dzisiaj pod galerią we Wrocku widziałem motocykl. Silnik V. Neked. Dwa tłumiki po bokach na wysokości siedzenia pasażera. Pier*** z silnika, że szok. CO TO ZA MOTOCYKL????
hehe rozbawiłeś mnie tym pytaniem..ale odpowiedz może być tylko jedna...zapewne była to V-ka w N-ce z dwoma tłumikami po bokach z niezłym pierdol...ciem
Bartosz musisz wyluzować bo jak się spinasz to prądu nie przewodzisz i nie jedziesz. Musisz stanąć przodem i wypowiedzieć magiczne "ciuch ciuch para buch". Będzie nie tramwaj a pociąg i to do gwiazd:
Witam, czy jak złapię za przewody trakcyjne i stanę na torach to pojadę jak tramwaj? Mam stanąć tyłem czy przodem? Co to za tramwaj?
leże i "płacze", aż domowników obudziłem.
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
3 lip 2013, o 00:43
Staniol
SV Rider
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 22:09 Posty: 380 Lokalizacja: Zabrze
Moto: SV 650S 2003r.
Re: PYTANIE!!!
Bartosz napisał(a):
Witam, czy jak złapię za przewody trakcyjne i stanę na torach to pojadę jak tramwaj? Mam stanąć tyłem czy przodem? Co to za tramwaj?
Na te pytanie jestem wstanie udzielić odpowiedzi,na pytanie autora wątku nie. Ale chociaż jednemu pomogę. Otóż kiedyś siostra powiedziała ojcu,żeby sprawdził jej o której jedzie tramwaj 1. No to wpisał w google "tramwaj 1" i mu wyskoczyły zdjęcia tramwaju. Chciał też pisać CV w programie..... PAINT bo przecież gdzieś tam się w nim wstawiało tekst,ale to już temat na osobną historię
3 lip 2013, o 02:26
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Z tego co wiem bo tam często się przechadzam to pewnie widziałeś tego potwora. Często ta duka tam stoi.
Tak na przyszłość to rób zdjęcie .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
3 lip 2013, o 09:06
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Staniol napisał(a):
Bartosz napisał(a):
Na te pytanie jestem wstanie udzielić odpowiedzi,na pytanie autora wątku nie. Ale chociaż jednemu pomogę. Otóż kiedyś siostra powiedziała ojcu,żeby sprawdził jej o której jedzie tramwaj 1. No to wpisał w google "tramwaj 1" i mu wyskoczyły zdjęcia tramwaju. Chciał też pisać CV w programie..... PAINT bo przecież gdzieś tam się w nim wstawiało tekst,ale to już temat na osobną historię
jak szukam jakiś części do auta czy poprostu coś potrzebuję z allegro to jak już nie mogę znaleźć to wpisuję np: