Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Ognicho u Infi - The Movie
Autor |
Wiadomość |
spazz
chachar
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:29 Posty: 2311 Lokalizacja: Oberschlesien
Moto: Brak
|
Re: Ognicho u Infi - The Movie
uwazam ze to swietny pomysl i nalezy krecic wszytsko. niech ludziska widza!
_________________ CHŁOP BEZ POLERKI JEST JAK MIĘSNY BEZ WINERKI!!!
|
27 sie 2010, o 19:41 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Za uszy Cię kiedyś wytargam na te ognisko chacharze jeden! Ruszyłbyś tyłek i mandoliniarza może po drodze zgarnął?
_________________ SVNERWUS
|
27 sie 2010, o 20:50 |
|
|
pcc
motocyklista
|
DaN - z kranem na ognisko? )) Ja czasem z jakichś akcji robię taki niby-teledysk - forma krótka, dynamiczna i nieprzegaDaNa - a chyba taka właśnie była by ciekawa dla potencjalnych nowych uczestników (ot ujęcia zamku, jakieś siorbanie highwaya z ujęcia tuż nad ziemią, wjazd. wyjazd, krople rosy na owiewce, gang silnika, wstępne sytuacje na ognisku. Moim zdaniem sama impreza (sądząc z opisów...ehh..bylem w tym sezonie blisko jest dosyć, hm, sytuacyjne nasycona i tego raczej nie trzeba upubliczniać. Co do innych kamer itp. - to trzeba bu ustalić format jednakowy dla wszystkich. Ale to takie moądralowanie nieobecnego. Choć czytam tak czytam.. no kusi Daleko nie jest w sumie...
_________________ Chi va piano, va lontano...
|
27 sie 2010, o 21:33 |
|
|
lpt
mundrek
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:50 Posty: 1758 Lokalizacja: Rybnik
Moto: sv1k/ 748SP
|
Grozisz mojemu kowbojowi? My mamy milion kilometrów do Torunia i 130 na czeskie winkle
_________________ I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość...
|
28 sie 2010, o 10:22 |
|
|
DaN
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:44 Posty: 236 Lokalizacja: Sztabin/Białystok
|
Wpaadaj! Widzę że się znasz Podziałamy coś Hehe ciężko jest mi opisać jak to będzie wyglądać, bo nie wiem co będzie się działo, co nagram itd... Możliwe że będzie 10 minutowy filmik i koniec zabawy, max pół godziny Więcej to już przesada. Kran? Pisałem że to przesada, ale było by fajnie
_________________ SV650N 2000r
|
29 sie 2010, o 04:50 |
|
|
pcc
motocyklista
|
Obaczym... może kiedyś się uda dotrzeć Ale zapowiem się jedynie jak będę miał dotrzeć. Co do kranu - kiedyś miałem wyzwanie, bo taka tam reklama była robiona no i jedno ujęcie właśnie z góry. Dowcip w tym, że grupa aktorów miała wbiec na boisko szkolne, na którym miała się znajdować... mapa europy (z państwami i to ... rozmiarów na 3/4 boiska... kosmos...(chodziło o grę w 'pikuty' na mapie europy). No kurna...spiąłem się i wymyśliłem jak to wyrysować ) Nie było miętko heheh, ale wyszło super. Jeszcze wyliczałem, o której będzie się cień drzewa nasuwał - no bo wtedy psuje już ujęcie... ps. kran to brutalnie spolszczone słowo crane - dźwig. Taki podnośnik z siedzonkiem (lub bez - różnie) i kamerą. Umożliwia robienie takich ujęć wzziuuuuu.... z przelotem, z góry i takich tam. Ja proponuję ew sformować grupę w kształcie piramidy z 'operatorem' na samej górze. Przy odpowiednim spożyciu będzie i 'wzziiuuuu...'
_________________ Chi va piano, va lontano...
|
29 sie 2010, o 22:39 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
Też jestem za...mi to już nic nie zaszkodzi Jeszcze nie wiem czy przyjadę, ale będę się starał Dono troszkę mogę odświeżyć tobie pamięć, bo jak wiesz uwieczniłem też obrazki ruchome
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
30 sie 2010, o 00:37 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Lepiej nie
|
30 sie 2010, o 00:51 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Wkoło jest też dużo drzew, można zrobić wziuuuuum z gałęzi
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
30 sie 2010, o 16:00 |
|
|