Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 9 sty 2025, o 20:25

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 176  Następna strona
To co lubimy u kobiet :) 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: SV 650S
Post Re: Odp: To co lubimy u kobiet :)
skwaro napisał(a):

Ale jak miałem 17 lat znaki były mniej ważne i jak kiedyś zobaczyłem dziewczynę w białym, skórzanym obcisłym kombiaku na czerwonym ścigaczu to mało auta nie rozbiłem. Dodam tylko że wtedy nie był to częsty widok, a szczytem marzeń była ETZ251 ;)

Jeżeli widziales ją w Warszawie a czerwonym ścigiem była Honda to prawdopodobnie mogę wiedzieć kogo widziałeś
B)

zresztą zamiłowanie do bieli to do dzisiaj jej zostało

Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 21:17 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 1 raz

3 lut 2014, o 21:14
SV Rider

Post Re: To co lubimy u kobiet :)
marta26 napisał(a):
Heh...a my - dziewczyny z ogólniaka - byłyśmy zapraszane przez kolegów z liceum lotniczego (gdzie sami faceci of course) na dyskoteki do kina "Błękit". Ale to były zabawy :D Na jedną dziewczynę do tańca przypadało 3 chłopaków...w pięknych, stalowych mundurkach :serduszka:

Domyslam się że szczególnie mocno nie opierałyście się zaproszeniom :mrgreen:

3 lut 2014, o 21:15
SV Rider

Moto: SV1000S
Rozkosmany napisał(a):
:hmm:
I o co tam szumieć?
Ma bardzo ładny tyłeczek dziewcze, elegancko harmonizujący się z wysokojakościową resztą:) Wiec albo sami niewyżyci co potrzymać by chcieli albo zazdrosnice ew. ksiądz co woli chłopców.
No a co do dziewczyn z liceum to troche lipa. Chodziłem do mechanika :obity: i wprawdzie było kilka rodzynków ale dla wszystkich w potrzebie to nie było szans żeby stykło. Każdy sobie musiał radzić poza szkołą. Ja kręciłem na boku z pigułą z medyka :mrgreen:
Alinka :serduszka: Jak to mówią, stara miłość nie rdzewieje i w zeszłym roku nawet odwiedziłem ją. Trochę się powspominało. Ale ten jej chłop to jakiś nieżyciowy i dziwnie się na mnie patrzył :hmm:

Gdybym mu zdradził co i ile wiem o Alince to pewno miałbym lot nad kukułczym gniazdem
:obity:
Tyle lat po ślubie a nic o niej nie wie jak zdązyłem obczaić :lipa:
Jakoś tak próbował mi docinać że moto to lipa i takie tam. Ze on to woli wygodę w tracie a nie takie tam telepanie się na dwóch kółkach. A już taki kawał to wogóle.
Alinka mu doj...... za przeproszeniem wtedy:
A bo ty stary dziad już jesteś :mrgreen: Ja tam bym pojechała :D

:hmm: może powinienem sprawdzić czy juz go nie otruła :hahaha: W końcu do medyka chodziła to by cos wymysliła w temacie

Kurde, jakie Ty masz historie, bogate wspomnienia i w ogóle, mam nadzieję że będziemy mieli kiedyś okazję się napić:)

3 lut 2014, o 21:20
SV Rider

Moto: suzuki sv650s
No coś Ty...to były najlepsze dyskoteki!!! :D :D :D ...i koledzy tacy "egzotyczni", bo przecież z całej Polski :serduszka: ...a nie - Ci sami, z tej samej szkoły, do której i my chodziłyśmy :]

www.logo-ratio.pl

3 lut 2014, o 21:21
Zobacz profil WWW
SV Rider

Moto: CBR600RR PC40
Rozkosmany napisał(a):
skwaro napisał(a):

Ale jak miałem 17 lat znaki były mniej ważne i jak kiedyś zobaczyłem dziewczynę w białym, skórzanym obcisłym kombiaku na czerwonym ścigaczu to mało auta nie rozbiłem. Dodam tylko że wtedy nie był to częsty widok, a szczytem marzeń była ETZ251 ;)

Jeżeli widziales ją w Warszawie a czerwonym ścigiem była Honda to prawdopodobnie mogę wiedzieć kogo widziałeś
B)

zresztą zamiłowanie do bieli to do dzisiaj jej zostało

Pamiętam tylko biały kombiak, talię osy i pięknie wypięty tyłeczek :-) Wybacz, jakoś marka motocykla umknęła mojej uwadze :-)

3 lut 2014, o 21:26
SV Rider

Moto: SV1000S
Marta, dziwne jest to że ja na przykład nie mogę dniami oglądać reklam męskiej bielizny. A kobiety potrafią inne babki oglądać i się zachwycać :)

