Chyba nie dlatego że pokazuje zgrabne ładnie zarysowane mięśnie[...]
zgrabne, ladnie zarysowane? barki i ramiona ma jak facet
On jest modelką bikini lub kimś w ten deseń więc musi mieć wytrenowane ciało ale szczupłe i bez zbytniej muskulatury. Jeśli uważasz że ma mięśnie jak facet to znaczy że nie widziałeś nigdy crossfiterki
...aj a pewnie była ładną zgrabna dziewczyną... teraz nie ma talii/bioder...linia barków się uniosła bo kapturów nie robi co by mieć szyje no i klasyczna szczęka mi ten tym "urody" słabo odpowiada...
yyy to już ten gender jest ?
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
3 gru 2014, o 22:59
danielo
SV Rider
Moto: SV650S / N
Re: To co lubimy u kobiet :)
moja też jest tak rozciągnięta, a nawet bardziej.
4 gru 2014, o 19:49
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Montana napisał(a):
On jest modelką bikini lub kimś w ten deseń więc musi mieć wytrenowane ciało ale szczupłe i bez zbytniej muskulatury.
On jest?
Kurde, źle ze mną bo nie miałem wątpliwosci co do płci.
W każdym razie na pohybel uprzedzeniom i chetnie poszedłbym z nim na randkę
(trzeba mi bedzie zdaje sie za jaką sukenką luknąć w sklepie. Dla siebie oczywiście )
Co do Andrei to mi również nie podoba się aż tak napakowana sylwetka. W dobie rosnącej ilości chłopców w rurkach co nie potrafią gwoździa wbić bo boją się o swoje wypielęgnowane u kosmetyczki dłonie, kobiety chyba się zapędziły w dążeniu do samodzielności/samowystarczalności. Okay, fajnie mieć siłę odkręcić słoik, kiedy robisz pracującemu mężowi obiad ale łupanie orzechów palcami to już przesada
Nie przesadzajcie z tą siłą zgniatającą tu i ówdzie jaką mają dysponować niewiasty bo potrzebne nam będą kaski na jajki (Tylko Montana zachowała umiar ) Wiecie ile będzie kosztować taki z 5-ma gwiadkami Sharp-a. Ciekawe jak by wygądała procedura badawcza?
5 gru 2014, o 15:14
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
No cóż. Kobiety od wieków są zafascynowane męską siłą. Do niedawna ich fascyncje były realizowane w ten sposób, że chciały być z takim facetem. Teraz chcą być takimi facetami.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
5 gru 2014, o 15:19
Rozkosmany
SV Rider
No to jak one z tą siłą tak maja to chyba mogę kupić kieckę, co nie? .... też mnie to prawie od wieków fascynuje
wogóle to co teraz na topie jest? Nie bede robić obciachu przeca i wole sie zorietować w temacie. Może kolezanki pomogą?
no właśnie niech pokażą bo jeszcze trochę i trzeba będzie połączyć wątki to co lubimy u kobiet i to co lubimy u facetów ... trzeba być czujnym bo można się pogubić... lepiej niech ktoś wrzuci jakąś fajną niewiastę co by niniejszy wątek odpowiedni charakter zachował.
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
5 gru 2014, o 22:00
Genem
SV Rider
Dołączył(a): 29 kwi 2013, o 21:45 Posty: 771 Lokalizacja: Kraków
Moto: SV650s k6
6 gru 2014, o 00:25
Rozkosmany
SV Rider