Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w crossie jeździ się w otwartym kasku, gdzie na twarz leci pełno kurzu, błota, kamieni itp patyków jak wyżej. Dlaczego?!
8 kwi 2011, o 00:16
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Re: Filmy o motocyklach
Nie bardzo rozumiem? Przecież kask nie jest otwarty, osłania całą głowę i szczękę, a na oczach mamy gogle.
Całą? A jechałeś kiedyś w deszczu w takim kasku? Boli jak cholera. Zresztą gdyby cała szczęka była osłonięta, to nie stałoby się to, co w filmiku powyżej.
8 kwi 2011, o 00:25
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Filmiku nie oglądałem. Zawsze możesz założyć integrala na crossa. Ale z jakiegoś powodu zawodowcy jeżdżą w takich kaskach, a nie w integralnych.
Integralny by momentalnie zaparował przy jeździe off-road. Pojeździj sobie z pół godziny w lecie po piachu w integralu, to nawet przez myśl nie przejdzie Ci takie pytanie Kask w teren musi mieć super wentylację, bo kierowca dużo bardziej pracuje niż na szosowym motocyklu, co za tym idzie - poci się jak cholera.
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
A poza tym wentylacja, w terenie pocisz i męczysz się jak świnia w trakcie orgazmu, bez dobrego wentyla zemdlał byś z wysiłku
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
8 kwi 2011, o 13:59
selisek
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:06 Posty: 673 Lokalizacja: Kraków/Kęty
Notturno SV napisał(a):
....w terenie pocisz i męczysz się jak świnia w trakcie orgazmu...
Nie pytam skąd masz te wiadomości
_________________ Suzuki SV 650 99' - niebieska
8 kwi 2011, o 17:56
Notturno SV
Mister Budda
Stary jak orgazm świni ma 30 minut to wybacz, ale musi się spocić i zmęczyć
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
8 kwi 2011, o 22:19
selisek
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:06 Posty: 673 Lokalizacja: Kraków/Kęty
O ja głupi - a ja myślałem, że to przyjemność
_________________ Suzuki SV 650 99' - niebieska
8 kwi 2011, o 22:41
Notturno SV
Mister Budda
Tego tematu nie poruszałem. Przyjemności też meczą