Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
Re: To co lubimy u kobiet :)
cellulit
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
22 mar 2014, o 22:45
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
terminant napisał(a):
cellulit
Chyba nie. Fotograf używał zdaje mi się debilnej wtyczki do gimpa co to miała efekt technicoloru zrobić. Zakręcił ziarnistością a nie patrzył na tyłki lasek co sie porobiło
Pozwoliłem sobie to badziewie odrobine zdjąć w moim edytorze. No ale zdjęcie już i tak skopane
ps. Bo tak wogóle to dziewczyn w photoshopach nie wolno przerabiać. Botoxem tez nie bo wychodzi że
Taaaa, jak tam byś stał jako sedzia to nie wydaje mi się że chciałbyś zmieniać łowisko
Gdyby zamiast rakiet trzymały patelnie, to wszystko by pasowało No dobra - z łóżka bym nie wyrzucił
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
23 mar 2014, o 00:33
Rozkosmany
SV Rider
Pytanie czy one by cie do tego łóżka wciagneły ?
Wiesz, nic osobistego. Ale chłop od czasu do czasu powinien se walnąc fotę z samowyzwalacza. Potem usiąść z browarem, zapalic szluga i na kartce wypunktować spostrzeżenia Sie kurcze czasami można zdziwic co się tam napisze
Wiesz, nic osobistego. Ale chłop od czasu do czasu powinien se walnąc fotę z samowyzwalacza. Potem usiąść z browarem, zapalic szluga i na kartce wypunktować spostrzeżenia Sie kurcze czasami można zdziwic co się tam napisze
Ku... cellulitu nie mam!
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
23 mar 2014, o 00:40
Rozkosmany
SV Rider
plastic napisał(a):
Ku... cellulitu nie mam!
Ja też nie. Niemniej jakiś czas temu zrobilem jak napisałem i wiesz co? Masakra normalnie Kartke A4 zapisałem a pierwszym punktem było 25-30 kilo za dużo
23 mar 2014, o 00:43
Thewujekkkk
SV Rider
Dołączył(a): 24 wrz 2013, o 20:06 Posty: 336 Lokalizacja: Warszawa
Moto: 900RR '99
Kurcze ale ciekawą stronę znalazłem... 4 tysie filmików ponad w takim stylu:
Kiedy ja to wszystko obejrze Chyba nie będzie czasu na ślęczenie przed lustrem Przeglądam się zawsze w garażu i zawsze w kombi jestem i kasku, więc nie mam nic sobie do zarzucenia
23 mar 2014, o 00:45
Rozkosmany
SV Rider
No i właśnie tu pies pogrzebany. A możesz powiedzieć co robia laski gdy ściągniesz kask i zdejmiesz kominiarke? (jak widać te dwie to wcale nie są zainteresowane kolegami. Aż boje się pomysleć co z nimi jest )
23 mar 2014, o 00:47
Thewujekkkk
SV Rider
Tak serio to świadom jestem swoich jakichś niedociągnięć mniejszych lub większych, ale myśląc w ten sposób żadnej rybci się nie upoluje Oszukać samego siebie, a lamentować później Choć po paru % to i kobietom bardziej się mężczyźni podobają, chyba... Więc można mieć nadzieję
Thewujekkkk zamiast tracić czas na oglądanie, zapodaj sobie real chociaż w 1/10
23 mar 2014, o 00:50
Rozkosmany
SV Rider
Thewujekkkk napisał(a):
Tak serio to świadom jestem swoich jakichś niedociągnięć mniejszych lub większych, ale myśląc w ten sposób żadnej rybci się nie upoluje Oszukać samego siebie, a lamentować później Choć po paru % to i kobietom bardziej się mężczyźni podobają, chyba... Więc można mieć nadzieję
No oczywista sprawa Równowaga w przyrodzie byc musi a nikt nie jest idealny. Nawijasz do dziewczyny i ona też czasami ma myśli czy zauwazyłes już zapudrowanego pryszcza dajmy na to.
ed. byle nie popaśc w samouwielbienie jak jeden z moich kolegów który twierdził że jest mega ciacho. Dopóki młodej nie zapytał co o nim mysli. Najpierw to chyba sie posikała na jego własną samoocene a później to sie zaczęło. Gdybym następnego dnia dowiedział że skoczył z klifu to wcale bym się nie zdziwił
Ostatnio edytowano 23 mar 2014, o 00:56 przez Rozkosmany, łącznie edytowano 1 raz
23 mar 2014, o 00:53
Thewujekkkk
SV Rider
Tylko najgorzej jak na drugi dzień ową niewiastę namierzasz w necie, albo koło niej się budzisz i... Jednak o kilka piw za dużo Plastic pooglądać też trza
Ło panie, to Ci powiem miałem kolegę w klasie, straszny pizduś jeśli go tak nazwać mogę. Nażelowane włoski, zawsze teges. I kiedyś mu drugi kolega te włoski przyklepał. No niestety żeluś musiał się obronić, nijak nie potrafił więc zadał cios... W genitalia, niezbyt mocno, ale drugi poczuł, nie myślał wiele... Skończyło się podbitym okiem u "ładnego"
23 mar 2014, o 00:56
Rozkosmany
SV Rider
Po przedawkowaniu piwa dajmy na to się idzie do domu a nie zabiera za podryw. Kac faktycznie może byc przez to spory