ten cykający dźwięk to jakieś dziwne echo wpomieszczeniu. W rzzeczywistości jesst bardziej basowo(patrz wideo niżej)
Dziś kolega mnie odwiedził i chciał posłuchać więc nie protestowałem. Odpaliłem. Byył hałas! nagrał film zimnego startu. Dźwięk dużo lepszy niż z mojej nagrywaczki. Mocno zbliżony do prawdziwego(pod warunkiem, że macie głośniki anie sluchacie na laptopie;)).
mnie się podooba!
sianek napisał(a):
A może tak iść po bandzie i zrobić napęd na 2koła?
powwiedz tylko jak to zrobić, a ja to zrobie )
kuurde... nie da się dwóch filmów wrzucić .. o co cho...?
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Re: moje własne V. Nie SV ale V- budowa ...''Cyklop''
Ja powiem bo w crosie w yamaszce widziałem. Silnik olejowy w piastę wkładasz pompę oleju w silnik węże i wio napęd 2x2 .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
31 mar 2013, o 23:37
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
Owca007 napisał(a):
Ja powiem bo w crosie w yamaszce widziałem. Silnik olejowy w piastę wkładasz pompę oleju w silnik węże i wio napęd 2x2 .
żartowałem. nie chcę mieć 2x2 Wiem. Widziałem takie rozwizania. WIdziałem tez napęd łąńcuchem na przednie koło... ale takie myki to nie dla mnie. Motocykl ma byc napędzany na tył. Koniec kropka.
Jak rozwiążesz przednie hamulce? Bo z tego co widzę, to klamki są "na linkę", w kierownicy raczej nie zmieści się pompa hamulcowa A może jak w hondzie - przednie i tylne hamulce sterowane prawą nogą?
no piękna maszyna
6 kwi 2013, o 10:12
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
lasooch napisał(a):
Jak rozwiążesz przednie hamulce? Bo z tego co widzę, to klamki są "na linkę", w kierownicy raczej nie zmieści się pompa hamulcowa A może jak w hondzie - przednie i tylne hamulce sterowane prawą nogą?
Mopmpka hamulcowa z kierownicy powędrowała pod ramę . Linka ciągnie małą dźwignię. Chociaż przyznaję, że chciałem w pewnym momencie zrobić oba koła pod nogą