Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
ANKIETA - okazjonalne logo forum
ANKIETA - okazjonalne logo forum
Autor |
Wiadomość |
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Re: ANKIETA - okazjonalne logo forum
Notturno, a dlaczego Ty właściwie jeździsz motocyklem? To Twoja pasja, czy co?
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
14 lut 2012, o 15:50 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Chodzi mi iż na forum typowo motoryzacyjnym kojarzy mi się to Gejami (coby nie było że o rowerach mówię), serce nie ma nic wspólnego ani z działaniem a w żaden inny sposób nie jest związane z forum. Poza tym chodzi o fakt iż zostało to zamieszczone be niczyjej aprobaty. Reset nie ma nic do rzeczy, po prostu zirytowało mnie to, późniejsze jeszcze nabijanie się z tego że mi to osobiście przeszkadza spotęgowało moje niezadowolenie. A co do resetowania nie moja wina że na ogniska nie przyjeżdżasz Jeśli tak naprawdę Cie to interesuje, jeżdżę bo lubię, a nawet bardzo lubię, ale w żaden sposób nie kojarzy mi się to z miłością i walentynkami.... Ot zwykła chemia, wyzwalana przez zadowolenie z jazdy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
14 lut 2012, o 16:07 |
|
|
browar
SV Rider
Moto: sv 1000S 2005
|
Szkoda że takich gorących dyskusji nie ma w dziale "technika jazdy" Szczerze mówiąc nie widziałam serduszka (ostatnio nie zaglądałem) ale jakby mnie ktoś spytał przed przeczytaniem tego tematu jakie jest logo na sv forum... to bym powiedział że nie wiem, chyba napis sv forum Zaglądam czytać tematy a nie się roztrwaniać nad wyglądem (chodź jakby zamiast niebieskiego tła było różowe to bym nie zaglądał.. ). I co to znaczy "okazjonalne święta"? Codziennie jest czyjś dzień lub czyjeś święto.. miała być ankieta dotycząca tłustego czwartku, będzie też środy popielcowej? dniu walki z rakiem (różowe wstążeczki?) itp. itd. Czyli codziennie jakaś ankieta a następnego dnia stosowne logo? Czy spis świąt ważniejszych i mniej ważnych...
_________________ http://www.acebiker.pl https://www.facebook.com/acebiker.polska
|
14 lut 2012, o 16:19 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
Dlatego powinno to zostać uregulowane ... teraz jest ankieta dotycząca Walentynek która skończy się 16 lutego więc sens w bezsensie....
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
14 lut 2012, o 16:23 |
|
|
vikus
Błękitnookie ADHD
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 21:39 Posty: 1824 Lokalizacja: Warszawa / Łódź
Moto: Monster 696
|
Jak widać Notturno nie czytasz nie tylko swoich postów ale i moich
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
|
14 lut 2012, o 16:24 |
|
|
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Tak w zasadzie to średnio mnie to interesuje, chodzi mi bardziej o to, że większość ludzi, którzy mają pasję, to kochają to, czego ta pasja dotyczy. Założę się, że wiele osób kocha motocykle, jazdę nimi i wszystko, co z nimi związane...baaa...niektórzy nawet piszą na forum, że ich motocykl to ich miłość, kochanek, kochanka itp. Pewnie napiszesz, że w dupie masz takie postrzeganie pasji i to, jak swoją pasję postrzegają i wyrażają inni. Patrz sobie na to przez pryzmat jaki tam sobie chcesz...pedalstwa, gejzerów, pedziów, ciot, czy jak tam jeszcze wymyślisz inaczej, ale nie zmienisz tego, że inni to serce kojarzyli z miłością do motocykli, co moim zdaniem jest bardzo trafnym skojarzeniem. O to w tym wszystkim właśnie chodzi i stąd serce w logo naszego forum. Wychodzi na to, że albo nie skojarzyłeś (choć wszyscy inni skojarzyli jednoznacznie), albo naprawdę to jakaś trauma.
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
14 lut 2012, o 16:26 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
Żadna trauma.... opinia i tyle.
Kasiu czytam i twoja ankieta jest trochę o dupę potłuc, ponieważ patrząc na to w ten sposób dajesz sobie prawo do zmiany czegokolwiek kiedykolwiek będzie Ci się podobać.
|
14 lut 2012, o 16:29 |
|
|
miskof
SV Rider
Dołączył(a): 8 mar 2010, o 23:24 Posty: 688 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda - ADV350
|
_________________ SV650S 2005r GG:58339
|
14 lut 2012, o 16:31 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
Widzisz Miskof takie nabijanie się to jest kolejna rzecz która mnie wpienia i podnosi poziom zirytowania zaistniałą sytuacja, a obyło by się bez tego gdyby zostało to rozwiązane jak należy.... ale co tam są ważni i ważniejsi.
|
14 lut 2012, o 16:33 |
|
|
Dzikus
degustator whisky
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:42 Posty: 1305 Lokalizacja: Toronto
|
...teraz to już pieprzysz jak potłuczony trochę, nigdy tu nie było ważnych i ważniejszych, uważam ten temat za zbędne bicie piany, zaraz się zaczniecie czepiać że kropek nie ma na końcu zdania i się jakiś polonista oburzy że jemu to się nie podoba i też się skończy ankietą.... paranoja Notek wrzuć na luz bo zaraz do każdego gówna będzie ankieta i temat ze skargami...