3 lut 2014, o 21:37
SV Rider

Moto: Diabeł
to nie jest dziwne
to biologia
wyobraźcie sobie odcinek - na jednym końcu jest homo, na drugim hetero
kobieca "płciowość" a ścisle - preferencje sa rozłozone wzdłuż, czasem nawet kilkakrotnie w trakcie zycia zmieniają położenie
męzczyźni skupiają się na obu końcach odcinka
odsyłam do "Płci mózgu" ;) fascynująca lektura

3 lut 2014, o 22:10
SV Rider

No to macie super :) Nie ma chłopa na podorędziu to całkiem fajnie może być z miłą koleżanką.
A my to kicha, z kumplem to możemy halbe obalic co najwyżej
:smutas:

Czyli właściwie tez jesteśmy lesbijakmi
:obity:

skwaro napisał(a):
Pamiętam tylko biały kombiak, talię osy i pięknie wypięty tyłeczek :-) Wybacz, jakoś marka motocykla umknęła mojej uwadze :-)

Mineło wprawdzie kilka lat ale wszystko się zgadza. Może troszeczke tylko tyłeczek większy niż był kiedys. Ale to nic nie szkodzi ani przeszkadza :obity:

~norris napisał(a):

Kurde, jakie Ty masz historie, bogate wspomnienia i w ogóle, mam nadzieję że będziemy mieli kiedyś okazję się napić:)

Bo ja już kurcze :hmm: trochę dużo przebiegu mam. Taka lampka czerwona pewnie wkrótce zacznie mi błyskac na dziurach. Rezerwa znaczy :razz2:

Ale pocieszam się tym że u mnie w rodzinie to jak ktoś odwali kitę niżej stówy to wszystcy węszą jakies otrucie np. albo co ? Mój dziadek w styczniu skończył (23) 102. W zeszłym roku śmigał na rowerze :mrgreen: Teraz nie, bo zawiało u nich śniegiem okrutnie. Babka zresztą też trzyma się nieźle.

Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 22:45 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 2 razy

3 lut 2014, o 22:18
SV Rider

Roobeeert
ja powtórzę
spisz to i wydaj!!
lub wpadnij w beskidy latem

3 lut 2014, o 22:31
SV Rider

Mi chodzi po głowie od jakiegos czasu spisanie wszystkiego. Bloga jakiego walnę z dostępem dla zaufanych. W razie co to będe miał odwiedziny ?

ed. Taka autentyczna historia z moja ciocią mi sie przypomniała.

Ma już ponad 6 dych na karku, ale standardowa ocena jej wieku na tzw. oko przeciętnie wskazuje pomiędzy 30 pare a 40 lat max. Zawsze dbała o siebie :)

Poszla kiedys do okulistki bo jakies mroczki jej latac zaczęły. No i pani doktor kazała jej usiąć, powiedziec o co chodzi itd. Standardowo znaczy.
Ciocia więc nawija w czym problem. Okulistka na to: A ile ma pani lat?
Nooo, 60 już skończylam mówi ciocia. Wiem że to dla niej było bardzo trudne wyznanie :obity:
Co?? Karpia strzela pani doktor.
60??? No to będa mroczki latały !! I będzie ich jeszcze więcej !!!
Ciocia takiego cykora dostała że jej wszystko przeszło
:hahaha:

Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 22:40 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 1 raz

3 lut 2014, o 22:33
SV Rider

bankowo!!!

3 lut 2014, o 22:35
SV Rider

Moto: DR-Z400S
Na mnie też możesz liczyć :spoko:.

3 lut 2014, o 22:37
SV Rider

Moto: SV650S K3
Rozkosmany napisał(a):
Poszla kiedys do okulistki bo jakies mroczki jej latac zaczęły.

Rozkosmany powiedz ciotce, że nie oglądała "M jak miłość" to jej Mroczki przed oczami nie będą latać :D

4 lut 2014, o 08:38
Zobacz profil WWW
SV Rider

Moto: Trufel 675
Rozkosmany napisał(a):
I o co tam szumieć?
Ma bardzo ładny tyłeczek dziewcze, elegancko harmonizujący się z wysokojakościową resztą:) Wiec albo sami niewyżyci co potrzymać by chcieli albo zazdrosnice ew. ksiądz co woli chłopców.

