Dziewczyny, pomyślałam, że skoro Panowie maja swój temat z laskami, dlaczego My nie mogłybyśmy mieć czegoś na kształt: "To co lubimy u kobiet", ale w wersji przeznaczonej dla Nas. Wpisujcie i wklejajcie śmiało. Ja ośmieliłam się wrzucić linka z klipem do filmu "Top Gun". Czy Wam też w przeszłości podobał się Cruise na tej Gpz-cie? Nie ukrywam, że swego czasu robił na mnie wrażenie, tym bardziej, ze z Dęblina pochodzę, a tata - pilot, przez co zawsze jarał mnie i film i motocykl. Mój mąż miał nawet kiedyś GZP-tę 900. Ehhh...miło popatrzeć.
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Re: To co lubimy u facetów;-)
Hehe tego co lubimy u facetów się tu wkleić nie da Bo jak zobrazować cechy charakteru?
PS. Na pocieszenie jedynie można by jakieś klaty powklejać
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Infi, mogą być i klaty...oni cycki wklejają, więc co nam szkodzi? hehehehe P.s. W poprzednim poście miało być "GPZ-tę", a nie jakieś GZP;-) Sooorryyyy, za szybko mi paluszki po klawiaturze biegają;-)
Nioooo...kurdę ślinię się;-) Tak w ogóle Cruise i Beckham założyli razem klub motocyklowy dla celebrytów i popylają sobie nocą po Hollywood, to jest dopiero lajf;-) Vikuś, gdyby po prawej stronie stanął przed Tobą goły Tom, a po lewej to moto i miałabyś szansę wyboru...? Ja wybrałabym moto...bezsprzecznie;-)
W sumie racja...zresztą Tom wydaje mi się taki skapciały już trochę, nawet ostatnich filmów z jego udziałem nie oglądam, wolę tego kilka lat wstecz. A co do facetów...jakby się tak mocno zastanowił, to coś by się znalazło;-)
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Montana napisał(a):
U facetów motocyklistów uwielbiam spojrzenie spod kasku, mięknę na taki widok:
Oj tu się zgodzę z Monti A czasem to wogóle lepiej co by facet tego kasku nie zdejmował, co by nie popsuć wrażenia
Ja ostatnio lubię tego aktora:
Wilczka gra w jednym z seriali
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
19 maja 2011, o 11:21
vikus
Błękitnookie ADHD
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 21:39 Posty: 1824 Lokalizacja: Warszawa / Łódź
Moto: Monster 696
A ja lubię tego
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
19 maja 2011, o 11:54
mr0zd
SV Rider
Depp tylko i wyłącznie w Piratach z Karaibów !!!!!!!!
19 maja 2011, o 16:59
vikus
Błękitnookie ADHD
NO i mój idol z dzieciństwa
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
19 maja 2011, o 17:13
vikus
Błękitnookie ADHD
mr0zd napisał(a):
Johnego Deppa nikt nie lubi?
Pewnie jesteś do niego podobny i dlatego pytasz
19 maja 2011, o 17:18
fibat
SV Rider
Dołączył(a): 14 maja 2010, o 17:03 Posty: 496 Lokalizacja: warszawa/otwock
Moto: SV650N K6 sprzedany
Jak zwykle poza Polską szukacie A ja od koleżanek to słyszę cały czas jedno: Szymon Bobrowski (i też latał na moto).
_________________ Przekaż 1% podatku na zakup mojego nowego sprzęta
"nie puszczone bąki unoszą się do głowy, stąd biorą się posrane pomysły"
19 maja 2011, o 17:30
mr0zd
SV Rider