Czym się zająć w zimę - porady, artykuły i inne.
Szukałem, nie znalazłem podobnego topicu więc:
Jeździć nie mogę, fora przeglądam, czytam książki i artykuły, ale zawsze jest coś co nazywa się zmęczenie materiału. W związku z czym założyłem topic - Co robicie w zimę? Nie ukrywam że szukam inspiracji bo czasu coraz więcej, piździ za oknem, z gier komputerowych chyba wyrosłem. Czasami brakuje pomysłów już "co tu dziś porobić". Ćwiczę, biegam, pracuję. Kobiety nie szukam . Naprawa motocykla rusza dopiero w styczniu/lutym i też, męczy mnie już planowanie bo w zasadzie wszystko zaplanowane
Co wy robicie?, jakieś ciekawe strony? ciekawe pasje? coś czytacie? w coś gracie?
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
Re: Czym się zająć w zimę - porady, artykuły i inne.
To zależy od pogody...jeśli zima jest śnieżna to obowiązkowo snowboard - albo wyjazd gdzieś dalej (jak czas pozwala) albo Rąblów koło Kazimierza Dolnego przy okazji wypadu do rodziców albo (z braku laku to i kit jest dobry) górka na Moczydle w Warszawie...pod tym względem jestem zboczona. Z domowych akcji - czytanie książek, seks i od czasu do czasu maraton filmowy, nawet do późnych godzin nocnych.
A może dzierganie na drutach by cie urządzało lub szydełkowanie Ja osobiście zainwestowałem w sprzęt siłowy i pracuje nad swoim wizerunkiem na pewno lepiej się czuje spędzając dużo czasu na siłowni.
18 gru 2011, o 21:19
Toksyczny
SV Rider
Seks odpada, ale dzięki za propozycję Ćwiczę, biegam, nie jestem zwolennikiem siłowni - wszystko jak nie więcej można robić na powietrzu. Może jakieś konkrety, co czytacie?
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
18 gru 2011, o 22:20
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Tak mamy: http://www.svforum.pl/ + Tatra 0,5L w ręku . A tak na poważnie niebawem biorę się za instalację Crisis 2. W domu rzadko gram na kompie ale w pracy większość tych zabawek z EA na konsoli już została przejrzana
Toksyczny napisał(a):
Seks odpada, ale dzięki za propozycję Ćwiczę, biegam, nie jestem zwolennikiem siłowni - wszystko jak nie więcej można robić na powietrzu. Może jakieś konkrety, co czytacie?
...ej ej..z tym seksem to z żoną Toksyczny...z żoną Ja tylko podałam pomysł na miłe spędzenie długiego, zimowego wieczoru Jeśli chodzi o czytanie to książki Jonathana Carrolla lubię, ostatnio też lektury z zakresu logopedii (to akurat potrzebne do egzaminów w szkole, ale absolutnie nie narzekam;-) i katalogi PKS ze sprzętem snowboardowym
marta26 napisał(a):
...ej ej..z tym seksem to z żoną Toksyczny...z żoną
Lepiej biegi trenować niż ucieczkę przed mężem. Trochę bezpieczniej tak przynajmniej mi się wydaje
Ja polecam xbox-a z kinect i do tego jakieś winko zabawa przednia . Jak coś bardziej rozwijającego to nauka na skrzypcach (pozytywny aspekt utraty motoru bo nigdy bym się za to nie wziął ) W necie można znaleźć motocykle z papieru też fajna zabawa
_________________ Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#.... sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r
plastic napisał(a):
Ja to jestem konserwatysta - więc: pluję, łapię i po du...ie się drapię
Ja też Poza tym firma zajmuje mi 90 % czasu w ciągu dnia. Nawet w 2 dzień świąt jadę do pracy na cały dzień Kiedyś miałem dużo wolnego czasu to się opierdalałem, teraz mam tylko wieczory po 20:00. Gorsza sprawa jak jeszcze postawię 2 halę (a na pewno to zrobię), to wtedy będzie hard core...
_________________ SVNERWUS
19 gru 2011, o 02:59
RobertO
SV Rider
Dołączył(a): 8 sty 2011, o 05:21 Posty: 651 Lokalizacja: Szczecin
Moto: B 1250 S
Toksyczny napisał(a):
Szukałem, nie znalazłem podobnego topicu więc:
Jeździć nie mogę, fora przeglądam, czytam książki i artykuły, ale zawsze jest coś co nazywa się zmęczenie materiału. W związku z czym założyłem topic - Co robicie w zimę? Nie ukrywam że szukam inspiracji bo czasu coraz więcej, piździ za oknem, z gier komputerowych chyba wyrosłem. Czasami brakuje pomysłów już "co tu dziś porobić". Ćwiczę, biegam, pracuję. Kobiety nie szukam . Naprawa motocykla rusza dopiero w styczniu/lutym i też, męczy mnie już planowanie bo w zasadzie wszystko zaplanowane
Co wy robicie?, jakieś ciekawe strony? ciekawe pasje? coś czytacie? w coś gracie?
