Dusza człowieka się liczy a nie to czy między nogami jest murzynem czy też azjatą
Wyraźnie napisałem "fajny", a nie długi - masz jakieś kompleksy?
adziu prosił o męskie wsparcie a solidarność plemników okazała sie zgubna . Nie tak perfekcyjna i bezgraniczna jak solidarność jajników Ania z Ania rewolucjonizują męskie grono
Ja tutaj koledze próbuje coś załatwić, a on wyjeżdża z tekstem jak ten Rosjanin na you tubie... "duszsza - najważniejsza jest duszsza..."
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
8 sty 2014, o 21:12
sztucznawinyla
motocyklista
Dołączył(a): 16 gru 2013, o 00:07 Posty: 181 Lokalizacja: Zagłębie Dąbrowskie
Moto: szukam najlepszego
Re: To co lubimy u facetów;-)
Sykopson napisał(a):
sztucznawinyla napisał(a):
Skąd Ci przyszło do głowy ze to pedał ? tzn. Homoseksualista
Ja słyszałem, że od niedawna używa się bardziej tolerancyjnego określenia - Vaginosceptyk.
Vaginosceptyk czy pedał jeden pies a właściwie człowiek . Jak zwał tak zwał. Ważne , że...
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
8 sty 2014, o 23:46
Jankoś
SV Rider
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 18:51 Posty: 1279 Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (okolice)
Moto: SV650S K3
Pozwolę sobie zamieścić takie oto podsumowanie w tym waszym wątku:
P.S. Żeby nie było trafiłem na to na FB nie zaglądam na Pantofelka
_________________ http://www.cwaniacy.com.pl/<=Wejdź i dowiedz się jak możesz regularnie zarabiać na promocjach bankowych
16 sty 2014, o 08:19
sztucznawinyla
motocyklista
Dołączył(a): 16 gru 2013, o 00:07 Posty: 181 Lokalizacja: Zagłębie Dąbrowskie
Moto: szukam najlepszego
Jankoś napisał(a):
Pozwolę sobie zamieścić takie oto podsumowanie w tym waszym wątku:
P.S. Żeby nie było trafiłem na to na FB nie zaglądam na Pantofelka
Jasne, a COSMO czytujesz tylko na kibleku bo Twoja luba kupuje?
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
17 sty 2014, o 16:20
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Ja tak sobie przypuszczam że kobiety to w mężczyźnie cenią sobie dobrze rozumianą pewność siebie. Wiek faceta wtedy nie ma większego znaczenia
poprawcie mnie jeżeli się mylę
17 sty 2014, o 17:20
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
Nie mylisz Plus porcja zadziornosci przyprawiona dużą ilością pasji (jakiejkolwiek ale idealnie gdyby takiej samej ) i inteligencji i dodatkowo polane to wszystko poczuciem humoru z nutką łobuzerstwa mniam
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
17 sty 2014, o 17:36
BiEdRoN
motorowerzysta
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 20:17 Posty: 72 Lokalizacja: POMORSKIE
Moto: będzie za rok ;(
terminant napisał(a):
Nie mylisz Plus porcja zadziornosci przyprawiona dużą ilością pasji (jakiejkolwiek ale idealnie gdyby takiej samej ) i inteligencji i dodatkowo polane to wszystko poczuciem humoru z nutką łobuzerstwa mniam
naoglądają się te kobity filmów i później wymyślają
_________________ Simson S51 elektronic cały czas w garażu -> GSX600F(jajko) -> GSX750F(jajko) -> będzie.....chyba, bo musi poczekać SV1000s
17 sty 2014, o 20:54
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
terminant napisał(a):
Woow ! Skąd ty tak wszystko o mnie wiesz?
Nie wiesz pewnie tylko jaki kawałek za mną chodzi przez całe życie. Usłyszałem go pierwszy raz dzięki radiu które dostalem na I komunię
I to był początek pasji i przez to mam w domu kilka sprzętów Yamahy. Nie mam na myśli motocykla oczywiście