_________________ BIKEPICS-DZIKUS
|
14 lut 2012, o 16:41 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
Dzikus chodzi mi o to że userzy zostali pominięci, żaden zwykły user nie mógłby tego zrobić bo nie ma jak, stad ważni i ważniejsi.... takie zmiany powinny być poddawane decyzji userów, niedługo będziemy mieli znaczki na święta chrześcijańskie, a może mamy na forum żydów lub muzułmanów i im to przeszkadza?? Nie miał szansy nikt powiedzieć co myśli....
|
14 lut 2012, o 16:46 |
|
|
vikus
Błękitnookie ADHD
|
Notturno czy Ty na prawdę nic nie rozumiesz, czy nie czytasz czy szukasz zaczepki. Bo ja już nie wiem jak do Ciebie pisać. Wszyscy Ci mówią jedno ale ty drugie. Przestań już się użalać nad sobą jaki jesteś biedny i nieważny. Na razie widać jesteś najważniejszy bo więcej osób było za i tak wyszło na Twoje. Jakoś nikt nie miał do tego pytań ale napiszę specjalnie dla CIEBIE DRUKOWANYMI: ANKIETA DOTYCZY (jak jej tytuł wskazuje) OKAZJONALNEGO LOGA FORUMOWEGO CZY TAKIE W OGÓLE CHCEMY CZY NIE, JAKIE OKAZJE I JAKIE LOGA USTALIMY DALEJ W WYPADKU JEJ POZYTYWNEGO WYNIKU, Z OSOBAMI CHĘTNYMI (o czym już też wspomniałam). Nie zamierzam więcej tłumaczyć a Ty przestań się już pogrążać.
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
|
14 lut 2012, o 16:46 |
|
|
miskof
SV Rider
|
A mi się wydaje że ktoś ma jakieś kompleksy, tylko nie wiem jakie. Dzień zakochanych to nie powinien być problem i jakieś kłótnie, przygadywanie itd. Jest ankieta, dla 6/7 serduszka są ok, do 16 lutego. Nie podobają się to nie wchodź na forum do 16 lutego i Ty nie będziesz się sam irytował, oraz innych osób. A jeżeli chodzi o Vikus, tak jest moderatorem i może sobie robić praktycznie co chce, może dzielić się pomysłami i pytać o zdanie innych, a zrobi jak będzie uważała za stosowne. Ten cały temat jest śmieszny, są walentynki niech będą dziś serduszka, jest żałoba niech będzie szara strona, są święta wielkanocne niech będą pisanki, a na wigilię Św. Mikołaj Pokój.
|
14 lut 2012, o 16:48 |
|
|
Dzikus
degustator whisky
|
A jak dzikus ma zlot BMW w toruniu to ma być logo SV z logiem BMW
|
14 lut 2012, o 16:50 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
| | | | vikus napisał(a): Notturno czy Ty na prawdę nic nie rozumiesz, czy nie czytasz czy szukasz zaczepki. Bo ja już nie wiem jak do Ciebie pisać. Wszyscy Ci mówią jedno ale ty drugie. Przestań już się użalać nad sobą jaki jesteś biedny i nieważny. Na razie widać jesteś najważniejszy bo więcej osób było za i tak wyszło na Twoje. Jakoś nikt nie miał do tego pytań ale napiszę specjalnie dla CIEBIE DRUKOWANYMI: ANKIETA DOTYCZY (jak jej tytuł wskazuje) OKAZJONALNEGO LOGA FORUMOWEGO CZY TAKIE W OGÓLE CHCEMY CZY NIE, JAKIE OKAZJE I JAKIE LOGA USTALIMY DALEJ W WYPADKU JEJ POZYTYWNEGO WYNIKU, Z OSOBAMI CHĘTNYMI (o czym już też wspomniałam). Nie zamierzam więcej tłumaczyć a Ty przestań się już pogrążać. | | | | |
I teraz jasne wszystko, nie pogrążam się, to że nie potrafisz mnie zrozumieć, to nie jest moje pogrążanie, Miskof to nie sprawa kompleksów tylko poglądów oraz przekonań.
|
14 lut 2012, o 16:51 |
|
|
vikus
Błękitnookie ADHD
|
Notturno jak Ci jedna osoba powie że chrzanisz, to się możesz z nią pokłócić, ale jak ci tak mówi 10 to się zastanów nad sobą.
|
14 lut 2012, o 16:53 |
|
|
miskof
SV Rider
|
No dobra sory za te kompleksy. Dobrze Dzikus napisał! zaraz będzie ankieta na temat przecinków heh. Pokój.
|
14 lut 2012, o 16:54 |
|
|
Dzikus
degustator whisky
|
|
14 lut 2012, o 16:55 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
Taaaa jasne.... Kopernikowi też wszyscy mówili że jest idiotą ale jakoś wyszło na jego....
|
14 lut 2012, o 16:55 |
|
|
maćko
Mister Menel
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:58 Posty: 1762 Lokalizacja: Opolskie
Moto: Gix 750 k6
|
_________________ Chla ktoś coś ?
SV 650 S K5 ----> Gsx-R 750 K6