Nikt raczej nie kwestionuje atrakcyjności jej atutów ale czy chciałbyś żeby Twoja partnerka pokazywała całemu światu swój (praktycznie goły) tyłek? ;)
Wydaje mi się, że kobiety lekkich obyczajów służą do zabawy (nie żebym oceniała tą dziewczynę ze studniówki!!), a jako partnerki do życia lepiej sprawdzają się te skromne, które tylko swojemu partnerowi pozwalają oglądać się w pełnej okazałości.
W skrócie: w sukience do pół uda wzbudzałaby pożądanie, a z gołym tyłkiem raczej budzi niesmak.

No chyba, że całe życie żyję w błędzie xd

Ostatnio edytowano 4 lut 2014, o 12:00 przez Montana, łącznie edytowano 1 raz

4 lut 2014, o 11:56
SV Rider

Dziewczyna chciała zaistnieć no to zaistniała, a żeby zaistnieć trzeba czymś błysnąć, w tych czasach niestety chyba gołą du**... to droga do sukcesu (wyobraźcie sobie tego typu imprezy za jakieś 20 lat)
Ale co sobie ludzie zobaczyli to ich :P

4 lut 2014, o 11:59
Zobacz profil WWW
SV Rider

Moto: SV650 SS
Montana, żyjesz w błędzie. Jest znakomita i nie udaje fałszywej skromności.Baranem natomiast jest ten który zrobiłto zdjęcie i je upublicznił. W tańcu ta sukienka powiewała i odsłaniała tyle ile trzeba, natomiast zdjęcie jest jak jedno słowo wyrwane ze zdania.

4 lut 2014, o 12:25
SV Rider

Moto: CBR600RR PC40
Jankoś napisał(a):
Dziewczyna chciała zaistnieć no to zaistniała, a żeby zaistnieć trzeba czymś błysnąć, w tych czasach niestety chyba gołą du**... to droga do sukcesu (wyobraźcie sobie tego typu imprezy za jakieś 20 lat)
Ale co sobie ludzie zobaczyli to ich :P

Janoś, jakoś nie sądzę że sama chciała zaistnieć. Mi to wygląda na debila fotografa, który zapomniał, że przed publikacją zdjęć pyta się zamawiającego fotki o zgodę.

4 lut 2014, o 13:47
SV Rider

Montana napisał(a):
Rozkosmany napisał(a):
I o co tam szumieć?

Nikt raczej nie kwestionuje atrakcyjności jej atutów ale czy chciałbyś żeby Twoja partnerka pokazywała całemu światu swój (praktycznie goły) tyłek? ;)
Wydaje mi się, że kobiety lekkich obyczajów służą do zabawy (nie żebym oceniała tą dziewczynę ze studniówki!!), a jako partnerki do życia lepiej sprawdzają się te skromne, które tylko swojemu partnerowi pozwalają oglądać się w pełnej okazałości.
W skrócie: w sukience do pół uda wzbudzałaby pożądanie, a z gołym tyłkiem raczej budzi niesmak.

No chyba, że całe życie żyję w błędzie xd

a ja uważam, że ta "dzisiejsza" moda, epatowanie golizną nie ma nic wspólnego z brakiem fałszywej skromności tylko zwykłym pokazywanie doopy kazdemu

apropos zdjęcia - laska ma prze..ne teraz heh, cóż, mogła wcale kiecki nie zakładac tylko w samych podwiązkach przyjść
jednak umieszczenie zdjęcia w necie to przegięcie
ale takich zdjęć "z imprez" jest w sieci od groma i przedstawiają dużo gorsze sytuacje

4 lut 2014, o 14:22
motorowerzysta

Moto: SV650S K1
A według mnie to czysty przypadek wyreżyserowany przez fotografa. Dziewczyna miała normalną sukienkę, jak każda dziewczyna na studniówce:
http://d.naszemiasto.pl/k/r/a3/1b/52ee27c431085_o.jpg?1776794082

A to, że w tańcu sukienka się podnosi to jest logiczne(prawa fizyki-siła d'Alamberta). Podczas zabawy nie pomyślała, że sukienka może jej się akurat tak podnieść i ktoś zrobi zdjęcie w tym czasie. Jak dla mnie takie zdjęcie fotograf powinien skasować, lub zostawić dla siebie, a nie upubliczniać.

P.S. Ale przynajmniej dziewczyna nie ma się czego wstydzić. Nie znajdę faceta, który by nie skomplementował jej zacnych kształtów(no chyba, że jest gejem)

4 lut 2014, o 16:58
SV Rider

Z tej perspektywy faktycznie sukienka jest normalnych wymiarów... Przyznaję się że zbyt pochopnie dokonałem oceny. Odszczekuję wszystko co wcześniej mówiłem/pisałem pod jej adresem. No za wyjątkiem tego, że ma fajny tyłek :]

4 lut 2014, o 18:32
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 176  Następna strona