Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 04:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
płatności przez PayPal 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: GSXR k8
Post Re: płatności przez PayPal
skwaro napisał(a):
Please write in English, it will be much easier to talk as google translator messes up a lot of words.
At first please make a wire transfer to my account:
[tutaj dane Twojego konta tak jak prosił]
I'll send you a confirmation e-mail after I receive it. After that you may send a courier to pick up the motorcycle.
Other options are not possible as to many frauds have been commited on the internet this way.

Regards,

Tak będzie łatwiej i ładniej :-)

Słodko, dziękuję :D
Zaraz mu napiszę znaczy się skopiuję :]

Jeszcze po angielsku napisał ostatniego maila:

"Don't worry about the pick up,my shipping agent will be coming to pick it up as soon the money had been credited into your account . I'll like you to send me your address of where the bike is and your phone so that my shipping agent can figure it out and come for the pick up...With the issue of my details,transferring the name of ownership and signing of all paperwork will be done by the pick up agent so you don't have to worry about that...You can send me your bank payment details for me to send the payment.

Await your response."

26 mar 2012, o 12:43
SV Rider

Chyba lasooch wychodzi na prowadzenie :hmm: Podałem numer konta i potrzebne dane, więc odpisał mi tak:

"I just want to know more about it to make sure its in good condition so can you assure me i will not be disappointed???And also ,I need to inform you about this,just received an email from my pick agent...am most sure i did not include that in my previous email,They said they won't come for the pick up unless i pay him the agent commission fee first in order to be able to schedule a pick up time.I am a Chief Engineer as my position on the sea here,the ship i am on is the Fleet Aircraft Carrier.I am so busy and can not pay the agent fees from here as they Requested that i pay them with Western Union.So what i will do here is that i will send the payment in the total amount of 4,100 PLN. So once you receive the confirmation of the payment from my bank, you will deduct the promised amount for the good which is 1,900 PLN and the remaining 2,200 PLN will be send down to my agent By Western Union.I have tried to paid it direct here but there is no Western Union on the ship,So i believe you can handle this for me.

Get back to me so that i can go ahead and send the payment now."

27 mar 2012, o 07:11
SV Rider

Moto: CBR600RR PC40
No i już wszystko jasne. Ściema jak się patrzy.

27 mar 2012, o 07:36
SV Rider

:] dobrze zrozumiałem? że jak dostanę potwierdzenie z jego banku to mam przelać kasę za transport?

i co mam odpisać? no fucking way? ;P

27 mar 2012, o 08:04
SV Rider

Moto: CBR600RR PC40
kaCZi napisał(a):
:] dobrze zrozumiałem? że jak dostanę potwierdzenie z jego banku to mam przelać kasę za transport?

i co mam odpisać? no fucking way? ;P

Dokładnie, gość chce żebyś po otrzymaniu potwierdzenia przelewu z jego banku wysłać kasę przez Western Union za transport. Wtedy gość podrabia potwierdzenie przelewu i przesyła Ci mailem, ty zamiast czekać na kasę na swoim koncie wysyłasz mu prze WU i szukaj wiatru w polu. Ja na Twoim miejscu poszedłbym z tym na Policję i pogadał czy nie chcą skorzystać z okazji i złapać oszusta na gorącym uczynku.

A typowi możesz napisać tak:

It is possible for me to pay the courier for shipping. Please transfer the whole amount to my account and provide me with the contact details to the courier. I'll arange the payment and pickup by myself.

Ciekawe jaką historyjkę teraz wymyśli :D

27 mar 2012, o 09:07
SV Rider

Moto: TT1050
Prawdopodobnie dostaniesz nawet namiary na kuriera, oczywiście fałszywe, bo jakikolwiek telefon czy mail będzie kierować wprost do naszego marynarza :D
No i oczywiście mailem "potwierdzenie" przelewu :D

27 mar 2012, o 09:20
SV Rider

ok, zamykam temat bo nie chce mi się w to już bawić, Łasuch, zgodnie z tym, że przegrałem zakład - stawiam browara. Odbiór przy najbliższej okazji bądź ustaleniu :]

27 mar 2012, o 11:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2