Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
|
Szkoła jazdy w Łodzi
Polecicie mi jakąś bardzo dobrą szkołę jazdy w Łodzi. Śpieszę wyjaśnić, że nie zamierzam uczyć się jeździć motocyklem po pokładzie jednostki pływającej. Chodzi o miasto Łódź. Ma to być szkolenie podstawowe na kat A. Wymagania są wysokie wobec kadry instruktorskiej. Cena nie jest istotna.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
|
8 sty 2014, o 18:24 |
|
|
handsonmyface1
motocyklista
Dołączył(a): 20 maja 2013, o 09:15 Posty: 254 Lokalizacja: Ostrów Wlkp./Warszawa
Moto: Z750
|
Re: Szkoła jazdy w Łodzi
Nie pomogę ale przyszła mi do głowy szalona myśl: jeśli są wymagania i ma być to szkolenie pierwsza klasa to może zrobić to prawko w W-wie (u Promotora albo Kulika) - umawiając się na kilkugodzinne sesje przy dojazdach czy coś... daleko nie jest To tak odnośnie nieistotnej ceny... i może czasu
_________________ Don’t hesitate. Trust yourself. Trust the bike.
|
19 sty 2014, o 21:36 |
|
|
koroviov
SV Rider
|
Logistycznie nie da rady. Dzięki za oddzew. Już padł wybór. Zobaczymy jak będzie.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
|
20 sty 2014, o 08:52 |
|
|
the_r
rowerzysta
Moto: SV650S K4, blue(YC2)
|
Hej. Zimą nieczęsto tu zaglądam, i wiem, że już się zdecydowałeś, ale jakbyś potrzebował jeszcze namiar to polecam szkołę Zbyszka Pałgana (aktualnie chyba okolice Gdańskiej/Skłodowskiej). Sam u niego robiłem prawko i widać było, że zna się na rzeczy. Uczy jeździć, a nie zdawać. Jeździ z Tobą na swoim moto, pochwali i op****oli kiedy trzeba.
Z ciekawości - co wybrałeś? Podziel się potem opinią, może się przyda.
|
23 sty 2014, o 12:54 |
|
|
koroviov
SV Rider
|
Właśnie jego szkołe. mam nadzieję,ze spełni oczekiwania.A są wysokie.
|
23 sty 2014, o 13:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|