Moto: SV650 SS
Re: To co lubimy u facetów;-)
Nie umiem tego znaleźć na Youtube niestety. Jest taka scena w "Półkowniku Kwiatkowskim", gdzie główny bohater (tytułowa rola M. Kondrata) patrzy na piersi swpjej filmowej partnerki i wzrusza się do łez. I to jest wg. mnie nalepsza scena erotyczna kinematografii polskiej.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
8 mar 2013, o 16:00
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
koroviov napisał(a):
Nie umiem tego znaleźć na Youtube niestety. Jest taka scena w "Półkowniku Kwiatkowskim", gdzie główny bohater (tytułowa rola M. Kondrata) patrzy na piersi swpjej filmowej partnerki i wzrusza się do łez. I to jest wg. mnie nalepsza scena erotyczna kinematografii polskiej.
mój ulubiony serial oglądam odcinki ragularnie i przypominam sobie
8 mar 2013, o 20:25
adziu6
SV Rider
Dołączył(a): 24 sty 2013, o 00:17 Posty: 526 Lokalizacja: Jeziora Wlk.
Moto: SV650N 2000
Factory a myślałem, że tylko ja mam tak łeb "zczochrany" na punkcie tego serialu. Rola Despera, Gebelsa, Benka, Metyla i nawet Nielata to jakby stworzone pod tych aktorów. Kiedyś na Allegro było można kupić płyty DVD z 3 seriami ale od dłuższego czasu poszukuje i nie ma
Factory a myślałem, że tylko ja mam tak łeb "zczochrany" na punkcie tego serialu. Rola Despera, Gebelsa, Benka, Metyla i nawet Nielata to jakby stworzone pod tych aktorów. Kiedyś na Allegro było można kupić płyty DVD z 3 seriami ale od dłuższego czasu poszukuje i nie ma
mam wszystkie odcinki na kompie
8 mar 2013, o 21:48
adziu6
SV Rider
Dołączył(a): 24 sty 2013, o 00:17 Posty: 526 Lokalizacja: Jeziora Wlk.
Moto: SV650N 2000
Factory napisał(a):
adziu6 napisał(a):
mam wszystkie odcinki na kompie
Ja wchodzę na VOD i też są wszystkie ale chciałem mieć dobrą jakość, odpalić plazmę i cieszyć się zacnymi akcjami Barszczyka
ja ściągnąłem w HD, co prawda dlugo mi ciągnęło te 31 odcinków ale watro
8 mar 2013, o 22:02
terminant
SV Rider
koroviov napisał(a):
Nie. Tu nie chodzi o piersi. Tu mowa o prawdziwym męskim mężczyźnie. Taki wrażliwy maczo.
i TO lubię
i wiem, o co chodzi tylko jakoś nie rozumiem JAK MOŻNA płakać na widok piersi......
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
8 mar 2013, o 22:13
koroviov
SV Rider
I bardzo dobrze. To trzeba być mężczyzną. Wiesz, że tu chodzi o kontekst. Nie drocz się.
Miałem napisać, że koledzy prowadzący dyskusję wyżej odbiegli trochę od tematu. Po namyśle stwierdzam, że nie. Bo takie gadanie to chyba lubicie. Męska wersja "w nocy sobie śpię, śpię śpię. - Ja też, ja też. A w dzień chodzę, chodzę, chodzę. - I ja, i ja."
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
Miałem napisać, że koledzy prowadzący dyskusję wyżej odbiegli trochę od tematu.
przepraszam
9 mar 2013, o 00:02
terminant
SV Rider
wczoraj komentując walory Demi chłopaki rzucili hasło 'MĘSKI TYŁEK" z racji braku aury na moto i tematów towarzyszących podejmuję znaczy, że taki płaski może być? nie sądzę
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
12 mar 2013, o 10:48
terminant
SV Rider
wcześniej były fajne "ciacha", ale ciało to za mało
jak facet ma poczucie humoru, dystans do siebie i świata - to lubimy
15 mar 2013, o 11:06
koroviov
SV Rider
A jeśli jeszcze umie elegancko założyć skarpetki... Za to motocykl jest jednym z moich ulubionych. Jeden z bardziej poręcznych uniwersalnych ekonomicznych i wygodnych. Prawdziwy UJM.