Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Re: To co lubimy u kobiet :)
Czego mam zazdrościć?
_________________ SVNERWUS
|
2 lip 2011, o 10:59 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Zainteresowania
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
2 lip 2011, o 11:08 |
|
|
Radek SV
motocyklista
Moto: SV650s 2001 street
|
Umówiłem się kiedyś z Jessicą Albą Tylko później slabu było jak nie przyszła
|
3 lip 2011, o 16:02 |
|
|
vikus
Błękitnookie ADHD
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 21:39 Posty: 1824 Lokalizacja: Warszawa / Łódź
Moto: Monster 696
|
Bo o tym nie wiedziała pewnie.
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
|
3 lip 2011, o 16:56 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
|
3 lip 2011, o 17:07 |
|
|
Suzi Mua
SV Rider
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 01:58 Posty: 683 Lokalizacja: Kraków
Moto: SV650S'02/'04
|
Ale lampucera
_________________ Slow down, Be aware, Take care, Survive
!!! SUZUKI SV650 & SV650S '99 to '08 - HAYNES SERVICE & REPAIR MANUAL - Download !!!
|
3 lip 2011, o 17:14 |
|
|
Słoniu
SV Rider
|
Co Ty chcesz od gsx-ra? EDIT: tak na poważnie: Faceci tacy są, że jak widzą kobietę zadbaną, ładną (no każdy ma inny gust, biorę to pod uwagę) to myślą od razu: "ale :cenzura:, pewnie co noc to innemu daje, pewnie szmaci się jak pojebana". Radzę zadać sobie najpierw pytanie: "Czy ją znam? Wiem jaka jest?" Ale nie, łatwiej wrzucić wszystkie do jednego wora z napisem "lampucery i blachary". Dlatego faceci to ograniczone kutasy i się nie dziwię tej wojnie damsko-męskiej. I też ogólne psioczenie na kobiety, że wszystkie są takie i owakie to jest w stylu starego grzyba-zrzędy. Kobieta to nie rzecz więc odnośmy się do niej i o niej z szacunkiem, bez wyjątków, nawet gdy wiemy, że jest złym człowiekiem i źle robi.
|
3 lip 2011, o 18:01 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
| | | | Słoniu napisał(a): Co Ty chcesz od gsx-ra? EDIT: tak na poważnie: Faceci tacy są, że jak widzą kobietę zadbaną, ładną (no każdy ma inny gust, biorę to pod uwagę) to myślą od razu: "ale , pewnie co noc to innemu daje, pewnie szmaci się jak pojebana". Radzę zadać sobie najpierw pytanie: "Czy ją znam? Wiem jaka jest?" Ale nie, łatwiej wrzucić wszystkie do jednego wora z napisem "lampucery i blachary". Dlatego faceci to ograniczone kutasy i się nie dziwię tej wojnie damsko-męskiej. I też ogólne psioczenie na kobiety, że wszystkie są takie i owakie to jest w stylu starego grzyba-zrzędy. Kobieta to nie rzecz więc odnośmy się do niej i o niej z szacunkiem, bez wyjątków, nawet gdy wiemy, że jest złym człowiekiem i źle robi. | | | | |
No wiesz, określenie lampucera nie koniecznie mówi o tym jak taka kobieta się prowadza, tylko jaka jest sztuczna, ile ma napompowanych wypełniaczy w wary i poliki, jaką ma tapetę i jak tandetnie wygląda
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
3 lip 2011, o 18:33 |
|
|
zbyszek
SV Rider
Dołączył(a): 13 paź 2010, o 12:16 Posty: 353 Lokalizacja: KR/KNT
Moto: SV650S=>GSX-R750
|
Dla mnie bomba najważniejsze żeby się dobrze ruszała ++ skośne oczy mnie kręcą
_________________ http://www.bikepics.com/members/zbyszek83/
|
3 lip 2011, o 18:40 |
|
|
bobmarlej
motocyklista
Dołączył(a): 5 maja 2011, o 16:47 Posty: 247 Lokalizacja: Okolice Rzeszowa
Moto: SV650S K5
|
Taa.... które oczy
_________________ GG: 7807700 Moja Suzi: http://svforum.pl/viewtopic.php?f=9&t=3995
|
3 lip 2011, o 18:50 |
|
|
Suzi Mua
SV Rider
|
Lampucera (Pudernica) - postarzała laseczka, która myśli, że jeszcze się podoba facetom, w celu zatuszowania swojego wieku, używa bardzo ostrego makijażu. To była taka mała prowokacja z tą lampucerą Słoniu Cycki ma ładne przecież. Nie źlij się
!!! SUZUKI SV650 & SV650S '99 to '08 - HAYNES SERVICE & REPAIR MANUAL - Download !!!
|
3 lip 2011, o 18:54 |
|
|
zbyszek
SV Rider
Dołączył(a): 13 paź 2010, o 12:16 Posty: 353 Lokalizacja: KR/KNT
Moto: SV650S=>GSX-R750
|
Gdy widzę te cyce to kwice....
