A może właśnie dlatego, że to zrobili..., a pomyśl, że oni i inni jeszcze, patrzą na ciebie jak na oszołoma, chociaż przecież Ty przekonany jesteś o swej nieomylności - poglądów
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
Ja też mogę powiedzieć, że dziwie się, że ktoś chce głosować na PO?
Z tego co obiecywali to chyba udało im się wybudować tylko stadiony... A nie wspomnę o bałaganie w reformie 6-latków i drastycznych podwyżkach opłat za przedszkola i jak to ma się mieć do niżu demograficznego... To ma być przyjazne Państwo. Można by wiele przykładów przytaczać z wielu partii, a prawda jest taka, że im wszystkim tylko chodzi o władzę, bo władza to kasa...
_________________ Honda VTR 1000F, Suzana SV650S moja była :-(
Z poglądami politycznymi to jest jak z dziurą w dupie - każdy ma swoją i nikt tego nie zmieni. I chyba nie ma się co zastanawiać czyja dziura w dupie (ew. przekonania polityczne) jest lepsza...
Za to proponuję podrzucać tu spoty reklamowe wybitnych kandydatów na (p)osłów, jest na co popatrzeć
Ja mówię szczerze olewam ciepłym moczem. Nic mnie to nie interesuje, każdy bez wyjątku obiecują nie wiadomo co i uj z tego. Żadnym uczynkiem mnie nie przekonali do tej pory. Dacie dobry i uzasadniony powód dla którego warto jest oddać głos to pójdę i zagłosuje.
Może głupi albo niepolski jestem ale uważam że niegłosowanie jest totalnym nieporozumieniem, fakt społeczeństwo nie myśli trzeźwo, politycy to w większości nieporozumienie ale kto ma coś zmienić jeśli nie my regularnie głosując?? Tylko głosowanie daje mi prawo do narzekania na władzę!! jest jak jest ale niestety zawsze może być gorzej
Urzekło mnie hasło: "no bo niby co zmieni mój jeden głos... pomyślało 30 milionów Polaków"
Gdyby Palikot nie brał ludzi z totalnej łapanki to mocno bym się nad nim zastanowił a tak taki jeden Tylkowski obrzydza mi całe ugrupowanie. Niestety po raz kolejny będę zmuszony do głosowanie na PO. Betonowego elektoratu PiS raczej nic nie ruszy, zawsze będą mieli minimum 20% poparcia biednych emerytów, z głowami wypranymi przez kler.
Ja powiem tyle, że jeżeli chodzi o mój pogląd na kogo głosować to opiera się on tylko na szczerej nienawiści do jebanego rosyjskiego psa i kłamcy. Nie popieram żadnej partii i w wyborach będę głosował tak, żeby ten jebany leser pożegnał się z posadą prezesa rady ministrów.
Ostatnio edytowano 5 paź 2011, o 14:10 przez Słoniu, łącznie edytowano 1 raz