A propos Johnny'ego Deppa to mól ulubiony aktorzyna, w każdym stylu go lubię bo jest genialny. No i nie da się ukryć że przystojniacha
Notturno SV napisał(a):
Czyli czym prędzej muszę w soczewki zainwestować coby esesmanami wzroku nie ukrywać
Tylko kombinezonu przeciwdeszczowego nie zakładaj
Do facetów laski na ulicy się szczerzą a ja mam ubaw jak powiedzmy stanę na światłach czy pod sklepem i nawet nie zdejmując kasku jakiś chłopak się zorientuje, żem kobieta to się potyka o własne nogi ze zdziwienia
Do facetów laski na ulicy się szczerzą a ja mam ubaw jak powiedzmy stanę na światłach czy pod sklepem i nawet nie zdejmując kasku jakiś chłopak się zorientuje, żem kobieta to się potyka o własne nogi ze zdziwienia
Ty lepiej opowiedz, jak tych podpitych dresików w Sanoku pytałaś o drogę na Lesko Z kilkudziesięciu metrów było słychać "patrz, dziewczyna na motorze!"
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Re: To co lubimy u facetów;-)
Wracając do tematu:
Eric Bana też niczego sobie
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
20 maja 2011, o 15:15
Suzi Mua
SV Rider
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 01:58 Posty: 683 Lokalizacja: Kraków
Moto: SV650S'02/'04
Słoniu napisał(a):
Dobra, niech będzie, ale ja mówię od razu, że nie korzystam z tego! Nie lubię iść na łatwiznę
To Ty jeszcze mało o życiu wiesz Jakby Cię taka "łatwizna" wzięła w obroty to Byś zmienił zdanie
_________________ Slow down, Be aware, Take care, Survive
Ty lepiej opowiedz, jak tych podpitych dresików w Sanoku pytałaś o drogę na Lesko Z kilkudziesięciu metrów było słychać "patrz, dziewczyna na motorze!"
Monte, jeszcze buziaki za Tobą słali i tęsknie wzdychali
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Montana napisał(a):
A propos Johnny'ego Deppa to mól ulubiony aktorzyna, w każdym stylu go lubię bo jest genialny. No i nie da się ukryć że przystojniacha
Notturno SV napisał(a):
Czyli czym prędzej muszę w soczewki zainwestować coby esesmanami wzroku nie ukrywać
Tylko kombinezonu przeciwdeszczowego nie zakładaj
Przynajmniej widać że jest co przytulić
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dobrze??? To co Ty artias z tych kochających inaczej jesteś, ze kobietom swego spojrzenia żałujesz???;-)
Pedziem nie jestem jeśli o to Ci chodzi Bardziej chodziło mi o to mięknięcie...
Ja nie wiem do mnie dziewczyny się nie szczerzą więc chyba muszę zmienić kombinezon A może nie zwracam uwagi sam już nie wiem.
Aj tam pedziem...mnie też kiedyś dwie tępe laski jakimiś głupimi tekstami zaczepiały na światłach. Nie zwracałam uwagi, choć poczułam się trochę dziwnie. Dobrze, że teraz mam dłuższe włosy i spod kasku mi wyłażą. Dzięki temu i pomyłek mniej;-)
Monte, jeszcze buziaki za Tobą słali i tęsknie wzdychali
Haha a tego już nie widziałam I pytałam o stację do której dojazd mi raz dwa wytłumaczyli hie hie. Jeden chciał mi się na plecaka wpakować żebym go przewiozła
Dziewczyny...taka mała zbiorówka i ze szczególną dedykacją dla Was:-) Ja ten filmik w zakładkach trzymam już od 2 lat, miło czasem zerknąć na innego faceta, niż mąż...tylko ciiiiiiiii
...a niektóre tureckie ciastka nawet nawet...i muzyczka niczego sobie;-)
Ja jeszcze nie doświadczyłem aby jakaś dziewczyna puściła mi oko, szczerze mówiąc to więcej chłopaków się obraca niż dziewczyn... O.o Jedynie śmiesznie wyglądną sytuacja jak idzie dziewczyna z chłopakiem widać że Pani chce obczaić lecz tak nie pewnie bo facet zobaczy, a więc lekko zwalnia aby nie przyuważył i zza niego spogląda hehe