Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
Goccolo
SV Rider
Moto: KLE-kot
|
Re: Cagiva Raptor 1000
Oficjalny importer jest, niektóre części idą z GB, inne dostępne od ręki. Ja sprowadzałem przednią lampę (wymieniana za free w ramach akcji serwisowej), ciężarki kierownicy (nie pamiętam ile kosztowały, ale jakoś tak rozsądnie jak na oryginały) i oryginalne kierunkowskazy LEDowe (coś około 230zł za 2 sztuki). Ciężarki chyba były od ręki, ale nie jestem pewny, bo mechanik kupował. LEDy i lampa szły z Wysp i czekałem coś około 2 tygodni. Używanych części na allegro nie brakuje. Poza tym motocykl jest kontstrukcyjnie bardzo zbliżony do japońskich maszyn, więc nie ma problemów ze znalezieniem przyzwoitego mechanika.
Dla porównania do Bandita musiałem kupić czujnik pozycji dźwigni biegów, który kosztował coś około 300 zł, a w CBR600RR wymiana świec zapłonowych to był koszt ok. 320zł (muszą być irydowe).
Podsumowując, Triumph przez ostatni rok wcale nie był bardziej kłopotliwy niż oklepane japońskie sprzęty.
_________________ GSF600 N || SV650 S K4 || ZXR400 || CBR600RR || GSF1250 GT || Street Triple || SV650 S '99 || Versys 650
|
23 mar 2017, o 12:11 |
|
|
spazz
chachar
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:29 Posty: 2311 Lokalizacja: Oberschlesien
Moto: Brak
|
Re: Cagiva Raptor 1000
ament
_________________ CHŁOP BEZ POLERKI JEST JAK MIĘSNY BEZ WINERKI!!!
|
23 mar 2017, o 15:06 |
|
|