Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: To co lubimy u kobiet :)
terminant napisał(a):
to nie kreatywność tej pani na sesjach zdjęciowych tak się właśnie dopasowuje ubrania na modelkach by leżały idealnie klamerkami, szpilkami..
Ale zauważ że to wdzianko składa się z samych zamków Tam nie ma co szpilkami przypinać. Za to fajnie odmontować część, albo pokazać co trzeba
3 mar 2014, o 19:31
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
Że niby co ona może pokazać?? Kości? Obie z jednej bajki razem z tą grubaską. Zapewne są miłe. Kurde nie można mieć samych wad.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
3 mar 2014, o 19:43
Rozkosmany
SV Rider
Janek87 napisał(a):
Czy ja naprawdę muszę mieć ochotę zwrócenia obiadu po wejściu do tego działu A było tak pięknie. Anka ja Cię kurde proszę
Kurcze, przeczytałem to i bałem sie kliknąć. Ale wiesz co bracie. Biorąc pod uwagę jakie ma ta laska utrudnienia z powodu zdecydowanie silniejszego oddziaływania grawitacyjnego na nią, to stwierdzam że jest super sprawna i sprytna Mało która tak potrafi jak ona Trochę poskacze na tej rurze i jej nie poznasz. Swoją drogą to ta rura pewno z Reynoldsa jest bo pierwszy z brzegu badziew z żelaznego nie zdierżyłby takiemu wyzwaniu. Możnaby rame do moto z tego zrobić
3 mar 2014, o 19:43
Rozkosmany
SV Rider
koroviov napisał(a):
:hmm: Że niby co ona może pokazać?? Kości? Obie z jednej bajki razem z tą grubaską. Zapewne są miłe. Kurde nie można mieć samych wad.
Niby mam uwierzyć że nie porozpinałbyś trochę tych suwaków ??
( poza tym dochodzę do wniosku że jestem zdaje się, bardziej tolerancyjny dla kobiet niż średnia )
3 mar 2014, o 19:44
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
Czy ja naprawdę muszę mieć ochotę zwrócenia obiadu po wejściu do tego działu A było tak pięknie. Anka ja Cię kurde proszę
Kurcze, przeczytałem to i bałem sie kliknąć. Ale wiesz co bracie. Biorąc pod uwagę jakie ma ta laska utrudnienia z powodu zdecydowanie silniejszego oddziaływania grawitacyjnego na nią, to stwierdzam że jest super sprawna i sprytna Mało która tak potrafi jak ona Trochę poskacze na tej rurze i jej nie poznasz. Swoją drogą to ta rura pewno z Reynoldsa jest bo pierwszy z brzegu badziew z żelaznego nie zdierżyłby takiemu wyzwaniu. Możnaby rame do moto z tego zrobić
Poczekam więc aż miną te lata kiedy ta belka robiąca do tej pory za wał napędowy w Jelczu dokona tego cudu przemiany. Póki co chciałbym jednak zawiesić na czymś oko jak tu wchodzę a nie bić gwoździa o biurko I jeszcze jedno, to że jelcz dobrze ( ) jeździ i jest samochodem to jakoś nie chciałbym go mieć w kolekcji garażowej. Dziwne nie?
koroviov napisał(a):
:hmm: Że niby co ona może pokazać?? Kości? Obie z jednej bajki razem z tą grubaską. Zapewne są miłe. Kurde nie można mieć samych wad.
Nooooooo Wracamy na prawidłowe dla tematu tory, tak trzymać Wiesz Robert, tak się właśnie zastanawiam, czy Twoja córka wie o tym, że my ją tutaj podziwiamy?