Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
|
I tak powiem !
Wiecie co Wam powiem? To forum jest zajebiste! Można tutaj wejść, poczytać, pośmiać się, niekonieczne z tematyką związaną z motocyklami. Odwiedzam jeszcze jedno forum, rzadko, bo rzadko, mam tam nawet przyjemność dodać post. A to dlaczego? Bo tamto forum jest jak to cholerne ACTA, ocenzurowane przez (pi pi pi pi pi piiiiii) adminów. No krew mnie zalewa, jak ktoś założy jakiś temat, a oni go zaraz zamykają bo nie jest na temat forum. No bez jaj. Forum od tego przecież jest żeby chyba swoje poglądy przedstawiać. Alem się wkurzył... ehhh Jak to dobrze, że jest gdzie się wyżalić... Sorry, ale musiałem się wyżalić, puki jeszcze można
22 sty 2012, o 21:43 |
|
|
DANEK
SV Rider
Moto: MT01
|
Re: I tak powiem !
Dobra powiedziałeś, fajnie, ale zamykam ten tendencyjny temat ..... ŻART Zgadnijcie jak zagłosowałem ?? Jak ktoś zagłosuje na nie to go zbanujemy
22 sty 2012, o 21:51 |
|
|
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
|
No, można zamknąć... albo przekwalifikować na temat "Wyżal się, jaki ten świat niedobry" Powiem więcej, ulżyło mi trochę
22 sty 2012, o 22:06 |
|
|
3kkk
motocyklista
|
Szcholera jak ja lubię być na opak, jak mnie też kusi żeby nie nacisnąć
_________________ SV 650N k4
|
22 sty 2012, o 22:10 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
To jest forum nr 1 - najprawdopodobniej na całym świecie! Wcześniej oczywiście odwiedzałem różne fora, a na jednym byłem nawet bardzo aktywny, prawie od pierwszych dni istnienia, zorganizowałem pierwszy ogólnopolski zlot...tego roku latem przez trzy miesiące nie zalogowałem się, bo zmieniłem lapka i mimo, że zaglądałem tam, to już automatycznie mnie nie logowało - nie pomyślałem. Ludzi oczywiście znam też osobiście...i tak mnie wyje...li bez poinformowania. A i tak jak zaglądałem to były nudy, więc o czym miałem pisać!? też się troszkę wyżaliłem Jak kupiłem hajkę to oczywiście i na forum hayabusy się zarejestrowałem i ....nuda, qw..a jaka nuda! A nasze forum jest wiecznie żywe, codziennie jest ciekawie,a nasze sprzeczki dodają pikanterii I nie obrażajcie się ludziska, że ktoś ma inne zdanie!!! Może lepiej się zastanowić czy ja na pewno mam rację, a jeśli już stwierdzisz, że tak, to dokończ dyskusję na priwie
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
22 sty 2012, o 22:33 |
|
|
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Powinna być jeszcze trzecia opcja, dla niezdecydowanych, coś typu: "yyyy uuuu hmmmm muszę się nad tym głęboko zastanowić." A tak na poważnie...ja wczoraj na czacie naszego forum żaliłam się na forum motocyklistek (zresztą w dziale amazonek z dziewczynami kiedyś o nim sobie popisałyśmy). Nuuuda Paaanie. W jednym temacie od kwietnia cisza, w drugim od maja...jakaś porażka. Wydawać by się mogło, że baby mogłyby gadać non stop...o kosmetykach, facetach, swoich zainteresowaniach itp., itd., a tam na odwrót. żeby było śmieszniej...od czasu do czasu pisze tam kilku facetów i to właśnie oni są "najbardziej aktywni" na tym forum (jeśli jeden post na 3 tygodnie można nazwać aktywnością).
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
22 sty 2012, o 22:52 |
|
|
Dread
SV Rider
Moto: 2x 650s K9 ..... 675
|
Zgadzam się w 100%, że forum jest w pytę Zaglądam tu codziennie, o tak po prostu - zawsze jest coś ciekawego. Różni się od wszystkich innych for - u nas jest tak rodzinnie Oby tak pozostało.
_________________ 675
|
23 sty 2012, o 00:02 |
|
|
zvierzak
przewrotowiec
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 07:43 Posty: 832 Lokalizacja: Świdnik
Moto: 1100xx
|
Będzie za różowo jak wszystkie będą na tak
23 sty 2012, o 00:46 |
|
|
Agi
SV Rider
Dołączył(a): 24 lip 2010, o 16:50 Posty: 1170 Lokalizacja: Łowicz
Moto: GS500f'04, SV650 SK5
|
No proszę Was, jak można zadawać tak śmieszne pytanie Do wyboru powinno być: "TAK ! JEST ZAJEBISTE KUR*A" oraz "Ależ oczywiście, że to forum jest fajne" Nie no żart oczywiście, każdy ma swoje zdanie, i ten kto kliknie nie, to zrobi to chyba tylko dla jaj. Atmosfera na tym forum to pierwszy i chyba najważniejszy jej plus. Druga sprawa to Wy, czyli ludzie, którzy tworzą to forum i tą zajefajną atmosferę. Kolejna sprawa to to, że zawsze jest coś do poczytania.
