A o co był ten zakład? Bo przegrałeś, pojechała w mazowieckie roznosić dolnośląską grypę
_________________ "Cholernie chciało mi się śmiać" Kurt Vonnegut jr
24 lis 2013, o 01:17
tompas
motocyklista
Moto: oddam w dobre rece
Re: To co lubimy u kobiet :)
komi napisał(a):
A o co był ten zakład? Bo przegrałeś, pojechała w mazowieckie roznosić dolnośląską grypę
No no. To jeszcze sie nie skapowalels ze matki, zony, kochanki jak zwal tak zwał finezyjnie wkrecaja nam mentalnego wirusa o nazwie "I Tak Się Dowiem Co Robiles Kiedy Mnie Nie Było" w skrocie "JA WIEM". ? Gatunek Kobiet tak ma i juz. Jakakolwiek profilaktyka jest z gory skazana na porazke. Oslona biologiczna w postaci wiechcia kwiatowego, czy ampulki materialnej impregnacji w postaci kosztownych bibelotow odgrywaja tylko role placebo. Okres inkubacji takiego wirusa slabnie tylko w okresach: narzeczenstwa i macierzynstwa. W tym pierwszym chodzi oto by Ofiary nie sploszyc, zas w tym drugim zaklocony jest przez burze hormonów.
To wlasnie z tego powodu mezczyzna budzac sie u boku kobiety nigdy nie wie na jaka faze trafi. .......................
Ze swiata ludzi............. czytala Krystyna Czubowna .
A tak juz serio: ja tam lubie u Kobiet zdolnosc do fizycznych metamorfoz bo cycki i reszta sa jak znaki drogowe : Nigdy nie zlekcewazylem zakazu wjazdu.
24 lis 2013, o 08:13
Slawuch
SV Rider
Moto: sv650 k2 2002
tompas, na wirusa wymyslono super działającą szczepionkę JEBIEMIETO
24 lis 2013, o 10:04
tompas
motocyklista
Moto: oddam w dobre rece
Slawuch napisał(a):
tompas, na wirusa wymyslono super działającą szczepionkę JEBIEMIETO
No no. Ale po takiej szczepionce zostaje tylko strzepionka, browar lub praca w zaleznosci od wieku pacjenta.
Ja juz jestem w takim wieku, ze pozostaje zaaprobowac te wszystkie peemesy, strzelania focha, czyli robie to co prawdziwy facet powinien robic zeby przetrwac : łagodnoscia probuje okielznac bestie.
24 lis 2013, o 10:33
Slawuch
SV Rider
Moto: sv650 k2 2002
Miej wyjebane a będzie Ci dane zamiast browara trening zamiast strzepionki motocykl
24 lis 2013, o 10:40
suzuki75
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:02 Posty: 133 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650SA K7
Kobiet nie należy rozumieć, kobiety należy KOCHAĆ !!! I życie staje się łatwe i proste