Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Re: Muuuuuuuuuzyyyyka !!!!
Mam taką starą kasetę, gdzieś lata 80', z fajną muzyką, ale pojęcia nie mam kto to wykonuje. Zgrałem więc jeden z utworów na kompa, może ktoś zna, kojarzy?
Mam taką starą kasetę, gdzieś lata 80', z fajną muzyką, ale pojęcia nie mam kto to wykonuje. Zgrałem więc jeden z utworów na kompa, może ktoś zna, kojarzy?
Moto: CBR 900 RR
Dono, zajebiaszczy kawałek. Nawet zupełnie o nim zapomniałem, a znałem go! A to pamiętasz?
_________________ SV 650 S '01 / CBR 900 '99
5 sty 2012, o 23:25
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Dobry kawałek Posłuchaj tego: http://w938.wrzuta.pl/audio/8sGuSceoAPb/2 to kolejny utwór zgrany ze wspomnianej wcześniej kasety, jakość niestety kiepska, od 2:50 jest trochę lepiej. Może akurat znasz te kawałki i mógłbyś podpowiedzieć, kto to wykonuje?
5 sty 2012, o 23:49
kargul
rowerzysta
Moto: CBR 900 RR
Utwór znajomy, ale wykonawcy czy tytułu nie będę zgadywał. Mam wprawdzie trochę jakichś starych kaset, ale kto i KIEDY je przesłucha? Ja nawet jutro pracuję ! (Wiem, z piekła nie wyjdę, ale tam będzie tyle znajomych...) Co do tematu muzyki - wiecie gdzie można znaleźć utwory znanych wykonawców, poprzerabiane na polskie z całkiem zmienionymi tekstami? Miałem kiedyś taką kasetę, ale komuś porzyczyłem i h** strzelił