Re: Czy Już zaczynacie zimować sprzęty???
Witam, kurcze nie zalałem mojego do pełna... Należy to zrobić czy nic się nie stanie? Jest to mój pierwszy sezon więc proszę o zrozumiałość... Pozdrawiam
1 gru 2010, o 14:51
Bartosz
SV Rider
Re: Czy Już zaczynacie zimować sprzęty???
dami napisał(a):
Witam, kurcze nie zalałem mojego do pełna... Należy to zrobić czy nic się nie stanie? Jest to mój pierwszy sezon więc proszę o zrozumiałość... Pozdrawiam
Mówią, że się powinno to zrobić, ale sprzęt się nie popsuje Dla własnego spokoju zawsze możesz kanistrem dostarczyć paliwo
Chodzi mi po głowie jakiś cross na te ciężkie czasy. Byłbym jedyną osobą w Warszawie która jest w stanie gdziekolwiek dojechać
No to do dzieła, bo nie Ty jeden masz taki pomysł Dolicz jeszcze Jacka, Notturna, mnie i SVforum opanuje okoliczne lasy
Jakaś dt 125 w rozsądnym stanie to max 5 koła.
Właśnie tak zrobiłem poprzedniej jesieni, i właśnie w tych pieniądzach. Co do jazdy zimą: po asfalcie totalna dupa, bo jak ślisko, to ślisko i nie ma na to rady, zaś śniegu było tamtej zimy tyle na polach i w lasach, że nie było jak jechać. Szkoda mi było nowych gum, żeby je obłożyć kolcami, a sama kostka się niestety nie sprawdziła - moto tonęło w śniegu po błotniki, w zasadzie tylko na jedynce jeździłem. Kilka razy zagotowałem płyn chłodniczy Prędkości żadne, więcej się z tym naużerałem wtedy niż miałem frajdy. Pewnie gdybym miał opony z kolcami to by inaczej wyglądało. Za to jak śnieg trochę stopniał, a na SV wciąż było za zimno, za ślisko, że strach jeździć, to już łoiłem na DT Aż żal, że się drania pozbyłem
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie