalę (o ile jest czym) swoim hobby, do którego wróciłem po latach (brzmi jakbym miał ich z 50). Jako, że jestem członkiem klubu LUGPOL, to też od czasu do czasu (jak pozwoli czas i przede wszystkim finanse) toś skonstruuję. Moje ostatnie dzieło:
Fotki nie porażają jakością, bo robione na szybkości... Niestety w tym fachu nie da się osiągnąć czasem zamierzonego celu, bowiem najzwyczajniej brakuje ku temu elementów... a i kolor naklejek jest ciężko dobrać (dobrać to szczegół, gorsza sprawa możliwości drukarki) Oryginał:
W końcu ktoś poruszył taki temat Super! Ja też wiele lat sklejałem modele, a przeważnie wszelakie armie w 1:35. Narazie brak czasu, ale na szafie leża z 4 pudelka nieruszonych modeli.
Pozdrawiam
24 cze 2011, o 09:01
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
kacperski napisał(a):
AFOL? Nie myślałem, że mamy tu takich zapaleńców
No tak od czasu do czasu, w sezonie zimowym, jak moto nie pochłania całkowicie mych funduszy