_________________ http://www.bikepics.com/members/zbyszek83/
|
3 lip 2011, o 19:05 |
|
|
Słoniu
SV Rider
|
Ale ja się nie źlę na Ciebie Suzi Mua Jestem tylko głosem męskiego sumienia Sol, a powiedz mi, która kobieta w dzisiejszych czasach nie jest sztuczna? Każda się maluje, każda używa kremów, każda maluje paznokcie, farbuje włosy EDIT: byłem ostatnio u fryzjera i akurat strzygła się jakaś starsza babka i powiedziała, że farbowanie włosów i upiększanie się to wbrew religii katolickiej, ponieważ Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo, a Bóg jest piękny i bluźnierstwem jest poprawianie Go. SRAŁEM pod siebie ze śmiechu Co za zaścianek...
Ostatnio edytowano 3 lip 2011, o 19:16 przez Słoniu, łącznie edytowano 2 razy
|
3 lip 2011, o 19:06 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
No zdziwiłbyś się
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
3 lip 2011, o 19:11 |
|
|
Słoniu
SV Rider
|
No nie liczę zakonnic, małych dziewczynek i już dużo starszych kobiet
|
3 lip 2011, o 19:15 |
|
|
Suzi Mua
SV Rider
|
Pragnę zwrócić uwagę na fakt, że bardzo wielu facetów używa kremów do twarzy, rąk, po goleniu, pod oczy, etc. Nie są im też obce depilacje pach, klatki piersiowej, brzucha, a nawet jajec. Wielu przycina włosy w nosie i reguluje brwi, także nie jeden stosuje pianek do włosów, żeli lub nosi biżuterię, tu kolczyki, wisiorki, łańcu(szki)chy, bransoletki, a do tego brokatowane koszule, wypolerowane mokasyny i paski z dziwnymi klamrami. Wielu panów stosuję też indywidualnie dobrane perfumy, żele do kąpieli o zapachach egzotycznych i wiele innych zabiegów upiększających. Wniosek z tego płynie jeden - są tak samo sztuczni jak kobiety... Tak Słoniu?? P.S. zapomniałem o paznokciach, creatine, HMB i całej palecie chemicznych Lab-techów i Olimpów
|
3 lip 2011, o 19:25 |
|
|
Słoniu
SV Rider
|
W ogóle to określenie "sztuczny, sztuczna" nie pasuje, bo przeciwnością jest naturalność...a kto w dzisiejszych czasach jest 100% naturalny? Kto smaruje się jakimś naturalnym kormoranim gównem po twarzy zamiast kremem? Kto nie podciera dupy papierem tylko liśćmi? Kto się nie goli? Nawet Rewiński się już ogolił!
|
3 lip 2011, o 20:08 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
| | | | Suzi Mua napisał(a): Pragnę zwrócić uwagę na fakt, że bardzo wielu facetów używa kremów do twarzy, rąk, po goleniu, pod oczy, etc. Nie są im też obce depilacje pach, klatki piersiowej, brzucha, a nawet jajec. Wielu przycina włosy w nosie i reguluje brwi, także nie jeden stosuje pianek do włosów, żeli lub nosi biżuterię, tu kolczyki, wisiorki, łańcu(szki)chy, bransoletki, a do tego brokatowane koszule, wypolerowane mokasyny i paski z dziwnymi klamrami. Wielu panów stosuję też indywidualnie dobrane perfumy, żele do kąpieli o zapachach egzotycznych i wiele innych zabiegów upiększających. Wniosek z tego płynie jeden - są tak samo sztuczni jak kobiety... Tak Słoniu?? P.S. zapomniałem o paznokciach, creatine, HMB i całej palecie chemicznych Lab-techów i Olimpów | | | | |
I pewnie jak wchodzą do baru to proszą pinacoladę... jebać ich
_________________ SVNERWUS
|
3 lip 2011, o 20:50 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Słoniu nie przesadzaj, jak dziewczyna używa kremu to nie powiedziałbym że jest sztuczna. Sam czasem używam (ale do rąk)
|
3 lip 2011, o 20:58 |
|
|
Słoniu
SV Rider
|
No właśnie, nie uważam tak, tylko Sol napisała że botoks to sztuczność, a ja chciałem pokazać, że wszystko można podciągnąć do sztuczności, i żeby być całkowicie naturalnym to trzeba chodzić najlepiej nago i żyć w jakimś afrykańskim plemieniu
|
3 lip 2011, o 21:12 |
|
|