Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 19:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Swięta, wymarzony prezent i koniec roku! 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: czeka na kupno :D
Post Swięta, wymarzony prezent i koniec roku!
Witam,

Nie wiedziałem do jakiego działu mam wrzucić swój temat postanowiłem że tutaj będzie ok :)

1. Na wstepie chciałbym wszystkim życzyć pięknych, spokojnych spędzonych w miłej ciepłej rodzinnej atmosferze Swiąt. Wszystkiego najlepszego!!! I aby w następne Święta nikogo z nas nie ubyło!!!

2. W parze ze Świętami idzie Święty Mikołaj (do Poznania chyba nie dotrze bo śniegu brak) i wymarzone prezenty, jestem ciekaw co takiego chcielibyście otrzymać od "siwowłosego dziadka" pod choinkę? Moto, akcesoria, pisać co w głowach siedzi :)

3. Zbliża się koniec roku a wraz z nim podsumowania. Co w tym mijającym roku zapadło wam w pamięci, o czym chcielibyście zapomnieć, i czego życzylibyście sobie i innym motocyklista na kolejny 2013 rok? :)

Ostatnio edytowano 24 gru 2012, o 14:32 przez thekayko, łącznie edytowano 1 raz

24 gru 2012, o 08:02
SV Rider

Moto: Volvo T5
Post Re: Swięta, wymarzony prezent i koniec roku!
1. Wzajemnie
2. Ja juz dostałem nowy kask, rękawiczki motocyklowe od niuni ;)
3. Co mi zapadło w pamięci?? 350tys.zł kredytu na 35 lat ;) tego nieda się zapomnieć :] Życzę wszystkim rozgrzanych opon i gumowych drzew ;)

24 gru 2012, o 11:15
motocyklista

Moto: SV1000S 2005
1. Wzajemnie :)
2. KTM RC8 ;)
3. Mój syn idący do przedszkola :) oraz jeden z lepszych sezonów F1 w historii :) , a życzyłbym innym motocyklistom aby lepiej odmieniali przez przypadki ;) no i oczywiście aby zawsze bez uszczerbku dojechali do celu!

24 gru 2012, o 11:24
motocyklista

Moto: SV 650s
1. Również życzę wszystkiego najlepszego i zawsze baku pełnego!
2. Dostałem: Nowe oponki do CBR"ki, akcesoria turystyczne (tankbag, torby itp) - mikołaj mnie nie zawiódł :) A jak bym dostał jeszcze łądną sV to bym sie nie obraził :)
3. Sprzedaż pierwszego własnego pojazdu, kupno pierwszego motocykla, sprzedaż pierwszego motocykla, kupno drugiego motocykla :) Wizyta w rowie (obyło sie bez najmniejszych strat - miałem wybór albo czołowe zderzenie z samochodem albo zwiedzanie rowu, do dzisiaj nie wiem jakim cudem udało mi się do niego wjechać i wyhamować bez przewrotki). Życzę wszystkim motocyklistom tyle samo szczęśliwych powrotów ilu wyjazdów.

24 gru 2012, o 16:43
motocyklista

Moto: czeka na kupno :D
fincher napisał(a):
1. Również życzę wszystkiego najlepszego i zawsze baku pełnego!
2. Dostałem: Nowe oponki do CBR"ki, akcesoria turystyczne (tankbag, torby itp) - mikołaj mnie nie zawiódł :) A jak bym dostał jeszcze łądną sV to bym sie nie obraził :)
3. Sprzedaż pierwszego własnego pojazdu, kupno pierwszego motocykla, sprzedaż pierwszego motocykla, kupno drugiego motocykla :) Wizyta w rowie (obyło sie bez najmniejszych strat - miałem wybór albo czołowe zderzenie z samochodem albo zwiedzanie rowu, do dzisiaj nie wiem jakim cudem udało mi się do niego wjechać i wyhamować bez przewrotki). Życzę wszystkim motocyklistom tyle samo szczęśliwych powrotów ilu wyjazdów.

Widze że gwiador dojechał a z takim prezentem nie mogłes mu pod paść w tym roku w takim razie :P
3. Widze że identycznie zaczynaliśmy przygode na jednosladzie ! :)
Pozdrawiam :)

25 gru 2012, o 13:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]