Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
|
Re: Odp: To co lubimy u kobiet :)
Jeżeli widziales ją w Warszawie a czerwonym ścigiem była Honda to prawdopodobnie mogę wiedzieć kogo widziałeś zresztą zamiłowanie do bieli to do dzisiaj jej zostało
Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 21:17 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 1 raz
|
3 lut 2014, o 21:14 |
|
|
Rozkosmany
SV Rider
|
Re: To co lubimy u kobiet :)
Domyslam się że szczególnie mocno nie opierałyście się zaproszeniom
|
3 lut 2014, o 21:15 |
|
|
~norris
SV Rider
Moto: SV1000S
|
| | | | Rozkosmany napisał(a): :hmm: I o co tam szumieć? Ma bardzo ładny tyłeczek dziewcze, elegancko harmonizujący się z wysokojakościową resztą:) Wiec albo sami niewyżyci co potrzymać by chcieli albo zazdrosnice ew. ksiądz co woli chłopców. No a co do dziewczyn z liceum to troche lipa. Chodziłem do mechanika i wprawdzie było kilka rodzynków ale dla wszystkich w potrzebie to nie było szans żeby stykło. Każdy sobie musiał radzić poza szkołą. Ja kręciłem na boku z pigułą z medyka Alinka Jak to mówią, stara miłość nie rdzewieje i w zeszłym roku nawet odwiedziłem ją. Trochę się powspominało. Ale ten jej chłop to jakiś nieżyciowy i dziwnie się na mnie patrzył Gdybym mu zdradził co i ile wiem o Alince to pewno miałbym lot nad kukułczym gniazdem Tyle lat po ślubie a nic o niej nie wie jak zdązyłem obczaić Jakoś tak próbował mi docinać że moto to lipa i takie tam. Ze on to woli wygodę w tracie a nie takie tam telepanie się na dwóch kółkach. A już taki kawał to wogóle. Alinka mu doj...... za przeproszeniem wtedy: A bo ty stary dziad już jesteś Ja tam bym pojechała może powinienem sprawdzić czy juz go nie otruła W końcu do medyka chodziła to by cos wymysliła w temacie | | | | |
Kurde, jakie Ty masz historie, bogate wspomnienia i w ogóle, mam nadzieję że będziemy mieli kiedyś okazję się napić:)
_________________ Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia ale ~norris ich przechytrzył. Uciekł wejściem.
|
3 lut 2014, o 21:20 |
|
|
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
3 lut 2014, o 21:21 |
|
|
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
|
Pamiętam tylko biały kombiak, talię osy i pięknie wypięty tyłeczek :-) Wybacz, jakoś marka motocykla umknęła mojej uwadze :-)
3 lut 2014, o 21:26 |
|
|
~norris
SV Rider
Moto: SV1000S
|
Marta, dziwne jest to że ja na przykład nie mogę dniami oglądać reklam męskiej bielizny. A kobiety potrafią inne babki oglądać i się zachwycać
_________________ Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia ale ~norris ich przechytrzył. Uciekł wejściem.
|
3 lut 2014, o 21:37 |
|
|
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
|
to nie jest dziwne to biologia wyobraźcie sobie odcinek - na jednym końcu jest homo, na drugim hetero kobieca "płciowość" a ścisle - preferencje sa rozłozone wzdłuż, czasem nawet kilkakrotnie w trakcie zycia zmieniają położenie męzczyźni skupiają się na obu końcach odcinka odsyłam do "Płci mózgu" fascynująca lektura
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
|
3 lut 2014, o 22:10 |
|
|
Rozkosmany
SV Rider
|
No to macie super Nie ma chłopa na podorędziu to całkiem fajnie może być z miłą koleżanką. A my to kicha, z kumplem to możemy halbe obalic co najwyżej Czyli właściwie tez jesteśmy lesbijakmi Mineło wprawdzie kilka lat ale wszystko się zgadza. Może troszeczke tylko tyłeczek większy niż był kiedys. Ale to nic nie szkodzi ani przeszkadza Bo ja już kurcze trochę dużo przebiegu mam. Taka lampka czerwona pewnie wkrótce zacznie mi błyskac na dziurach. Rezerwa znaczy Ale pocieszam się tym że u mnie w rodzinie to jak ktoś odwali kitę niżej stówy to wszystcy węszą jakies otrucie np. albo co ? Mój dziadek w styczniu skończył (23) 102. W zeszłym roku śmigał na rowerze Teraz nie, bo zawiało u nich śniegiem okrutnie. Babka zresztą też trzyma się nieźle.
Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 22:45 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 2 razy
|
3 lut 2014, o 22:18 |
|
|
terminant
SV Rider
|
Roobeeert ja powtórzę spisz to i wydaj!! lub wpadnij w beskidy latem
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
|
3 lut 2014, o 22:31 |
|
|
Rozkosmany
SV Rider
|
Mi chodzi po głowie od jakiegos czasu spisanie wszystkiego. Bloga jakiego walnę z dostępem dla zaufanych. W razie co to będe miał odwiedziny ? ed. Taka autentyczna historia z moja ciocią mi sie przypomniała. Ma już ponad 6 dych na karku, ale standardowa ocena jej wieku na tzw. oko przeciętnie wskazuje pomiędzy 30 pare a 40 lat max. Zawsze dbała o siebie Poszla kiedys do okulistki bo jakies mroczki jej latac zaczęły. No i pani doktor kazała jej usiąć, powiedziec o co chodzi itd. Standardowo znaczy. Ciocia więc nawija w czym problem. Okulistka na to: A ile ma pani lat? Nooo, 60 już skończylam mówi ciocia. Wiem że to dla niej było bardzo trudne wyznanie Co?? Karpia strzela pani doktor. 60??? No to będa mroczki latały !! I będzie ich jeszcze więcej !!! Ciocia takiego cykora dostała że jej wszystko przeszło
Ostatnio edytowano 3 lut 2014, o 22:40 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 1 raz
|
3 lut 2014, o 22:33 |
|
|
terminant
SV Rider
|
bankowo!!!
