Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Re: ANKIETA - okazjonalne logo forum
Ejjjj czemu masz moto RIP??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
14 lut 2012, o 18:40
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
Bo musiałem oddać za bezcen, niech spoczywa w pokoju, ewentualnie ocieplanym garażu
_________________ Trawa jest zawsze bardziejzielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
14 lut 2012, o 18:44
Notturno SV
Mister Budda
Lipa straszna.... będziesz teraz bez w ogóle??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
14 lut 2012, o 18:48
Kilerpl
Klonowy orator
Pewnie przez rok będę bez, bo muszę spowrotem stanąć finansowo na nogi ale później coś zamierzam kupić. Pewnie bardziej wygodnego V twina
Teraz to ja się muszę nauczyć jak się jeździ po Europejskich drogach bo jak patrze na reguły to widzę że są kompletnie inne
_________________ Trawa jest zawsze bardziejzielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
Ostatnio edytowano 14 lut 2012, o 18:51 przez Kilerpl, łącznie edytowano 1 raz
ANKIETA DOTYCZY (jak jej tytuł wskazuje) OKAZJONALNEGO LOGA FORUMOWEGO CZY TAKIE W OGÓLE CHCEMY CZY NIE, JAKIE OKAZJE I JAKIE LOGA USTALIMY DALEJ W WYPADKU JEJ POZYTYWNEGO WYNIKU, Z OSOBAMI CHĘTNYMI (o czym już też wspomniałam).
No to alles klar. Nie potrzeba czytać środkowych 6 stron tematu.
P.S. Jak wyglądało logo z serduszkiem dla tych którzy nie widzieli?
14 lut 2012, o 18:51
Notturno SV
Mister Budda
Kilerpl napisał(a):
Pewnie przez rok będę bez, bo muszę spowrotem stanąć finansowo na nogi ale później coś zamierzam kupić. Pewnie bardziej wygodnego V twina
Teraz to ja się muszę nauczyć jak się jeździ po Europejskich drogach bo jak patrze na reguły to widzę że są kompletnie inne
VTR jest wygodna ewentualnie może Caponord
14 lut 2012, o 18:56
Kilerpl
Klonowy orator
Aprilla wygląda dobrze, chociaż nie wiem jak u nich z awaryjnością.
Po tak pięknie rozwiniętym temacie można jedynie dać na "tak". Noturno, a ja wprost nienawidzę nietolerancji. Żal mi ludzi, którzy mówią innym jaką mają wyznawać religię, jaki kolor skóry jest lepszy i kto w czyją dupę ma ładować. Jako osobnik przebiegający 10 kilometrów bez zadyszki mógłbym się rozwinąć na temat Twojej szanownej osoby, ale ( wybacz szczerość ) nie zniżę się, dlatego specjalnie dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=i9jFcr5KS4c
Dając serduszko do logo nakazano mi celebrować walentynki.... więc ktoś mi powiedział co mam robić, co do tego ma twoja zadyszka?? Nie wiem ale i tak nie odpowiesz.
Dając serduszko do logo nakazano mi celebrować walentynki.... więc ktoś mi powiedział co mam robić, co do tego ma twoja zadyszka?? Nie wiem ale i tak nie odpowiesz.
...a nie o pedalski znaczek właśnie chodziło? To przecież było największym problemem i od tego wszystko się zaczęło. Chyba się już w tym trochę Notturno sam pogubiłeś
Dal mnie jest to pedalski akcent, natomiast była to odpowiedź na post Mirka... więc w niczym się nie pogubiłem.
Ktoś tu chyba ma PMS hahah. Ludzie, jak będzieta się o byle serduszka denerwować to długo nie pożyjeta.
Serduszka na walentynki, mikołaj na święta, baranek na Wielkanoc - jak dla mnie OK ! Przecież to tylko max kilkudniowa zmiana.
Notek - a jak mleko będzie z opakowania reklamować zdjęcie blondynki to go nie kupisz bo wolisz brunetki ? Jak Coca-cola będzie w świątecznej etykiecie to też się jej wyprzesz bo nie cierpisz świąt ?
Peace kufa. I walnijta se po kielichu na rozluźnienie.
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Macie na rozluźnienie atmosfery, bo dyskusja zabrnęła stanowczo za daleko:
A problem chyba najłatwiej będzie rozwiązać przy flaszce
14 lut 2012, o 19:43
Notturno SV
Mister Budda
Kielicha wale właśnie
Tak potrafię czegoś nie kupić bo mi się opakowanie nie podoba, i reklamuje coś czemu jestem przeciwny.... a święta już któryś rok mam w dupie ...
14 lut 2012, o 19:50
Kilerpl
Klonowy orator
Mirek ja Cie rozumiem, sam kiedyś taki byłem że tolerowałem wszystkich bo każdy ma prawo do swojego życia tak samo jak i my.
Nigdy mnie nie obchodziło kto w co wierzy i co robi i mnie nigdy to nie będzie to obchodzić. Jednak przez te 10 lat które mieszkam posrodku całej tej odmienności wyrabia się jednak pewne stereotypy. Jednak po kolorze skóry można stwierdzić czego będzie można oczekiwać od danej osoby. Wiem że ludzie to nazywają rasizmem, ale sprawa nie jest taka prosta.
Opisałem szczegóły z mojego doświadczenia ale wykasowałem bo nie chciał bym nikogo nimi obrazić.
Ps: Mnie nie raz nazywano "ten biały człowiek" i nigdy nie miałem z tym problemu, a jak raz powiedziałem "ten czarny człowiek" to zaraz mnie o rasizm oskarżono
14 lut 2012, o 19:51
Notturno SV
Mister Budda
A ja się nie zdziwię jak pozew dostane bo ktoś słowem pedał albo ciota został urażony.
14 lut 2012, o 19:57
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, ale czy będą uwzględniane takie okazje, jak żałoba narodowa ?
co do tego ma twoja zadyszka?? Nie wiem ale i tak nie odpowiesz.
Skoro nalegasz... Dobrze wiesz co mam na myśli, ale udajesz nierozgarniętego. Jak również potrafisz wyobrazić sobie co może myśleć, i jak bardzo może to być obraźliwe, człowiek wysportowany, o ludziach w tak kiepskiej formie jak Twoja.
Kilerpl napisał(a):
Jednak przez te 10 lat które mieszkam pośrodku całej tej odmienności wyrabia się jednak pewne stereotypy.
Stereotypy są zgubne i należy ich unikać. Dzięki nim jesteśmy "dawcami organów".
Notturno SV napisał(a):
ktoś słowem pedał albo ciota został urażony.
Prowokujesz... Wiesz tak sobie myślę, że byłoby wesoło gdybym uległ pokusie. Ci, którzy mnie znają z jak to pięknie ujęła Infi "regionalnego forum", czy jakoś tak, wiedzą jak potrafię chamsko i bezlitośnie pocisnąć. I gwarantuję Tobie że nie chcesz tego. Dlatego proszę Ciebie, wrzuć na luz.
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 21:39 Posty: 1824 Lokalizacja: Warszawa / Łódź
Moto: Monster 696
Mirek niezła animka.... kurde dopracowana. Co do mniejszości, ciekawa jestem jak by Notturnowi trafił się syn homoseksualny....
Marekvip w tamtym roku jak wspomniałam już było logo chyba na 3 dni zmienione na czarnobiałe. Nikomu to wtedy nie przeszkadzało, jednak w związku z powyższym to również zostanie rozważone.
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl