_________________ Jazda na motocyklu, to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu.... viewtopic.php?f=9&t=4005 ----> naga broń
16 paź 2011, o 08:13
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Re: trailer z mojego wesela:D
No i dupa Marku pewnie za niedługo sv pójdzie pod młotek .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
16 paź 2011, o 10:21
exo
SV Rider
Moto: SV650S 2003
Zajebiste
_________________ Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić swoim biustem.
16 paź 2011, o 14:01
maro85cv650
SV Rider
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 19:10 Posty: 533 Lokalizacja: warszawa zgorzelec
Moto: sv650N
Owca007 napisał(a):
No i dupa Marku pewnie za niedługo sv pójdzie pod młotek .
Kolega już chyba doświadczony.... dokładnie tak się stało, stara Sv ka dzisiaj sprzedana...... aleeeee "nowa" już prawie miesiąc stoi w garażu
_________________ Jazda na motocyklu, to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu.... viewtopic.php?f=9&t=4005 ----> naga broń
16 paź 2011, o 16:39
Toksyczny
SV Rider
Trochę mi to przypomniało skecz Pabla Francisca - "Emocje (dum dum), Miłość (dum dum) i nieodparta pokusa zrobienia czegoś (dum dum) Jan Klałd Von Dam w filmie : Weselna Rozpierducha" hehe fajnie fajnie, powodzenia chlupie na nowej drodze życia.
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
Action, Romance, Desire. Świetny trailer, gdybym był z Wawy to bym brał namiar na firmę i kamerzystę, a nóż się może kiedyś przyda. Chciałbym powiedzieć chcę tego więcej, ale może zostań przy tej jednej jedynej
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
maro85cv650 napisał(a):
Kolega już chyba doświadczony.... dokładnie tak się stało, stara Sv ka dzisiaj sprzedana...... aleeeee "nowa" już prawie miesiąc stoi w garażu
Nie nie nie, nie śpieszno mi do tego . Gratki wyrozumiałości żony .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
17 paź 2011, o 16:51
maro85cv650
SV Rider
mikiet napisał(a):
Action, Romance, Desire. Świetny trailer, gdybym był z Wawy to bym brał namiar na firmę i kamerzystę, a nóż się może kiedyś przyda. Chciałbym powiedzieć chcę tego więcej, ale może zostań przy tej jednej jedynej
Kamerzysta przyjechał chyba z 300 km do Zgorzelca kręcić nie robił problemów chciał tylko nocleg i 100 zł na paliwo.... bo nigdy w Zgorzelcu nie był bardzo fajny facet...
Fajnie że się Wam podoba
17 paź 2011, o 18:29
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
Fajnie to wszystko zrobione . Ja to nawet wesela nie miałem bo nie znoszę ceremonii .
_________________ Trawa jest zawsze bardziejzielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
Też to zauważyłem ale jest tak w 2 miejscach trailera, to chyba to specjalnie zostało wstawione co by się lepiej czytało
Ciekawe jak będzie w pełnej wersji filmu... Zapowiadany był na grudzień '2010 ale to pewnie data premiery światowej, bo polskiej jeszcze w kinach nie widziałem
_________________ Jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy było warto
SV 650S
27 paź 2011, o 19:58
maro85cv650
SV Rider
Oj Panowie fajnie że wychwyciliście błąd dobrze że można to zmienić nawet po roku.... z rodziny nikt się nie kapnął - o czymś to świadczy?? hehe mam nadzieje że nie... już zaatakowałem studio filmowe o poprawę.... chyba będą musieli dosłać parę kopi zobaczymy jak to będzie, dam znać:))
Faraoneczka ślub nie motocyklowy bo w zgorzelcu jest 5 motocykli a z warszawy to 500 km w jedną stronę większośc była za tym aby autami przyjechać - wtedy jeden kierowca tylko... wiesz o co kaman:)
28 paź 2011, o 11:55
maro85cv650
SV Rider
faraoneczka napisał(a):
A ja się rozczarowałam szczerze mówiąc... spodziewałam się jakiegoś motocyklowego ślubu!
Twoje weselicho wyobrażam sobie tak z tego co już o Tobie wiemy.....:D:D:D:D