Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 26 gru 2024, o 21:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
1% DLA Mojego Ukochanego Chłopaka - Krzyśka - motocyklisty 
Autor Wiadomość
rowerzysta

Post 1% DLA Mojego Ukochanego Chłopaka - Krzyśka - motocyklisty
Kochani Forumowicze, Motocykliści SV, na której jeździł mój Ukochany Chłopak,

są w życiu takie momenty, kiedy trzeba poprosić o pomoc - dziś ja zwracam się do Was, prosząc o wsparcie, które pomoże w rehabilitacji mojego Ukochanego Chłopaka - Krzyśka.

Krzysiek cierpi na toczeń układowy. Przebywając na leczeniu w szpitalu, w grudniu 2012 roku został zarażony bakterią, która spowodowała wstrząs septyczny wraz z zapaleniem opon mózgowych. Przez 11 dni Krzysiek walczył o życie na OIOMie, przebywając w stanie śpiączki farmakologicznej, i choć lekarze nie dawali Mu szans - przeżył.

W styczniu 2013, po wybudzeniu, rozpoczął się proces rekonwalescencji. Choć początkowo wszystko szło świetnie, po jakimś czasie okazało się, że przez niedotlenienie zaatakowane zostały stawy (kolanowe i barkowe).

Obecnie, od prawie roku, Krzysiek jest w stanie leżąco-siedzącym. Codziennie walczy z ogromnym bólem, mimo to musi się rehabilitować, gdyż czekają Go w niedalekiej przyszłości operacje wszczepienia endoprotez.

W związku z tym, w Jego i Jego Najbliższych imieniu proszę o wsparcie finansowe w postaci oddania 1% na Jego konto założone w Fundacji "Słoneczko". Fundusze potrzebne są cały czas, dlatego też będziemy wdzięczni za każdą pomoc finansową poza 1%. Prosimy także o udostępnianie wydarzenia rodzinie, przyjaciołom, znajomym.

Pieniądze przeznaczone będą przede wszystkim na codzienną, kilkugodzinną rehabilitację domową, drobny sprzęt rehabilitacyjny do domu, przystosowanie domu i auta do aktualnego stanu zdrowia, maści, leki, masaże i wszystko, co ułatwi Krzyśkowi codzienne życie.

W formularzu PIT należy wpisać numer:
KRS 0000186434 (KRS Fundacji Słoneczko)

W rubryce "Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%" należy podać:
595/K-Kot Krzysztof (numer subkonta)

Ponadto, pieniądze można wpłacać na konto:
89 8944 0003 0000 2088 2000 0010
W tytule proszę wpisać - 595/K-Kot Krzysztof - darowizna

Odbiorca: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "SŁONECZKO"
77-400 Złotów, Stawnica 33A

Z całego serca dziękuję wszystkim tym, którzy pomogą Krzyśkowi w tych trudnych chwilach walki z chorobą. Wierzę, że wyjdziemy z tego zwycięsko i wreszcie uda się pójść na upragniony, tak wyczekiwany przez Nas wspólny spacer.... i może wsiądziemy nawet na moto!

Agnieszka
Tel: 603 31 00 73 / apolonczyk@op.pl

18 lut 2014, o 19:41
SV Rider

Moto: Kawasaki KLX300R
Post Re: 1% DLA Mojego Ukochanego Chłopaka - Krzyśka - motocyklis
Przekazałem dla niego swój 1%, zdrowia Krzychu!

Biało-czarno-pomarańczowa pomarańcza - KTM

12 mar 2014, o 14:07
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]