_________________ SV 650S 99' GG: 1322863 -------------------------------------------------------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka...
Miał na sobie spodnie i buty motocyklowe Czarna skórzana kurtka z orłem na plecach Jego motor poszedł jak z armaty Szerzenia terroru w całym regionie.
Włosy, nigdy nie myte Paznokcie pełne smaru, ale miał biceps Tatuaż z niebieskim sercem, na ciemnej skórze I tylko w środku, pisało: "Mamo kocham cię" Miał dziewczynę o imieniu Mary-Lou Ona zlitowała się nad nią, dziecko w jej wieku Bo wszyscy wiedzieli, kochał wszystkich Jego motocykl pies wiele więcej ... (Au Refren)
Mary-Lou ubogich prosił dziewczynę, prosząc Mówi: "Nie zostawiaj dziś wieczorem, będę płakać, jeśli zostawisz ..." Ale słowa zostały utracone, podobnie łzy W hałasu urządzenia do rury wydechowej Skoczył jak diabeł z ogniem w oczach Na skrzyżowaniu, to było jak błysk ognia Przeciw nadmiernej prędkości ruchu w kierunku południowym A gdy otworzyło gruzu ...
Znaleźli ją spodnie, buty motocyklowe Jego czarna skórzana kurtka z orłem na plecach Ale nic z rowerów i nic tego demona Kto sieje terror w całym regionie ...