Dołączył(a): 14 maja 2010, o 17:03 Posty: 496 Lokalizacja: warszawa/otwock
Moto: SV650N K6 sprzedany
Re: To co lubimy u kobiet :)
To jeszcze lepiej tak jak w większości plemion, na co dzień bez stanika. Żeby nie było, że jestem gołosłowny, to poniżej dowód
_________________ Przekaż 1% podatku na zakup mojego nowego sprzęta
"nie puszczone bąki unoszą się do głowy, stąd biorą się posrane pomysły"
1 cze 2011, o 12:58
Jamez
SV Rider
Dołączył(a): 16 maja 2010, o 16:37 Posty: 1240 Lokalizacja: Poznań
Moto: Z800
To żeby trochę obrzydzić warto dodać, że akurat koleżanka na zdjęciu pochodzi z plemiona które się nie myje tylko 'wyciera' i okadza (tam gdzie się wytrzeć nie da ). Taki klimat że bez wody żyją od urodzenia do śmierci...
To żeby trochę obrzydzić warto dodać, że akurat koleżanka na zdjęciu pochodzi z plemiona które się nie myje tylko 'wyciera' i okadza (tam gdzie się wytrzeć nie da ). Taki klimat że bez wody żyją od urodzenia do śmierci...
Azjaci uważają nas za mega brudasów i nie wyobrażają sobie jak można podcierać tyłek papierem, zamiast umyć wodą. Tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
_________________ BMWK1200S
1 cze 2011, o 14:00
Kogier
motorowerzysta
Moto: 650N 2006
Może się nie myją tu i tam, ale jakiej pasty do zębów ona używa????? Colgate się chowa
1 cze 2011, o 14:04
Bartosz
SV Rider
fibat, patrząc na tytuł tematu: "to co lubimy u kobiet" i wrzuconą przez ciebie fotkę mam niezły polew No, ale o gustach się nie dyskutuje
...i to jest właśnie rezultat chodzenia bez stanika...oklapłe, nieapetyczne, bez życia zwisające cycki - sorry za dosadność;-) ...a potem chłopaki narzekalibyście, że nie sterczą jak należy. ...to ja już wolę się w uprzęży męczyć :-/
Moto: 650N 2006
Nikt nie narzeka na "cycki" jakie by nie były prawda chłopaki... jak już to narzekamy na brak "cycków" , A co do uprzęży czy jak je tam nazwałaś to robią je dla was już tak wymyślne, że nie tylko przezwyciężają prawa grawitacji ale też strasznie mylą naszą optykę...
1 cze 2011, o 15:00
fibat
SV Rider
Dołączył(a): 14 maja 2010, o 17:03 Posty: 496 Lokalizacja: warszawa/otwock
Moto: SV650N K6 sprzedany
Bartosz napisał(a):
;P fibat, patrząc na tytuł tematu: "to co lubimy u kobiet" i wrzuconą przez ciebie fotkę mam niezły polew No, ale o gustach się nie dyskutuje
Bartosz, jak miałem jakieś 14 lat, pojechałem na obóz językowy do Brighton. Sporo czasu spędzało się na takiej kamienistej plaży i kiedyś jakieś 5m za mną, rozłożyła się taka ok 65 letnia angielka z najprawdopodobniej wnuczkiem. Miała takie dziwnie kolorowe włosy z lekkim irokezem, tatuaże i coś ok 100kg. Wszystko ogólnie było ok do momentu, gdy zdjęła stanik . Wtedy mój światopogląd runął i po dziś dzień mam problemy ze snem... A takie zdjęcia jak powyżej to eksperymentalna metoda leczenia mojego psychiatry
PS. Jaś maca małgosię po plecach...
-Małgosia: Co ty robisz? -Jaś: Szukam piersi -M: Ale piersi są z przodu! -J: Z przodu już szukałem...
_________________ Przekaż 1% podatku na zakup mojego nowego sprzęta
"nie puszczone bąki unoszą się do głowy, stąd biorą się posrane pomysły"
Dołączył(a): 5 gru 2010, o 23:33 Posty: 623 Lokalizacja: Kobyłka WWL
Moto: 1000 S K5
To chyba bardziej się nadaje do działu co mnie rozbawiło, aczkolwiek intrygujące
_________________ Tak łatwo pomylić głupotę z odwagą, a rozsądek z tchórzostwem.
2 cze 2011, o 08:14
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
marta26 napisał(a):
...i to jest właśnie rezultat chodzenia bez stanika...oklapłe, nieapetyczne, bez życia zwisające cycki - sorry za dosadność;-) ...a potem chłopaki narzekalibyście, że nie sterczą jak należy. ...to ja już wolę się w uprzęży męczyć :-/
Słyszałem kiedyś powiedzenie: "cyc nie ch. stać nie musi"
A kiedy kobieta po 40 ma cycki prostopadłe do ciała?? Gdy zmywa podłogę
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
I tym się różni kobiece (tudzież artystyczne ) podejście od zwykłego, męskiego. Chłop zamiast "piękne akty" myśli "niezła dupa"
No widzisz. Bo my mężczyźni pochylamy się nad ulotnością świata. Zamiast podniecać się aktem, których stworzyć można setki i zapisać na lata. Konstatujemy fakt "niezłej dupy", która niestety z biegiem lat przeminie
_________________ BMWK1200S
9 cze 2011, o 07:20
pszczólka
SV Rider
Dołączył(a): 15 mar 2010, o 11:28 Posty: 1201 Lokalizacja: Kazuń Nowy
Moto: SV650S 2001
I tym się różni kobiece (tudzież artystyczne ) podejście od zwykłego, męskiego. Chłop zamiast "piękne akty" myśli "niezła dupa"
No widzisz. Bo my mężczyźni pochylamy się nad ulotnością świata. Zamiast podniecać się aktem, których stworzyć można setki i zapisać na lata. Konstatujemy fakt "niezłej dupy", która niestety z biegiem lat przeminie
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
B2RT napisał(a):
lasooch napisał(a):
Carpe diem
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/