A może znajdź sobie hobby? pranie? sprzątanie? a może zajmij się dziećmi ? jeśli nie masz swoich to możesz je zrobić bez urazy proszę ale wyczytałem gdzieś kiedyś że nudzi się tylko dziecko lub ktoś nie inteligentny a po Twoich postach raczej dajesz radę więc hobby ? wolontariat? ...
Ludzie no tragedii nie ma, każdy się czymś zajmuje - to interesowało mnie czym wy. Czasami jest tak że coś zobaczysz, usłyszysz, poczytasz i chcesz tego spróbować. Myślę że tak jak z motocyklami - zobaczyłeś na "ulicy i wpisz gdziekolwiek się zakochałeś" i zachciałeś też tak. Lpmop - skrzypce - o wielkie tak, jest to na mojej liście do zrobienia, ale porządne podejście do tego tematu wymaga instruktora a to wiadomo $. Ty uczysz się sam? jakieś ciekawe porady? Możliwe że źle zacząłem wątek - trochę chaotycznie. Powinien wyglądać tak: czym się interesujecie, co robicie, wklejcie linki . Dzieci - nie, Żona - nie, alkohol - nie. Roberto, dzięki, chyba. Żeby nie było że sępie - ostatnio bawiłem się: http://www.youtube.com/watch?v=ATMi0_yxaH0 . Poglądowo, swego występu nie nagrywałem, ale też miotało mną jak szatan . Czekamy na śnieg żeby wskoczyć na deskę snowboardową i poszaleć. Polecam.
Chodzę na lekcje 25 pln/h + ćwiczę w domu. Jak bym miał coś Ci polecić to W Poznaniu ćwiczą na ostatnim pietrze parkingu Galerii Malta. Tymczasowo szkoda mia kasy na deskę wolę w nową oponkę zainwestować i poza tym mam skrzypce i rolki
_________________ Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#.... sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r
19 gru 2011, o 12:31
Toksyczny
SV Rider
25? u nas krzyczą 60zł za 45 minut O_o
19 gru 2011, o 12:33
skowroon
motocyklista
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 15:03 Posty: 123 Lokalizacja: Poznań - Grunwald, Rataje
Moto: SV650N 1999
lpmop napisał(a):
Ja polecam xbox-a z kinect i do tego jakieś winko zabawa przednia .
Ja się Xboxem cały czas bawię, zimą tym bardziej. Katuję teraz Forzę 3, a jak się trafi w dobrej cenie SBK 2011 to zakupie - urlop między świętami a sylwkiem tuż tuż!!!
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Dobra gra strategiczna potrafi nieźle wciągnąć a przy tym jest niezłym pożeraczem czasu. Grając w takie gry można niekiedy zapomnieć o codziennych obowiązkach
kozik napisał(a):
Dobra gra strategiczna potrafi nieźle wciągnąć a przy tym jest niezłym pożeraczem czasu. Grając w takie gry można niekiedy zapomnieć o codziennych obowiązkach
Moto: SV650s k3
http://lugpol.pl/ Zająć się jakimś hobby, modelarstwem czy czymś takim, mój kumpel np sklaja sobie Postacie z Gwiezdnych Wojen z papieru, ja się "bawię klockami", inny kolega skleja samoloty, statki i takie takie. Możliwości jest takich sporo, większość z nich wiąże się z mniejszymi, bądź większymi kosztami, niestety
19 gru 2011, o 17:52
Toksyczny
SV Rider
Dalej dalej, pomysły to dobra rzecz jak nie mnie - być może zainspirują inną duszyczkę.
Toksyczny napisał(a):
Dalej dalej, pomysły to dobra rzecz jak nie mnie - być może zainspirują inną duszyczkę.
IMO pomysł to nie problem chyba gorzej z w cieleniem go w życie. Od roku zabieram się za rosyjski i chyba znowu pojadę do Gruzji i tam będę się go uczył
Jak ktoś lubi PHP to można sklepik do forum dopisać z obsługą płatności i takimi innymi co by tym co poświęcają czan na załatwianie pracę ułatwić Jak ktoś ma czas i ogarnia programowanie to assistance rozbudować o integrację z google maps można ale to chyba w innym dziale należało by wpisać
20 gru 2011, o 01:51
romek
platynowy down
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 14:53 Posty: 453 Lokalizacja: Warszawa -LLB
Poucz się flasha, da się na tym zarobić i nie nudzić