_________________ Non quo sed quo modo
|
23 sty 2012, o 01:12 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
...no rzeczywiście coś w tym forum jest. Zaglądam tu właściwie codziennie; się uzależniłem czy cuś.. nie jestem najaktywniejszym pisarzem ale za to czytam wszystko Wiele można tu znaleźć i dzięki Wam za to! i już.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
23 sty 2012, o 05:37 |
|
|
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
|
Prawda jest taka że forum nigdy nie przetrwa jeżeli nie będzie sobie można na nim pospamować . Do suchych odpowiedzi tworzy się FAQ na forach a i tak tam nikt nie zagląda . Nie ma to jak z tematu o wyborze moto zrobić temat o czymś innym
_________________ Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
|
23 sty 2012, o 06:28 |
|
|
Bartosz
SV Rider
|
TAK! JEST ZAJEBISTE KUR*A
_________________ Sv 650N K7 Phantom Gray
|
23 sty 2012, o 09:42 |
|
|
RobertO
SV Rider
Dołączył(a): 8 sty 2011, o 05:21 Posty: 651 Lokalizacja: Szczecin
Moto: B 1250 S
|
Powiem tak to forum jest moim pierwszym na którym się zalogowałem więc nie mam porównania ale jeśli nie włączę forum w ciągu pracy bo czasem nie mam czasu to wieczorem czasem nocą ksiakoś mnie ciągnie i odpalam kompa aby zobaczyć czy coś się ciekawego dzieje hmmmmmm może to uzależnienie tylu ilu ludzi jest na forum tyle jest opinii i cieszy mnie że własne opinie można wyrażać oby tak dalej
_________________ motostylizacja.pl http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... add1=upert viewtopic.php?f=9&t=5296
|
23 sty 2012, o 11:51 |
|
|
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
|
Ja dodam od siebie tylko tyle, że miałam okazje być na kilku forach (z racji poprzednich moto na forum GS500 czy też forum XJ-oty, bądź też na lokalnym forum okolic Bydgoszczy), ale nigdzie nie było tak jak tutaj. Dokładnie jak Dread napisał- jakoś tak rodzinnie. Pomimo ogólnopolskiego (a nawet i większego prawda Klierpl?) zasięgu, jakoś nie tracimy ze sobą kontaktu i sympatia cały czas żyje. Nie ma tu rzucania się sobie do gardeł, z każdym da się pogadać. Rzucasz hasłem spotkania, zlotu, wyjazdu, imprezy i zaraz zapisuje się na to kilka, kilkanaście a nawet kilkadziesiąt osób, bo aż się chce Was spotykać na żywo Ze swojej strony mogę szczerze powiedzieć, że nie znam wszystkich osobiście, ale Kocham Was mordki i tęsknię niesamowicie pomiędzy każdymi spotkaniami na żywo Ale ckliwie mi wyszło... PS. Dziękuję Wam wszystkim za tolerowanie mnie, mimo że nigdy nie miałam SV-ki. I za chęć przyjeżdżania do mojego głuchego lasu na zwykłe ognisko.
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
|
23 sty 2012, o 12:04 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
Nie takie zwykłe to ognisko! A i nie odczułem, że las głuchy ...my robimy hałas...
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
23 sty 2012, o 12:42 |
|
|
DANEK
SV Rider
Moto: MT01
|
No to dostajesz bana na uwaga 1,5.... minuty
23 sty 2012, o 14:00 |
|
|
kacperski
Mister Apollo
Moto: Z1000
|
Niektórzy mają tu trochę większe zasługi, nie Montana? @Infi Twoje ognicha sporo przyczyniły się do obecnego kształtu tego forum. Ty tu nic nie dziękuj, my dziękujemy tobie
_________________ SV 650S - Błękitny Ogórek -> Z1000 - Ognista pomarańcza
|
23 sty 2012, o 14:11 |
|
|
maćko
Mister Menel
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:58 Posty: 1762 Lokalizacja: Opolskie
Moto: Gix 750 k6
|
Nie można się nie zgodzić! A niektórym nawet pozytywnie namieszały w życiu
_________________ Chla ktoś coś ?
SV 650 S K5 ----> Gsx-R 750 K6
Ostatnio edytowano 23 sty 2012, o 16:41 przez maćko, łącznie edytowano 1 raz
|
23 sty 2012, o 15:04 |
|
|
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
|
Gdyby nie forum to nie poznał bym wiele fajnych ludzi i z nimi pojeździć, gdyby nie to forum to nie wiedział bym tyle o sv, gdyby...i tak można sobie gdybać bez końca
_________________ SV 650 S '99/GSX-R 750 K1
www.logo-ratio.pl
|
23 sty 2012, o 16:14 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
A niektórym dano przez te pozytywne zmiany w życiu eksmisje
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
23 sty 2012, o 20:12 |
|
|