Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:03 Posty: 713 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: KTM 790 Adventure R
Re: Filmy o motocyklach
wasior napisał(a):
Ha pamiętam! Tylko tytuł zapomniałem, czy tam nie grał Eastwood i Sheen? Jakoś mi pasują. Film oglądałem jako dziecko w kinie nocnym Scena okrywania motocykla w garażu niezapomniana. Klimat podobny do grand torino.
Wasior, pokombinuj i spróbuj sobie przypomnieć ten tytuł. Stawiam dobry browar przy najbliższej okazji :-)
Dołączył(a): 18 mar 2010, o 16:09 Posty: 240 Lokalizacja: mazowieckie / la7 Rep.
To się wyjaśniło. Wiem, że w Żółtodziobie główny bohater był kolekcjonerem motocykli Silver Dream Racer niestety nie ma na torrentach.
_________________ Srebrne SV650S urodzony 2002r
29 mar 2010, o 09:50
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Dobrze poszukaj a znajdziesz
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zawsze z tej stronki korzystam i rzadko kiedy się zawodzę, polecam .
29 mar 2010, o 18:54
Longer
motocyklista
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 11:28 Posty: 254 Lokalizacja: Sieraków / Stalowa Wola
Moto: SV 650N 01r. blue :)
TastPiotr napisał(a):
jedrekla7 napisał(a):
Silver Dream Racer niestety nie ma na torrentach.
Jest . Z ciekawości zobaczę sobie ten film
Są może napisy do tego filmu???
_________________ Suzuki sv650N 01r Way of Life !
31 mar 2010, o 18:38
Rufus
rowerzysta
Dołączył(a): 28 mar 2010, o 16:24 Posty: 20 Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki
Jak tak sobie poczytałem Wasze posty, momentalnie musiałem ściągnąć film The World's Fastest Indian (2005), popieram w 100%, że jest świetny. Przy okazji dorzucam kolejny film "The Dark Knight", w którym jest konkretny motur
_________________ SV1000S K3
1 kwi 2010, o 22:21
jedrekla7
motocyklista
Dołączył(a): 18 mar 2010, o 16:09 Posty: 240 Lokalizacja: mazowieckie / la7 Rep.
TastPiotr: zacząłem ściągać tym wyszukiwaczem torrentów, ściągnął mi z jakiejś strony 700mega i żeby to obejrzeć krzyczy o jakiegoś playera za 2$ jest jakiś crack na to?
A ja sobie ostatnio obejrzałem "Hell Ride". Bardzo chwalili w antyradiu, wspominali, że to film Tarantino, no i oczywiście o motocyklach, więc się skusiłem, ale wrażenia mocno średnie Dużo harleyów, 1 indian i 1 triumph, jeśli dobrze pamiętam. Sporo cycków, sporo strzelania, fabuła jakaś taka mało porywająca, generalnie na trzeźwo nie polecam
TastPiotr: zacząłem ściągać tym wyszukiwaczem torrentów, ściągnął mi z jakiejś strony 700mega i żeby to obejrzeć krzyczy o jakiegoś playera za 2$ jest jakiś crack na to?
???? Nigdy mi się nic takiego nie przytrafiło.. Na pewno dobrze wszystko zrobiłeś? Sciągał przez klienta torrent czy bezpośrednio ze strony? Tego typu strony są najeżone reklamówkami i innymi zbędnymi i wkurzającymi pierdołami, trzeba dobrze kliknąć .