|
3 lut 2014, o 22:35 |
|
|
polly
SV Rider
Dołączył(a): 18 lis 2013, o 15:05 Posty: 387 Lokalizacja: Krakuf
Moto: DR-Z400S
|
Na mnie też możesz liczyć .
|
3 lut 2014, o 22:37 |
|
|
Jankoś
SV Rider
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 18:51 Posty: 1279 Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (okolice)
Moto: SV650S K3
|
Rozkosmany powiedz ciotce, że nie oglądała "M jak miłość" to jej Mroczki przed oczami nie będą latać
_________________ http://www.cwaniacy.com.pl/<=Wejdź i dowiedz się jak możesz regularnie zarabiać na promocjach bankowych
|
4 lut 2014, o 08:38 |
|
|
Montana
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:47 Posty: 2660 Lokalizacja: Bjaczystok
Moto: Trufel 675
|
Nikt raczej nie kwestionuje atrakcyjności jej atutów ale czy chciałbyś żeby Twoja partnerka pokazywała całemu światu swój (praktycznie goły) tyłek? Wydaje mi się, że kobiety lekkich obyczajów służą do zabawy (nie żebym oceniała tą dziewczynę ze studniówki!!), a jako partnerki do życia lepiej sprawdzają się te skromne, które tylko swojemu partnerowi pozwalają oglądać się w pełnej okazałości. W skrócie: w sukience do pół uda wzbudzałaby pożądanie, a z gołym tyłkiem raczej budzi niesmak. No chyba, że całe życie żyję w błędzie
_________________ Suzuki SV 650s 2006 -> Honda VTR 1000 SP1 2001 -> Triumph Street Triple 675 2012
Ostatnio edytowano 4 lut 2014, o 12:00 przez Montana, łącznie edytowano 1 raz
|
4 lut 2014, o 11:56 |
|
|
Jankoś
SV Rider
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 18:51 Posty: 1279 Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (okolice)
|
Dziewczyna chciała zaistnieć no to zaistniała, a żeby zaistnieć trzeba czymś błysnąć, w tych czasach niestety chyba gołą du**... to droga do sukcesu (wyobraźcie sobie tego typu imprezy za jakieś 20 lat) Ale co sobie ludzie zobaczyli to ich
_________________ http://www.cwaniacy.com.pl/<=Wejdź i dowiedz się jak możesz regularnie zarabiać na promocjach bankowych
|
4 lut 2014, o 11:59 |
|
|
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
|
Montana, żyjesz w błędzie. Jest znakomita i nie udaje fałszywej skromności.Baranem natomiast jest ten który zrobiłto zdjęcie i je upublicznił. W tańcu ta sukienka powiewała i odsłaniała tyle ile trzeba, natomiast zdjęcie jest jak jedno słowo wyrwane ze zdania.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
|
4 lut 2014, o 12:25 |
|
|
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
|
Janoś, jakoś nie sądzę że sama chciała zaistnieć. Mi to wygląda na debila fotografa, który zapomniał, że przed publikacją zdjęć pyta się zamawiającego fotki o zgodę.
4 lut 2014, o 13:47 |
|
|
terminant
SV Rider
|
a ja uważam, że ta "dzisiejsza" moda, epatowanie golizną nie ma nic wspólnego z brakiem fałszywej skromności tylko zwykłym pokazywanie doopy kazdemu apropos zdjęcia - laska ma prze..ne teraz heh, cóż, mogła wcale kiecki nie zakładac tylko w samych podwiązkach przyjść jednak umieszczenie zdjęcia w necie to przegięcie ale takich zdjęć "z imprez" jest w sieci od groma i przedstawiają dużo gorsze sytuacje
|
4 lut 2014, o 14:22 |
|
|
Polo2109
motorowerzysta
Moto: SV650S K1
|
A według mnie to czysty przypadek wyreżyserowany przez fotografa. Dziewczyna miała normalną sukienkę, jak każda dziewczyna na studniówce: http://d.naszemiasto.pl/k/r/a3/1b/52ee27c431085_o.jpg?1776794082A to, że w tańcu sukienka się podnosi to jest logiczne(prawa fizyki-siła d'Alamberta). Podczas zabawy nie pomyślała, że sukienka może jej się akurat tak podnieść i ktoś zrobi zdjęcie w tym czasie. Jak dla mnie takie zdjęcie fotograf powinien skasować, lub zostawić dla siebie, a nie upubliczniać. P.S. Ale przynajmniej dziewczyna nie ma się czego wstydzić. Nie znajdę faceta, który by nie skomplementował jej zacnych kształtów(no chyba, że jest gejem)
|
4 lut 2014, o 16:58 |
|
|
Jankoś
SV Rider
|
Z tej perspektywy faktycznie sukienka jest normalnych wymiarów... Przyznaję się że zbyt pochopnie dokonałem oceny. Odszczekuję wszystko co wcześniej mówiłem/pisałem pod jej adresem. No za wyjątkiem tego, że ma fajny tyłek
|
4 lut 2014, o 18:32 |
|
|